Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(arville @ 2011 12 15, 19:50)
as jau snd pastebejau nustojau bijot regitros, jau kojos nedrebejo smile.gif  tai eisiu ant palaukimo kita savaite sako daug atsisako ax.gif

Arville,saunuole! 4u.gif Matau,kad visai kitokios nuotaikos nei kad anksciau 4u.gif Iveiksi ta regitra,svarbiausia tinkamas nusiteikimas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 16:42)
Ačiū! 4u.gif
Šįkart papuoliau pas fainą egzaminuotoją ax.gif Tikrai nemaniau, kad mūsų Regitroj tokių yra (pagal sklandančias legendas) biggrin.gif Bet tik pasišaukė pagal pavardę, išsišiepęs  sako: "Sveikutė!". Tai iškart taip gerai nuteikė, nes kiti burbteli kažką po nosim arba išvis nieko nesako biggrin.gif  Taaačiau gavau Golfuką doh.gif Jetau, per visą laiką mokymosi buvau gesus gal kokius 3 kartus, įsėdau į tą Golfą ir nežinau, kas pasidarė blink.gif Aikštelėj gal 2 kartus užgesau... Tai jau buvo panika, kad vėl neišlaikysiu, nes sankryžoj užgesiu lotuliukas.gif Bet viskas tvarkoj mieste buvo. Tik kartą per pervažą važiuodama pamiršau pasižiūrėti į šonus, tai tik ant bėgių būdama pradėjau galvą kraipyti, egzaminuotojas sako: "Nereikia mirčiai į akis žiūrėti" biggrin.gif blush2.gif
Maršrutas papuolė nekoks, bet įveikiau kažkaip bigsmile.gif Šiaip, galiu pasakyti, kad jei būtų norėjęs nepraleisti - būtų radęs prie ko prikibti rolleyes.gif Tikrai laaabai daug kas priklauso ir nuo egzaminuotojo, ne tik nuo tavo sugebėjimų vairuoti... Bet jau grįžus Regitroj pasakė, kad gerai vairuoju ir galiu eiti susimokėti už pažymėjimą. Galvojau numirsiu iš laimės lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif kokiam cia mieste? as buvau pasiemus papildoma pamoka su 6 golfu, su jautria sankaba.. siaubas, po pamokos tikrai panika eme, irgi uzgesau kelis kartus mieste unsure.gif reik priprasti prie tokio jautrumo.Bet nevisi 6 golfai tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 15, 20:54)
Arville,saunuole! 4u.gif Matau,kad visai kitokios nuotaikos nei kad anksciau 4u.gif Iveiksi ta regitra,svarbiausia tinkamas nusiteikimas... cool.gif

jau kelio atgal ner, as snd kai neislaikiau, ir sakiau ekzaminuotojui vistiek dar eisiu ir islaikysiu, bet uztat zinosiu kad galiu vaziuot ir neisvaziuosiu i priespriesine, reiks kad jau galiu vairuot, as apsidziaugiau snd kad pagaliau is aiksteles isvaziavau pradzia yra ,bus ir pabaiga smile.gif tai sake va toks poziuris man patinka, kad nenuleidi ranku ax.gif pagire, kad gerai vairuoju, tai pakilo saviverte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arville @ 2011 12 15, 21:03)
jau kelio atgal ner, as snd kai neislaikiau, ir sakiau ekzaminuotojui vistiek dar eisiu ir islaikysiu, bet uztat zinosiu kad galiu vaziuot ir neisvaziuosiu i priespriesine, reiks kad jau galiu vairuot, as apsidziaugiau snd kad pagaliau is aiksteles isvaziavau pradzia yra ,bus ir pabaiga smile.gif tai sake va toks poziuris man patinka, kad nenuleidi ranku ax.gif pagire, kad gerai vairuoju, tai pakilo saviverte smile.gif
ten buvo siauras kelias kiekvienam po viena eismo juosta, tai man ir susviete, kad tai vienpusis kelias, nors zenkla, tai puikiai maciau, kad dvipusis prasidejo doh.gif
nezinau kodel sugalvojau rikiotis, matyt jaudulis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 16:42)
"Nereikia mirčiai į akis žiūrėti" biggrin.gif blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif prisiminsi kai per sankryžas važiuosi. biggrin.gif Sveikinu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 12 15, 19:44)
Tai tikriausiai subraižė mašiną ar ką, spėju, kad ant estakatos, pas mus ji labai labai siaura  doh.gif

O kaip įmanoma mašiną subraižyt ant estakados? nukristi? unsure.gif
Balionai neišlaikiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 15 gruodžio 2011 - 19:17
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 15, 20:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  prisiminsi kai per sankryžas važiuosi. biggrin.gif Sveikinu mirksiukas.gif
Papildyta:

O kaip įmanoma mašiną subraižyt  ant estakados? nukristi? unsure.gif

o kas buna jei regitros masina subraizai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 15, 20:19)
o kas buna jei regitros masina subraizai  g.gif

neturiu supratimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2011 12 15, 20:50)
as jau snd pastebejau nustojau bijot regitros, jau kojos nedrebejo smile.gif  tai eisiu ant palaukimo kita savaite sako daug atsisako ax.gif

O kelintą syk laikysit?

Nepasakyčiau, kad labai bijau aš tos regitros, bet vistiek jaudulys yra, kol tuos pratimus vieną po kito atlikinėji.
Gaudysiu ir aš vietą anksčiau, db 22 d. esu užsiregistravus, bet nelabai man 8 val ryto patinka, galvoju ar tokia sutema nepakiš kojos.
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 15, 21:17)

Aš galvoju, kad gal šoną estakados su mašina palietė, nes kaip kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 gruodžio 2011 - 19:28
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 15, 20:19)
o kas buna jei regitros masina subraizai  g.gif

Greiciausiai nieko...jei busi Vilniaus regitroj aikstelej atkreipk demesi i pusele augancia "pagreitejimo" pratimo pabaigoj po desine-ji visa apdraskyta,ir bordiuras toj vietoj irgi apdraskytas,na ir paskui dar uzmesk zvilgsni i regitros furos kairi priekini kampa-jis visai nubraizytas,i ta bordiura prie puseles ax.gif Tai cia ne B kat. zmones laiko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 15, 20:48)
Greiciausiai nieko...jei busi Vilniaus regitroj aikstelej atkreipk demesi i pusele augancia "pagreitejimo" pratimo pabaigoj po desine-ji visa apdraskyta,ir bordiuras toj vietoj irgi apdraskytas,na ir paskui dar uzmesk zvilgsni i regitros furos kairi priekini kampa-jis visai nubraizytas,i ta bordiura prie puseles ax.gif Tai cia ne B kat. zmones laiko...  doh.gif

jooo, sakutes vienu zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 15, 20:17)

O kazkada kazkas buvo nukrites,instruktoriai pasakojo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus! 4u.gif Dabar jaučiuosi ne tiek laiminga, kiek nusimetus naštą nuo pečių biggrin.gif

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 15, 18:58)
Sveikinu 4u.gif  kokiam cia mieste? as buvau pasiemus papildoma pamoka su 6 golfu, su jautria sankaba.. siaubas, po pamokos tikrai panika eme, irgi uzgesau kelis kartus mieste unsure.gif reik priprasti prie tokio jautrumo.Bet nevisi 6 golfai tokie smile.gif

Marijampolėje ax.gif Ir dar prieš tai girdėjau, kad būtent to egzaminuotojo, pas kurį aš papuoliau Golfas - žiauriai jautrus biggrin.gif Tai joo... "Pasisekė" biggrin.gif Bet tikrai panika buvo apėmus aikštelėj, kai pora kartų užgesau, nes man taip niekada nebūdavo blink.gif Bet ačiū Die, viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 15, 20:50)
O kazkada kazkas buvo nukrites,instruktoriai pasakojo... lotuliukas.gif

"normaliai" lotuliukas.gif o kaip ten subraižyt į estakada tai neįsivaizduoju smile.gif šonais bučiuotis reikėtų.. bet juk važiuot reikia ant o ne šalia. biggrin.gif
Atsakyti