Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(raciren @ 2011 12 17, 17:37)
sveikos

O man vis nesiseka iveikt regitros  verysad.gif , atsibodo...  verysad.gif 

Hyunday? Gal zinot koks modeliukas?  blush2.gif

modelis i30
Atsakyti
Sveikinu VABALIUKĘ išlaikius 4u.gif

Pasisekė ir man vakar clap.gif assa.gif Tik kol kas dar visiškai nesitiki, kad jau viskas baigta su Regitra ir bereikės atsiimt pažymėjimą biggrin.gif
Gavau ir aš labai gerą egzaminuotoją, o ne kirvį thumbup.gif
Nors man 8 ryto laikas buvo tikrai sudėtingas važiavimui, ypač aikštelėj doh.gif O egzaminuotojas sakė, kad pasirinkau labai dėkingą laiką smile.gif Mieste padariau leistiną kiekį klaidelių. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2011 12 17, 14:22)
juk labai daug kas priklauso ir nuo egzaminuotojo pas kuri papulsit smile.gif

Tikrai pritariu, kad daug kas priklauso drinks_cheers.gif Laikant pirmą kartą jau prie teorinių klausimų pradėjo kabinėtis, nors tikrai buvau išmokus doh.gif O va vakar papuolė tikrai geras egzaminuotojas thumbup.gif Gavau lygiagretų parkavimą, privažiavau gerai, bet kai reikėjo rast linijų susikirtimo kampą, žiūriu, kad visai aš tų linijų nematau, o tik sniego kupetą, veidrodėliai aprasoję, tamsuma didžiausia doh.gif Nesuprantu kodėl taip silpnai yra apšviesta Regitros aikštelė doh.gif Sakau prasukit man langą, noriu realiai pažiūrėt kur tos linijos tarp to sniego yra lotuliukas.gif Nu galvoju šakes, mano egzaminas baigsis kai iš pat pradžių negerai padariau doh.gif Tai į tą lygiagretų pasitaisydamą įvažiavau įjungus 4 kartus atbulinę. Dėkui egzaminuotojui, kad taip leido wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 18 gruodžio 2011 - 10:35
Sveikinu visas/us išlaikiusias/ius. Aš irgi laikau 12.28 (pirmą kartą) Kaune. Čia važinėjau 5 kartus x 2 (10 pamokų). Miesto nelabai bijau, tačiau aikštelės šiek tiek prisibijau, mašiną turiu nusipirkęs jau, tai šiokia tokia motyvacija turiu.. Bet vistiek jaučiu kas nors bus blogai, nors po miestą drąsiai ir be problemų važinėju.

P.s gal yra tokių mamyčių, kurios neapsisprendusios dar apie laikymą, bet yra užsiregistravusios po 28tos? smile.gif nes jei neišlaikyčiau, man labai labai gerai būtų atsarginė "vietikė", galėčiau net už ją sumokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 18, 12:09)
Sveikinu visas/us išlaikiusias/ius. Aš irgi laikau 12.28 (pirmą kartą) Kaune. Čia važinėjau 5 kartus x 2 (10 pamokų). Miesto nelabai bijau, tačiau aikštelės šiek tiek prisibijau, mašiną turiu nusipirkęs jau, tai šiokia tokia motyvacija turiu.. Bet vistiek jaučiu kas nors bus blogai, nors po miestą drąsiai ir be problemų važinėju.

P.s gal yra tokių mamyčių, kurios neapsisprendusios dar apie laikymą, bet yra užsiregistravusios po 28tos? smile.gif nes jei neišlaikyčiau, man labai labai gerai būtų atsarginė "vietikė", galėčiau net už ją sumokėti smile.gif

Labas Na zinok as tai buvau praleidus savo tikraja data bet po poros dienu ilindau paziureti del viso pikto gal kokia viecike bus ir buvo net dvi vietos kitai dienai tai megink jei neislaikysi vakare i regitra ilisti gal rasi atsisakiusu laikus man tai bent jau taip pasiseke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 18, 14:10)
Labas Na zinok as tai buvau praleidus savo tikraja data bet po poros dienu ilindau paziureti del viso pikto gal kokia viecike bus ir buvo net dvi vietos kitai dienai tai megink jei neislaikysi vakare i regitra ilisti gal rasi atsisakiusu laikus man tai bent jau taip pasiseke blush2.gif

Bandysiu, bet čia irgi negali žinot, vieniems pasiseka "užtaikyti", kitiems ne. Taigi, vistiek būtų geriau turėti atsarginį variantą.
Atsakyti
ar galit man paaiskinti KAIP vaziuoti su regitrine masina,kad NEUZGEST?man regitros masinos kazkoks kosmaras,neislaikau tik todel,kad gestu...patarkite prasau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 17, 17:35)
ISLAIKIAU ISLAIKIAU ISLAIKIAU!!!!!!!!!! Jetus koks geras jausmelis, nera zodziu biggrin.gif  Aptikau laisva vieta snd 8.15. ir uzsirasiau! thumbup.gif Prieme mane 8, tai dar tamsu buvo ir lijo, matomumas nekoks, linijos slapios atblizga doh.gif 
Bet aikstelej be klaidu, mieste porakart posukiu neparodziau.

Nuotaika nereali  clap.gif  clap.gif  clap.gif

yahoo.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(linarija @ 2011 12 18, 12:31)
Pasisekė ir man vakar  clap.gif  assa.gif

Kam nepasiseke nenusiminkit, tikraai turi paavykti, tik nemeskit visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2011 12 18, 16:49)
ar galit man paaiskinti KAIP vaziuoti su regitrine masina,kad NEUZGEST?man regitros masinos kazkoks kosmaras,neislaikau tik todel,kad gestu...patarkite prasau rolleyes.gif

Daugiau gazo ir nemetyti sankabos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 12 18, 11:31)
Sveikinu VABALIUKĘ išlaikius  4u.gif

Pasisekė ir man vakar  clap.gif   assa.gif Tik kol kas dar visiškai nesitiki, kad jau viskas baigta su Regitra ir bereikės atsiimt pažymėjimą biggrin.gif
Papildyta:
Tikrai pritariu, kad daug kas priklauso  drinks_cheers.gif Laikant pirmą kartą jau prie teorinių klausimų pradėjo kabinėtis, nors tikrai buvau išmokus  doh.gif O va vakar papuolė tikrai geras egzaminuotojas   Gavau lygiagretų parkavimą, privažiavau gerai, bet kai reikėjo rast linijų susikirtimo kampą, žiūriu, kad visai aš tų linijų nematau, o tik sniego kupetą, veidrodėliai aprasoję, tamsuma didžiausia  doh.gif Nesuprantu kodėl taip silpnai yra apšviesta Regitros aikštelė  doh.gif Sakau prasukit man langą, noriu realiai pažiūrėt kur tos linijos tarp to sniego yra  lotuliukas.gif  Nu galvoju šakes, mano egzaminas baigsis kai iš pat pradžių negerai padariau  doh.gif Tai į tą lygiagretų pasitaisydamą įvažiavau įjungus 4 kartus atbulinę. Dėkui egzaminuotojui, kad taip leido  wink.gif

MUSU DIENA BUVO!!! sveikinu drinks_cheers.gif

As irgi lygiagretu parkavima gavau, siaip pats megstamiausias mano, bet taip pradejo koja drebeti ant sankabos, kad vaziavom kaip ta blondine is filmuko, trukt trukt lotuliukas.gif net geda pasidare, tai jis man sako sustokit nusiraminkit blush2.gif sustojau vidury parkavimo, atsipalaidavau ir ivaziavom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 18 gruodžio 2011 - 16:17
QUOTE(*Orchidėja* @ 2011 12 18, 17:49)

Neužgesau nė karto, nors labai bijojau, kad galiu gest, prisiklausius kaip jos gesta doh.gif O su Opel Astra per pamoka užgesdavau ir ne kartą.
Papildyta:
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 18, 18:10)
MUSU DIENA BUVO!!! sveikinu drinks_cheers.gif 

drinks_cheers.gif
Net keista, kad viskas jau baigta, o laikytys pradėjau prieš 5 mėn, kaip ilgai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 18 gruodžio 2011 - 17:17
QUOTE(linarija @ 2011 12 18, 18:08)
Neužgesau nė karto, nors labai bijojau, kad galiu gest, prisiklausius kaip jos gesta   doh.gif O su Opel Astra per pamoka užgesdavau ir ne kartą.
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Net keista, kad viskas jau baigta, o laikytys pradėjau prieš pusmetį, kaip ilgai  blink.gif

Man nuo pirmos teorijos pamokos iki islaikyto egzo uztruko lygiai 4 menesius ir 1 diena biggrin.gif
Dar irgi negaliu patiketi, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 18 gruodžio 2011 - 17:19
Sveikos 4u.gif
Kartais pasisakydavau šioje temoje, tai šį kartą ateinu pasidžiaugti (pasigirti blush2.gif ), kad pagaliau penktadienį iš ketvirto karto doh.gif įveikiau tą Regitrą yahoo.gif taigi Kalėdom gausiu geriausią dovaną- vairuotojo pažymėjimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2011 12 18, 17:52)
Sveikos  4u.gif
Kartais pasisakydavau šioje temoje, tai šį kartą ateinu pasidžiaugti (pasigirti  blush2.gif ), kad pagaliau penktadienį iš ketvirto karto  doh.gif  įveikiau tą Regitrą yahoo.gif taigi Kalėdom gausiu geriausią dovaną- vairuotojo pažymėjimą  thumbup.gif

As kursus pradejau laikyti spalio 15 ir pirma kart sedau prie vairo blush2.gif gruodzio 16 islaikiau tai lygiai 2 menesiai ir viena diena uztrukau nuo pradzios iki galo skaitau labai mazai skaitatant kad pries tai isvis nevazinejus buvau blush2.gif
Atsakyti