Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Aquarel @ 2011 12 18, 19:52)
Sveikos  4u.gif
Kartais pasisakydavau šioje temoje, tai šį kartą ateinu pasidžiaugti (pasigirti  blush2.gif ), kad pagaliau penktadienį iš ketvirto karto  doh.gif  įveikiau tą Regitrą yahoo.gif taigi Kalėdom gausiu geriausią dovaną- vairuotojo pažymėjimą  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif

Ir man vairuotojo pažymėjimas bus kaip geriausia dovana, kurią pati sau pasidovanojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas saunuoles mergnos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man kazko pradejo nesisekti gatvese, o aiksteleje isvis tragedija schmoll.gif laikysiu sausi
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 18, 18:57)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif
As kursus pradejau laikyti spalio 15 ir pirma kart sedau prie vairo  blush2.gif gruodzio 16 islaikiau tai lygiai 2 menesiai ir viena diena uztrukau nuo pradzios iki galo skaitau labai mazai skaitatant kad pries tai isvis nevazinejus buvau blush2.gif

Cia be teorijos 2 menesiai? Ar vairuot pradejot dar nesimoke teorijos? g.gif Betkokiu atveju tikrai labai greitai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aquarel @ 2011 12 18, 18:52)
Sveikos  4u.gif
Kartais pasisakydavau šioje temoje, tai šį kartą ateinu pasidžiaugti (pasigirti  blush2.gif ), kad pagaliau penktadienį iš ketvirto karto  doh.gif  įveikiau tą Regitrą yahoo.gif taigi Kalėdom gausiu geriausią dovaną- vairuotojo pažymėjimą  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 18 gruodžio 2011 - 18:33
As del vairavimo labai turiu avariju baime. Ipac turiu labai didele baime pati ka nors suzaloti. Juk buna isbega tie pestieji pries masina tiesiai, kaip tada, vistiek tu kaltas. doh.gif Kad ir ant 20 km/h vaziuotumei
Atsakyti
[quote=VABALIUKE,2011 12 18, 18:23]
Cia be teorijos 2 menesiai? Ar vairuot pradejot dar nesimoke teorijos? g.gif Betkokiu atveju tikrai labai greitai smile.gif
Papildyta:

su teorija sakau man kursai prasidejo spalio 15d. cia teorija. Nepasibaigus teorijai prasidejo pravaziavimai kuriuos labai greit pravaziavau buvo savaitele kuria kiekviena diena vazinejau ax.gif Man prireike tik triju valandu papildomu aiksteleje smile.gif ir is pirmo karto iveikiau regitra thumbup.gif na istikruju tai musu mokytojas super viena panele kartu kur su manim lanke taip pat pas ta pati mokytoja mokinosi vairuoti tai irgi is pirmo karto iveike. Taigi dideles didelis Dekui mano mokytojui Algirdui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 18 gruodžio 2011 - 22:02
QUOTE(*Orchidėja* @ 2011 12 18, 16:49)
ar galit man paaiskinti KAIP vaziuoti su regitrine masina,kad NEUZGEST?man regitros masinos kazkoks kosmaras,neislaikau tik todel,kad gestu...patarkite prasau rolleyes.gif

Svarbiausia nemesti sankabos wink.gif
O siaip pabandykite pasivazineti su naujesne masina, nes dazniausiai ju sankabos jautresnes smile.gif
As Regitroje neuzgesau, nors vazinejant mokykloje pasitaikydavo tokiu atveju blush2.gif

MB prase manes rytoj parvaryti is Regitros namo nauja masina, bet atsisakiau. Baisu vienai vaziuoti, dar su nauja masina ir benzinu (nebandziau dar vaziuoti benzinu). O namai tai visai kitame miesto gale biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 18, 17:57)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif
As kursus pradejau laikyti spalio 15 ir pirma kart sedau prie vairo  blush2.gif gruodzio 16 islaikiau tai lygiai 2 menesiai ir viena diena uztrukau nuo pradzios iki galo skaitau labai mazai skaitatant kad pries tai isvis nevazinejus buvau blush2.gif

Oho kaip greitai bigsmile.gif man nuo kursų pradžios iki pažymėjimo gavimo praėjo beveik 3 metai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu islaikiusias. Noriu paklausti, gal galit atsakyti man kurios islaike teorija ir sprende 2 rusiu bilietus is arsleidiniai.lt(jie tokie kaip vairavimo mokyklose, daugumoje ju) ir is Ketbilietai.lt i kuriuos is ju regitriniai per egzamina yra panasesni? ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 19, 11:05)
Sveikinu islaikiusias. Noriu paklausti, gal galit atsakyti man kurios islaike teorija ir sprende 2 rusiu bilietus is arsleidiniai.lt(jie tokie kaip vairavimo mokyklose, daugumoje ju) ir is Ketbilietai.lt i kuriuos is ju regitriniai per egzamina yra panasesni? ?

panasiausi tai sie www.alsket.lt kokie 95 proc atitinka regitros bilietus,asmeniskai man jie buvo super ir islaikiau iskart ,ketbilietai nepatiko ir jokio panasumo i regitros.

Islaikusioms sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as ir norejau greit islaikyt,bet gaunasi tarpai,nes nera vietu pas instruktoriu kai reikia,tai viskas keliasi i sausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 12 19, 14:05)
panasiausi tai sie www.alsket.lt kokie 95 proc atitinka regitros bilietus,asmeniskai man jie buvo super ir islaikiau iskart  ,ketbilietai nepatiko ir jokio panasumo i  regitros.
Islaikusioms sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as ir norejau greit islaikyt,bet gaunasi tarpai,nes nera vietu pas instruktoriu kai reikia,tai viskas keliasi i sausi  verysad.gif

Tik dabar juos radau kai jus parasete! Keista nerado per paieskas man. Ir sitie sakot panasiausi? Aciu. Bandysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 19 gruodžio 2011 - 13:58
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 19, 13:49)
Tik dabar juos radau kai jus parasete! Keista nerado per paieskas man. Ir sitie sakot panasiausi? Aciu. Bandysim  smile.gif

bet tie bilietukai mokami,bet tikrai apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 12 19, 15:06)
bet tie bilietukai mokami,bet tikrai apsimoka  mirksiukas.gif

Visi gaila mokami dabar g.gif
Atsakyti