Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 20, 23:17)
sveikinimai thumbup.gif  man egzas 30 diena, bijau kaip oi. galvoju gal dar koki papildoma pasiimti, nes busiu apie 3 savaites nevairavus. nezinau ne ka daryti

geriausias variantas tai kaip sakoma vairavimas su SEIMOS NARIU,pabaigiau mokykla ir as galvojau apie papildomas,bet mano MB greit sumaste kad reik man staigiai teorija islaikyti, islaikiau TAI PO TO PATYKKEKIT varinejo jis mane po miesta kiekviena diena,o aikstelej galima sakyti vos nenekvojau.tai nuo mokyklos iki regitros skire 2 savaites. MB tiesa pasakius blogiau nei instruktorius,nes su juo gali susipykti,bet realiai tai i nauda.... O SEIP KA GALIU PASAKYTI PADRASINIMUI,NERA TAIP BLOGAI KAIP ATRODO!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia visoms kurios laukia egzamino,o cia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas jau islaike
Atsakyti
QUOTE(agusia @ 2011 12 20, 21:28)
sveikos busimos ir esamos vairuotojos. na va bijojau visko ir daug,o ypac aiksteles,siandien vairavimo egzas buvo,pravaziavau as aikstele,keliai,rankos,sirdis ir visi kiti organai dreba,o egzaminuotojas sako,NU SAUNUOLE LIUKS VAIRUOJI! islekiu as i miesta jau patenkinta,varom i lazdynus,jis sako suksim kairen o as jau tokia atsipalaidavusi ir davai apsisukinet, OI,KO AS TADA PRISIKLAUSIAU IS JO. galvojau  AMEN,tuoj lieps keistis,bet ne.grizau i regitra ir jis dar pagazdindamas sako NUU KAAA PONIAAA-pauze EGZAS ISLAIKYTAS,SVEIKINU!!!  vat tokie mano sios dienos nuotykiai    PANOS TURIU TEISES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif    O VISOMS BESIRUOSIANCIOMS LINKIU NUOSIRDZIAUSIOS SEKMES!!!!

Sveikinimai drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 20, 21:30)
Didziausi sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif
As siandien jau atsiemiau teises turiu jau jas savo rankose  thumbup.gif

Vakar ir aš gavau teises bigsmile.gif penktadienį išlaikiau egzaminą, o vakar ryte pasiuntinukas į namus jau atnešė dovanų teises biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip nepatinka, mano isntruktorius ir vel velavo. Vel penkiolika minuciu veliau pradejom, o pamokos del to nepratese...Jauciu reikalausiu, kad pratesinetu pamokas, ir dar uz tuos pirmus kartus, nera cia ko. unsure.gif Nors siaip kaip jis aiskina, man visai patinka
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 21, 11:23)
Man kaip nepatinka, mano isntruktorius ir vel velavo. Vel penkiolika minuciu veliau pradejom, o pamokos del to nepratese...Jauciu reikalausiu, kad pratesinetu pamokas, ir dar uz tuos pirmus kartus, nera cia ko. unsure.gif Nors siaip kaip jis aiskina, man visai patinka

manau turi reikalauti kad pratestu laika. visgi nusipirkau pora papildomu, kitam treciadieniui ir ketvirtadieniui. susitariau su kaimynu, jis dirba instruktorium. matysiu kaip jis viska paaiskins
Atsakyti
Klausimelis merginos kiek kartu Regitroje galima laikyti vairavimo egzamina? Ar tiesa kad tik 3 kartai?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 21, 17:21)
Klausimelis merginos kiek kartu Regitroje galima laikyti vairavimo egzamina? Ar tiesa kad tik 3 kartai?

Galima laikyti kiek nori kartų. Bet vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas galioja tik 1 metus nuo jo išdavimo, tad per tą laiką reikia išlaikyti, jei nenorit vėl kartoti teorijos kursų smile.gif
Atsakyti
Pati negaliu tuo patiket, bet Regitra galutinai iveikta, siandien islaikiau ir praktika is pirmo karto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 21, 20:59)
Pati negaliu tuo patiket, bet Regitra galutinai iveikta, siandien islaikiau ir praktika is pirmo karto. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 21, 21:59)

thumbup.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 21, 20:59)

sveikinimai dar vienam vairuotojui drinks_cheers.gif ,
Atsakyti
Aciu, aciu!!! clap.gif clap.gif
Kas dar eina siuo keliu, linkiu sekmes siekiant tikslo!!!
Tikrai viskas imanoma!!!
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 21, 22:17)
Aciu, aciu!!! clap.gif  clap.gif

Sveikinu ir aš 4u.gif

Visos tik dovanojas teises Kalėdoms biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti