Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(jovita25 @ 2011 12 21, 18:21)
Klausimelis merginos kiek kartu Regitroje galima laikyti vairavimo egzamina? Ar tiesa kad tik 3 kartai?

Bent kai as laikiau pries kelis metus tai nebuvo apribojimu, nebent pinigineje smile.gif) Taigi, laikyk kiek nori smile.gif
Atsakyti
Sveikos, visos. Pavydu skaityt, apie tas kurios išlaikė (Bet tik baltai smile.gif )
QUOTE(jaruta @ 2011 12 19, 13:05)
panasiausi tai sie www.alsket.lt kokie 95 proc atitinka regitros bilietus,asmeniskai man jie buvo super ir islaikiau iskart  ,ketbilietai nepatiko ir jokio panasumo i  regitros.
as ir norejau greit islaikyt,bet gaunasi tarpai,nes nera vietu pas instruktoriu kai reikia,tai viskas keliasi i sausi  verysad.gif

Bet sakykit, o per alsket.lt juk duoda tik testus spręsti, tokių kaip kad bilietų nėra?
Vat tas man nelabai patinka ... Norėtųsi grynai bilietus pasispręst, o tik tada testus.

Nenusiminkite, aš turbūt irgi viską sausiui gausiu palikt. Na, nebent pavyktų per kitą savaitę teorijas išsilaikyt. Aš dar mokykloj teorijos neišsilaikius, vieną kartą nuėjau, bet 6 klaidas padariau.

O jūsų vairavimo mokyklose irgi tik 4 teorijos klaidas galima padaryti?
Namie kai sprendžiu tai visi alsket testai būna išlaikyti, bet va ta jų kartelė, kad ne daugiau 4 klaidų viską sugadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 22, 09:52)
Sveikos, visos. Pavydu skaityt, apie tas kurios išlaikė (Bet tik baltai smile.gif )
Bet sakykit, o per alsket.lt juk duoda tik testus spręsti, tokių kaip kad bilietų nėra?
Vat tas man nelabai patinka ... Norėtųsi grynai bilietus pasispręst, o tik tada testus.

Nenusiminkite, aš turbūt irgi viską sausiui gausiu palikt. Na, nebent pavyktų per kitą savaitę teorijas išsilaikyt. Aš dar mokykloj teorijos neišsilaikius, vieną kartą nuėjau, bet 6 klaidas padariau.

Namie kai sprendžiu tai visi alsket testai būna išlaikyti, bet va ta jų kartelė, kad ne daugiau 4 klaidų viską sugadina smile.gif

Man irgi buvo galima tik 4 klaidas padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 22, 09:52)

Pas mus galima buvo tik 2 klaidas padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 22, 08:52)

taip ten yra tik testai,bilietus mokinaus popieriniam variante,pirkaus mokykloj,bet daugiau ismokau spresdama testus 4u.gif teorija esu issilaikius regitre,mokykloj nereikejo,nes ejau laikyt su 12 kl atestatu,pravaziavimus privalomus pravaziavau tai vat laukiu vietos papildomom pamokom,tai pasiemiau kol kas dar 5 ,sausio 3 startuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 12 22, 12:15)
taip ten yra tik testai,bilietus mokinaus popieriniam variante,pirkaus mokykloj,bet daugiau ismokau spresdama testus  4u.gif  teorija esu issilaikius regitre,mokykloj nereikejo,nes ejau laikyt su 12 kl atestatu,pravaziavimus privalomus pravaziavau tai vat laukiu vietos papildomom pamokom,tai pasiemiau kol kas dar 5 ,sausio 3 startuosiu  mirksiukas.gif

O kuo skiriasi bilietai nuo testu blink.gif Nezinau jokiu tik bilietu arba tik testu, mokomes - sprendziam bilietus arba testus biggrin.gif ir skaitom keliu eismo taisykles jei kas neaisku biggrin.gif Knygutes - nezinau kur jas pirkt, niekur nemaciau, mokykloj mums neparduoda, bet dave paskaityti biggrin.gif is esmes ten lygiai tas pats kas testai prie kompo tik popieriniame variante
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 22, 11:42)
O kuo skiriasi bilietai nuo testu  blink.gif Nezinau jokiu tik bilietu arba tik testu, mokomes -  sprendziam bilietus arba testus  biggrin.gif ir skaitom keliu eismo taisykles jei kas neaisku  biggrin.gif  Knygutes - nezinau kur jas pirkt, niekur nemaciau, mokykloj mums neparduoda, bet dave paskaityti  biggrin.gif is esmes ten lygiai tas pats kas testai prie kompo tik popieriniame variante

tai taip biggrin.gif bet skirtumas yra mirksiukas.gif ten daugiau paaiskina,daugiau pavyzdziu ir t.t smile.gif nes mokinantis per kompa ir popierini varianta man asmeniskai patogiau ir geriau buvo ismokt popierini varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 12 22, 13:05)
tai taip  biggrin.gif  bet skirtumas  yra  mirksiukas.gif  ten daugiau paaiskina,daugiau pavyzdziu ir t.t  smile.gif nes mokinantis per kompa ir popierini varianta man asmeniskai patogiau ir geriau buvo ismokt popierini varianta  mirksiukas.gif

Bet as ir internete ieskojau, niekur nera pirkt to als popierinio varianto...Siaip kai sprendziu per kompa klaidas uzsirasineju, tai panasiai, paskui matai savo silpnas vietas
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 22, 12:32)
Bet as ir internete ieskojau, niekur nera pirkt to als popierinio varianto...Siaip kai sprendziu per kompa klaidas uzsirasineju, tai panasiai, paskui matai savo silpnas vietas

as pas save vairavimo mokykloj pirkaus smile.gif as taip pat taip dariau irgi labai gelbejo thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija smile.gif Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc. thumbup.gif Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu biggrin.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti