Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 27, 15:45)
aciu!!

kaip masinos noriu!!!!! lotuliukas.gif

Gal jau dairaisi masiniuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 01:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o mane moke sustojus vaira sukt  doh.gif  sakau, kad visai nesuprantu tos aiksteles  doh.gif

Tai ir mane mokė stovint vairą susukt, nieko čia baisaus. Tiesiog taip beveik neįmanoma suklysti, nereikia galvoti, kad nespėsi vairo susukt. Bet tai traktuojama kaip nekritinė klaida. Jums gal nieko nepasakys egzaminuotojas, bet gali pažymėti kaip klaidelę. Aš per egzaminą pasakiau 'jau dovanokit, bet susuksiu stovėdama'. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 15:14)
Gal jau dairaisi masiniuko?  blush2.gif

jo,noriu visu lotuliukas.gif
ziurineju kol kas AUDI...
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 16:29)
Tai ir mane mokė stovint vairą susukt, nieko čia baisaus. Tiesiog taip beveik neįmanoma suklysti, nereikia galvoti, kad nespėsi vairo susukt. Bet tai traktuojama kaip nekritinė klaida. Jums gal nieko nepasakys egzaminuotojas, bet gali pažymėti kaip klaidelę. Aš per egzaminą pasakiau 'jau dovanokit, bet susuksiu stovėdama'.  ax.gif

As visai nenoriu nekritine klaida jau aikstelej uzsidirbt lotuliukas.gif

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 27, 16:34)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as noriu tokiu kuriu neyperku lotuliukas.gif
uz kokia suma dairaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 15:40)
As visai nenoriu nekritine klaida jau aikstelej uzsidirbt  lotuliukas.gif

Tai suprantu, bet kartais geriau maža klaidelė nei neišlaikytas egzaminas. biggrin.gif
Gali lb lb lėtai judėt ir lb greitai sukti vairą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 27, 15:34)

MB dabar Audi nori, o as zyziu, kad pirktu kita, nes tos Audi brangios ir dideles doh.gif O ir as negalesiu "paskolinti" masinos, nes su didele bijau nesusitvarkyt biggrin.gif

Bamboooocha, as irgi neiperku norimos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na zinot brangios labai ir apynaujes tokiai kaip man tikrai nereikia...noriu kokius metus apsislifuot su mazike,ismokt labai gerai vairuot biggrin.gif vyras siulo aisku iskart dideles...kol kas sakau nenoriu,ziuriu AUDI A3
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 16:45)
Tai suprantu, bet kartais geriau maža klaidelė nei neišlaikytas egzaminas. biggrin.gif
Gali lb lb lėtai judėt ir lb greitai sukti vairą. smile.gif

tas tai taip doh.gif
as kazkodel visada noriu judedama vaira sukt, o instruktorius sustabdo, sako kur skubi, sustok-pasuk-vaziuok doh.gif
jei pavyks i aikstele nuvaziuot pabandysiu abu budus ir ziuresiu kaip geriau.
Bet va beda, nemoku aikstelej labai letai vaziuot, nu nevaziuoja man letai..tenka ir stabdziu naudotis blush2.gif

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 27, 16:55)
Na zinot brangios labai ir apynaujes tokiai kaip man tikrai nereikia...noriu kokius metus apsislifuot su mazike,ismokt labai gerai vairuot biggrin.gif vyras siulo aisku iskart dideles...kol kas sakau nenoriu,ziuriu AUDI A3

Dabar tetis turi audi universala-laivas ne masina biggrin.gif anksciau brolis turejo audi A3, vasara pardavem, jei gerai pamenu sportine vaziuokle buvo tai kieta labai.
As vis skelbimus perzvelgiu, bet nematau kas patiktu..noriu grazios, kad detales nebrangios butu ir dyzeliu arba dujom varomo lotuliukas.gif
Atsakyti
toyota yaris wub.gif
Kokybiskos, patikimos, mazos ir grazios rolleyes.gif
Tik biski brangios, kaip pirmai masinai, arba i labai mazas reik ziuret.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 27, 17:02)
toyota yaris  wub.gif
Kokybiskos, patikimos, mazos ir grazios  rolleyes.gif
Tik biski brangios, kaip pirmai masinai, arba i labai mazas reik ziuret.

Taip, bet ir kuro valgo kaip didelė, o tokia mažytė. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 16:19)
Bet va beda, nemoku aikstelej labai letai vaziuot, nu nevaziuoja man letai..tenka ir stabdziu naudotis  blush2.gif

Kaip neišeina? O į priekį lėtai važiuot juk išeina, tai ir atgal taip pat. Neskubėk su sankaba, daug neatleisk.
Atsakyti
Kaip neišeina? O į priekį lėtai važiuot juk išeina, tai ir atgal taip pat. Neskubėk su sankaba, daug neatleisk.
[/quote]
Gal biski kvailas klausimas.. bet.. su keliais mokykliniais dyzeliais vazinejau, tai ten pvz. parkuojantis uztenka atleidineti sankaba ir letai riedi. O snd pavaziavau su benzu, tai ten net parkuojantis reikia ir gaza nuolat spausti. Tai vat ir idomu, ar VISI dyzeliukai parkuojantis vaziuoja tik atleidinejant sankaba, ar cia ne tik nuo to priklauso-dyzelis ar benzas? blush2.gif
Atsakyti
[quote=VABALIUKE,2011 11 27, 19:43]
[/quote]
Gal biski kvailas klausimas.. bet.. su keliais mokykliniais dyzeliais vazinejau, tai ten pvz. parkuojantis uztenka atleidineti sankaba ir letai riedi. O snd pavaziavau su benzu, tai ten net parkuojantis reikia ir gaza nuolat spausti. Tai vat ir idomu, ar VISI dyzeliukai parkuojantis vaziuoja tik atleidinejant sankaba, ar cia ne tik nuo to priklauso-dyzelis ar benzas? blush2.gif
[/quote]
Benzas ar dyzelis-matyt,nepriklauso,nes su savo benzinine isvaziuodama is kiemo ir parkuodamasi naudojuosi ir stabdziu,ir sankaba,bet gazo nereikia atbuliniu vaziuojant,nebent tik siek tiek spustelti tik is vietos pajudejus.Su dyzeline lygiai taip pat vaziavau atbuliniu ax.gif . Na,ir galingesni varikliai megsta gaza,jiems daugiau maisto reikia smile.gif Aplamai,kiekviena masina skirtinga,nepriklausomai nuo to,dyzelis tai ar benzas,ir kiekviena skirtingai vaziuoja ax.gif
Atsakyti