Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(*sypsenele* @ 2011 12 17, 13:38)
Mane mokino, kad nuo veidrodelio susukt vaira smile.gif
Papildyta:

Pagal jusu parasyma atrodo jus mokino paprasciau negu mane ivaziuot  g.gif . O jus kai mokino, tai kada jus sustot turedavot ir susukti vaira? Ta prasme kai pirmas kuoliukas buna prie veidrodelio ar mazam langeli ar dar kaip nors biggrin.gif ? tikiuosi supratot ka cia parasiau  blush2.gif

as tai irgi kai tik ivaziuoju istiesinu vaira ir nesiorintuoju ne i ka, tik jeigu matau kreivai ivaziavau, tai pasitaisau ,vaira sukaliuoju pagal poreikius, kad lygiai ivaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 17, 15:35)
ISLAIKIAU ISLAIKIAU ISLAIKIAU!!!!!!!!!! Jetus koks geras jausmelis, nera zodziu biggrin.gif  Aptikau laisva vieta snd 8.15. ir uzsirasiau! thumbup.gif Prieme mane 8, tai dar tamsu buvo ir lijo, matomumas nekoks, linijos slapios atblizga doh.gif 
Bet aikstelej be klaidu, mieste porakart posukiu neparodziau.

Nuotaika nereali  clap.gif  clap.gif  clap.gif

yahoo.gif

Dideliausi sveikinimai wink.gif saunuole !!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 17, 15:35)
ISLAIKIAU ISLAIKIAU ISLAIKIAU!!!!!!!!!! Jetus koks geras jausmelis, nera zodziu biggrin.gif  Aptikau laisva vieta snd 8.15. ir uzsirasiau! thumbup.gif Prieme mane 8, tai dar tamsu buvo ir lijo, matomumas nekoks, linijos slapios atblizga doh.gif 
Bet aikstelej be klaidu, mieste porakart posukiu neparodziau.

Nuotaika nereali  clap.gif  clap.gif  clap.gif

yahoo.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ACIU!! 4u.gif

O tarpkitko, paskutines naujienos is Vilniaus regitros - nuo snd yra HYUNDAY smile.gif kazkam pasiseke su naujutelaitem masinom laikyti egza rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 17 gruodžio 2011 - 16:35
Sveikinu išlaikiusią! 4u.gif

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 17, 16:32)
O tarpkitko, paskutines naujienos is  Vilniaus regitros -  nuo snd yra HYUNDAY smile.gif  kazkam pasiseke su naujutelaitem masinom laikyti egza rolleyes.gif

Pas mus Marijampolėje irgi mačiau šiandien Regitroj Hyunday smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 17, 16:59)
Sveikinu išlaikiusią! 4u.gif
Pas mus Marijampolėje irgi mačiau šiandien Regitroj Hyunday smile.gif

Tai ir Kaune turetu buti. g.gif
Atsakyti
sveikos

O man vis nesiseka iveikt regitros verysad.gif , atsibodo... verysad.gif

Hyunday? Gal zinot koks modeliukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 12 17, 17:37)
sveikos

O man vis nesiseka iveikt regitros  verysad.gif , atsibodo...  verysad.gif 

Hyunday? Gal zinot koks modeliukas?  blush2.gif

4u.gif
Siandien buvai?
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 12 17, 19:37)
sveikos

O man vis nesiseka iveikt regitros  verysad.gif , atsibodo...  verysad.gif 

Hyunday? Gal zinot koks modeliukas?  blush2.gif

nepergivenk taip ir man atsibodo, matyt mums dar truksta pasitikejimo savim, masinu jau nustojau bijot, reiskia jau netoli ta diena ax.gif smile.gif as cia su klausimeliu, gal kuri buvo regitroj ant palaukimo, gal galit atsakyt, ar daug atsisakanciu buna, ar yra sansu kad nuvaziuosiu ir priims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 17, 17:32)
ACIU!! 4u.gif
O tarpkitko, paskutines naujienos is  Vilniaus regitros -  nuo snd yra HYUNDAY smile.gif  kazkam pasiseke su naujutelaitem masinom laikyti egza rolleyes.gif

Aha,siandien su dukra buvom pasiziureti kaip laiko,matem jas... smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau, sikart nesugebejau net is aiskteles isvaziuot (paskutinis pratimas, istrizas, is desines puses kliudziau boksteli ( o praeitus kartus, net taisytis nereikedavo) ) verysad.gif ...

O kas liecia pati vairavima, as nebijau vairuot masina, man net patinka... wub.gif Mano vyras, ir instriuktorius mano sako, kad vairuoju gerai (nera ka daugiau mokyt), net egzmaninuotojas praeita kart (2-aji karta), sake kad as "valdau masina" blush2.gif , bet kodel man nepavyksta.... verysad.gif

Pavargau, jau net nebenoriu ten vel eit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 12 17, 23:46)
Vakar buvau,  sikart nesugebejau net is aiskteles isvaziuot (paskutinis pratimas, istrizas, is desines puses kliudziau boksteli ( o praeitus kartus, net taisytis nereikedavo) )  verysad.gif ...

O kas liecia pati vairavima, as nebijau vairuot masina, man net patinka...  wub.gif  Mano vyras, ir instriuktorius mano sako, kad vairuoju gerai (nera ka daugiau mokyt), net egzmaninuotojas praeita kart (2-aji karta), sake kad as "valdau masina"  blush2.gif , bet kodel man nepavyksta....  verysad.gif

Pavargau, jau net nebenoriu ten vel eit...  verysad.gif

man irgi tokiu minciu budavo, bet noras vairuot vis dideja, islaikysim anksciau ar veliau, nenuleisk ranku, jau tiek praeita 4u.gif
Atsakyti