Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 13:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!
O dabar trumpai apie viska,nes zinau,kad idomu biggrin.gif
Nakty nemiegojau nei 1valandos,tiesiog nejo uzmigt gulejau ir ziurejau i lubas...bet visai

SVEIKINU!!! 4u.gif

P.S. Vienas klausimelis is egzamino smile.gif
kaip aiksteleje atlikinejat pratimus, ar galima susukti ratus stovint ar butina tai daryti tik vaziuojant?
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 11 27, 00:45)
kaip aiksteleje atlikinejat pratimus, ar galima susukti ratus stovint ar butina tai daryti tik vaziuojant?

Gali susukti stovint bet jei gerai prisimenu, tai bus pazymeta kaip nekritine klaida.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 02:04)
Gali susukti stovint bet jei gerai prisimenu, tai bus pazymeta kaip nekritine klaida.

blink.gif blink.gif blink.gif o mane moke sustojus vaira sukt doh.gif sakau, kad visai nesuprantu tos aiksteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 01:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o mane moke sustojus vaira sukt  doh.gif  sakau, kad visai nesuprantu tos aiksteles  doh.gif

As mokiaus pas tris instruktorius visi mokino sustojus sukti, nieko cia blogo, jokiu klaidu.
Man sake ,kad mazuose miestuose,kur lengva islaikyti mieste tai labai kabinejamasi aikstelese,n egalima sukti stovint ,matuja su metru ir pan.
Atsakyti
[QUOTE][quote=VABALIUKE,2011 11 26, 23:25]
SUPER!!!sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikra saunuole!!! O kaip tas golfukas, 6?Su kokia mokeisi?
[/quote]

aciu mergaites,as tik siandiena pradedus suvok,kad viskas...kad jau islaikiau...del masinos,tai nerealiai fainas GOLFAS ,siek tiek kitoks nei mokyklinis,nesigaudau masinose.. biggrin.gif

Papildyta:
[quote=Orange_Tiger,2011 11 27, 00:45]SVEIKINU!!! 4u.gif

P.S. Vienas klausimelis is egzamino smile.gif
[/quote]

instrutorius neleido stovint masinai sukt vairo,ismokau letai judant ji sukt,tai per egza taip ir dariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 27 lapkričio 2011 - 08:43
Man irgi sake, kad sukti vaira stovinciai masinai negalima, bus pazymeta kaip nekritine klaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 27, 02:08)
As mokiaus pas tris instruktorius visi mokino sustojus sukti, nieko cia blogo, jokiu klaidu.
Man sake ,kad mazuose miestuose,kur lengva islaikyti mieste tai labai kabinejamasi aikstelese,n egalima sukti stovint ,matuja su metru ir pan.

na man pries tris metus mokino stovint, pries metus ir stovint, o dabar kai buvau aikstelej, dariau netik stovint(matyt, truputi prisimenu biggrin.gif ), o regitroj tik stovint, nebuvo klaidos del to.
Man ir sake, kad mazesniuose, kur mieste lengvesnis eismas labai kabinasi aikstelej. Pusbrolis galvojo Marijampolej issilaikys(gi ten lengviau biggrin.gif ), ten pora kart neislaike, uzsregistravo Kaune ir islaike wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 27, 09:42)
Pusbrolis galvojo Marijampolej issilaikys(gi ten lengviau biggrin.gif ), ten pora kart neislaike, uzsregistravo Kaune ir islaike wink.gif

Labai "nuramino" unsure.gif Aš marijampolietė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 11 27, 11:28)
Labai "nuramino" unsure.gif  Aš marijampolietė... biggrin.gif

Islaikysi, nes tu marijampoliete, o jis ne smile.gif
jis ir Kaune mokesi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 27 lapkričio 2011 - 11:52
QUOTE(Twista @ 2011 11 27, 13:28)
Labai "nuramino" unsure.gif  Aš marijampolietė... biggrin.gif

Nereikia gazdintis mirksiukas.gif
Regitroj kaip ir betkokioj kitoj istaigoj galima pakliut ir pas labai gera darbuotoja ir pas tikra kirvi biggrin.gif vistiek viskas paaiskes tik per egzmina biggrin.gif

Kas is to, kad zinom jog yra tokiu kurie atstumus su liniuote matuoja? kol neislips ir nepamatuos su tuo nesusidursim biggrin.gif o kai islips jau bus per velu kazka keist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 15:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!
O dabar trumpai apie viska,nes zinau,kad idomu biggrin.gif

Sveikinu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 27, 13:59)
Sveikinu!!!  4u.gif

aciu!!

kaip masinos noriu!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti