Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(linarija @ 2011 12 15, 21:29)
O kelintą syk laikysit?

Nepasakyčiau, kad labai bijau aš tos regitros, bet vistiek jaudulys yra, kol tuos pratimus vieną po kito atlikinėji.
Gaudysiu ir aš vietą anksčiau, db 22 d. esu užsiregistravus, bet nelabai man 8 val ryto patinka, galvoju ar tokia sutema nepakiš kojos.
Papildyta:
Aš galvoju, kad gal šoną estakados su mašina palietė, nes kaip kitaip.

blush2.gif jau 5 buvau, ir dar eisiu ax.gif kol neislaikysiu, man sakiau vis t formoi ant linijos uzvaziuodavau kazkodel blush2.gif o snd jau i miesta isvaziavau, vistiek as save nugalesiu, ir islaikysiu ax.gif o del estakados, kad nugriut, tai reikia pasistengti dar taip ant jos uzvaziuot:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arville: 15 gruodžio 2011 - 21:27
Tai ten nuo jos nugriuvo ne uzvaziuojant,o nuvaziuojant...bent jau taip pasakojo,sake,vaira per anksti pradejo sukti nuvaziuojant ir nusiverte su visa masina per ta krasta doh.gif Egzaminuotojo masinoj nebuvo,salia stovejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2011 12 15, 23:25)
blush2.gif jau 5 buvau, ir dar eisiu  ax.gif kol neislaikysiu, man sakiau vis t formoi ant linijos uzvaziuodavau kazkodel blush2.gif o snd jau i miesta isvaziavau, vistiek as save nugalesiu, ir islaikysiu ax.gif o del estakados, kad nugriut, tai reikia pasistengti dar  taip ant jos uzvaziuot:D

Tai taip negalima mest, kai tiek jau kelio nueita blush2.gif Eisiu ir aš kol išlaikysiu, sakiau, kad ir iš 10 karto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ant kurios linijos užvažiuodavai?

Aš tai tą šiandieninę gairelę T formoj ilgai dar prisiminsiu doh.gif Ir nesuprantu kaip taip galima susimaut, per egzaminą padarau tokias klaidas, kurios anksčiau nė karto nėra pasitaikiusios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 gruodžio 2011 - 21:40
QUOTE(linarija @ 2011 12 15, 23:36)
Tai taip negalima mest, kai tiek jau kelio nueita  blush2.gif Eisiu ir aš kol išlaikysiu, sakiau, kad ir iš 10 karto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ant kurios linijos užvažiuodavai?

Aš tai tą šiandieninę gairelę T formoj ilgai dar prisiminsiu  doh.gif Ir nesuprantu kaip taip galima susimaut, per egzaminą padarau tokias klaidas, kurios anksčiau nė karto nėra pasitaikiusios  doh.gif

ant 2 linijos, per velai susukdavau vaira, nu ta kuri lieka kairei pusei ax.gif pas mus t formoj gaireliu nera
Atsakyti
Aš žinokit niekaip negaliu prisiverst į Regitrą nueit.Buvau užsireginus vakar dienai..bet nėjau..nėr kada papildomų imt..bijau neišlaikyt..bet gal eisiu kitą sav..nes noriu iki naujųjų,o tai išvažiavimas iš T formos naujas mane gąsdina,nors 2 kartus kažkaip įtaikiau aikštelėj...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 15, 23:37)
Aš žinokit niekaip negaliu prisiverst į Regitrą nueit.Buvau užsireginus vakar dienai..bet nėjau..nėr kada papildomų imt..bijau neišlaikyt..bet gal eisiu kitą sav..nes noriu iki naujųjų,o tai išvažiavimas iš T formos naujas mane gąsdina,nors 2 kartus kažkaip įtaikiau aikštelėj...

viskas po senam, cia kazkuriam kitam mieste.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 16, 00:37)

Jei turit data uzsiregistravus ir sugalvosit vel nenueiti, brukstelkit i az, nueisiu as blush2.gif blush2.gif nes vis nerandu laisvo laiko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na va as jau iveikiau praktika is pirmo karto 4u.gif Pati dar negaliu patiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 16, 22:37)
Sveikos 4u.gif  Na va as jau iveikiau praktika is pirmo karto 4u.gif Pati dar negaliu patiketi 4u.gif

sveikinu, saunuole clap.gif . O kokiam mieste laiket smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 12 16, 20:37)
Sveikos 4u.gif  Na va as jau iveikiau praktika is pirmo karto 4u.gif Pati dar negaliu patiketi 4u.gif

Sveikinu 4u.gif Saunuole thumbup.gif
Prasom placiau savo ispudziais pasidalinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 17, 00:11)
Sveikinu 4u.gif  Saunuole  thumbup.gif
Prasom placiau savo ispudziais pasidalinti wink.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pagavau vietą rytojui 8 val. clap_1.gif Reik eit, bandyt vėl. Tik truputėlį baugina kad nebus praaušę doh.gif Bet ir 22 d. tam pačiam laikui buvau užsiregistravus, kitaip nebuvo smile.gif Kaip baisu vėl kur nors susimaut doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 16, 22:22)
Prisidedu ir aš prie sveikinimų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pagavau vietą rytojui 8 val.  clap_1.gif Reik eit, bandyt vėl. Tik truputėlį baugina kad nebus praaušę  doh.gif Bet ir 22 d. tam pačiam laikui buvau užsiregistravus, kitaip nebuvo  smile.gif Kaip baisu vėl kur nors susimaut  doh.gif  blush2.gif

Saunuole mirksiukas.gif bandyk bandyk smile.gif
Turiu as 27 uzsiregistravus, bet itariu dar neisiu smile.gif Siaip po siandieninio vaziavimo, klaidu dar milijonas, bet jau, PAGALIAU, lyg ir matau tunelio gale prasviesejima biggrin.gif
Atsakyti