Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 16, 21:37)
Sveikos 4u.gif  Na va as jau iveikiau praktika is pirmo karto 4u.gif Pati dar negaliu patiketi 4u.gif

Kaip faina blush2.gif Sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 17, 00:34)
Saunuole mirksiukas.gif  bandyk bandyk smile.gif
Turiu as 27 uzsiregistravus, bet itariu dar neisiu smile.gif Siaip po siandieninio vaziavimo, klaidu dar milijonas, bet jau, PAGALIAU, lyg ir matau tunelio gale prasviesejima biggrin.gif

Tai jau tikrai tos teisės kažkoks ilgas tunelis doh.gif Bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 16, 22:38)
Tai jau tikrai tos teisės kažkoks ilgas tunelis  doh.gif Bent jau man  biggrin.gif

tunelis ir man ilgas biggrin.gif na bet po truputi islysim is jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo kada pradedat susukt vairą į kairę stačiam garaže? mane mokė nuo pusės mašinos, o pirmam psl rašo, kad nuo veidrodėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 16, 23:14)
Nuo kada pradedat susukt vairą į kairę stačiam garaže? mane mokė nuo pusės mašinos, o pirmam psl rašo, kad nuo veidrodėlio  g.gif

O jūs man galit paaiškint, kokiu apskritai tikslu tą vairą sukat į kairę? biggrin.gif Juk atvažiuoji, susuki iki galo į dešinę - ir atbulomis įvažiuoji į garažą biggrin.gif Kažko nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 17, 01:14)
Nuo kada pradedat susukt vairą į kairę stačiam garaže? mane mokė nuo pusės mašinos, o pirmam psl rašo, kad nuo veidrodėlio  g.gif

Mane mokino, kad nuo veidrodelio susukt vaira smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 12 17, 13:24)
O jūs man galit paaiškint, kokiu apskritai tikslu tą vairą sukat į kairę? biggrin.gif Juk atvažiuoji, susuki iki galo į dešinę - ir atbulomis įvažiuoji į garažą biggrin.gif Kažko nesuprantu...

Pagal jusu parasyma atrodo jus mokino paprasciau negu mane ivaziuot g.gif . O jus kai mokino, tai kada jus sustot turedavot ir susukti vaira? Ta prasme kai pirmas kuoliukas buna prie veidrodelio ar mazam langeli ar dar kaip nors biggrin.gif ? tikiuosi supratot ka cia parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 16, 01:37)
Aš žinokit niekaip negaliu prisiverst į Regitrą nueit.Buvau užsireginus vakar dienai..bet nėjau..nėr kada papildomų imt..bijau neišlaikyt..bet gal eisiu kitą sav..nes noriu iki naujųjų,o tai išvažiavimas iš T formos naujas mane gąsdina,nors 2 kartus kažkaip įtaikiau aikštelėj...

Patarciau neatidelioti nera ta Regitra kazkoks siaubas baubas, nesikandzioja ten niekas ax.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 16, 22:37)
Sveikos 4u.gif  Na va as jau iveikiau praktika is pirmo karto 4u.gif Pati dar negaliu patiketi 4u.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms laikiau klaipedoje papuoliau manau pas super instruktoriu sedejo tylejo nieko blogo nesake kazka maciau kelis kart zymejosi bet kad islaikiau tai tik kelios klaideles buvo 4u.gif Sekmes laikancioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 17 gruodžio 2011 - 12:21
sveikinu islaikiusias thumbup.gif o neislaikiusioms po 4u.gif tik neatideliokit tu egzaminu, bandykit 4u.gif juk labai daug kas priklauso ir nuo egzaminuotojo pas kuri papulsit smile.gif

o del to stacio garazo ir as nelabai suprantu, kam ta vaira i kaire sukti g.gif ivaziuojant sukant juk i desine, ar jus istiesinima vairo vadinat sukima i kaire? jei taip, tai kai jau masina ivaziuoja i ta garaza, tarp liniju tada ir tiesinu rolleyes.gif

o as jau vazineju su masiniuku, dar baugu siek tiek vienai, bet jau marsrutas namai-darbas-namai iveiktas, siandien jau ir maximoj su vaiku buvom thumbup.gif man cia jau pasiekimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sveikinimai išlaikiusioms 4u.gif
O kitom tikrai patarčiau neatidelioti, nes atpranti nuo mašinos, atsiranda daugiau baimes...,tai kad SEKMES VISOM 4u.gif
O aš šiandien išvažiavus savarankiškai viena, grįžtant labai gerai prisiparkavau lygiagrečiai kieme, taip kaip mokyno instruktorius, įvažiavau idealiai, tik reikia įjungti vaizduotę, kur tie kuoliukai ir kaip atitinka realiai mašinai, tiesiog daug kas sako, kad kaip mokyno mokykloj, realiai taip neišeina parkuotis, bet aš jau išbandžiau statu ir lygiagretu, tai visai tinka tie budai, ( tik mane mokyno truputi kitaip negu čia aprašyta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 17 gruodžio 2011 - 13:00
QUOTE(Twista @ 2011 12 17, 11:24)

as irgi nesuku i jokia kaire. jau buvo apie tai kalbeta ankstesniuose puslapiuose, bet buvo neatsakyta kodel tas sukimas i kaire ir kur jis daromas.
Atsakyti
ISLAIKIAU ISLAIKIAU ISLAIKIAU!!!!!!!!!! Jetus koks geras jausmelis, nera zodziu biggrin.gif Aptikau laisva vieta snd 8.15. ir uzsirasiau! thumbup.gif Prieme mane 8, tai dar tamsu buvo ir lijo, matomumas nekoks, linijos slapios atblizga doh.gif
Bet aikstelej be klaidu, mieste porakart posukiu neparodziau.

Nuotaika nereali clap.gif clap.gif clap.gif

yahoo.gif
Atsakyti