Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 14, 14:15)
Mes siemens arenos aiksteleje vazinejomes, bet ten karts nuo karto policija atvaziuoja patikrinti.

Sakyciau netgi ne karts nuo karto, bet gana daznai atvaziuoja smile.gif Tad atsargiai smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, besimokinančioms važiuoti. Žinau kad čia ne skelbimų lenta, bet gal nesupyksit, jei pasiūlysiu du M ženklus. Šeimoje jau visi turime teises, todėl atliko du ženklai, kuriuos mielai padovanosiu kad nereikėtų pirkti
Atsakyti
IŠLAIKIAU!!! ploja.gif assa.gif yahoo.gif Eiiiina sau, kokia palaima biggrin.gif Taaaip smagu pagaliau prisijungti į kanadiečių gretas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 16:02)
IŠLAIKIAU!!! ploja.gif  assa.gif  yahoo.gif Eiiiina sau, kokia palaima biggrin.gif Taaaip smagu pagaliau prisijungti į kanadiečių gretas biggrin.gif  4u.gif

sveikinu, saunuole, ir kaip viskas praejo smile.gif
Atsakyti
o as neislaikiau, kvaila klaida padariau, vienintele ir kritine, susisuko smegeneles, baigesi vienpusis eisma ir reikejo sukt i kaire, tai doh.gif ne i ta juosta isukau kad sukti, bet labai nepergivenu, vistiek iveiksiu, be to as dab beveik po miesta nevazinejau, tik uzmesti, del to pasimeciau, vistiek islaikysiu, nepasiduosiu smile.gif ax.gif dar po miesta pavazinesiu ir islaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 15, 15:17)
sveikinu, saunuole, ir kaip viskas praejo smile.gif

Ačiū! 4u.gif
Šįkart papuoliau pas fainą egzaminuotoją ax.gif Tikrai nemaniau, kad mūsų Regitroj tokių yra (pagal sklandančias legendas) biggrin.gif Bet tik pasišaukė pagal pavardę, išsišiepęs sako: "Sveikutė!". Tai iškart taip gerai nuteikė, nes kiti burbteli kažką po nosim arba išvis nieko nesako biggrin.gif Taaačiau gavau Golfuką doh.gif Jetau, per visą laiką mokymosi buvau gesus gal kokius 3 kartus, įsėdau į tą Golfą ir nežinau, kas pasidarė blink.gif Aikštelėj gal 2 kartus užgesau... Tai jau buvo panika, kad vėl neišlaikysiu, nes sankryžoj užgesiu lotuliukas.gif Bet viskas tvarkoj mieste buvo. Tik kartą per pervažą važiuodama pamiršau pasižiūrėti į šonus, tai tik ant bėgių būdama pradėjau galvą kraipyti, egzaminuotojas sako: "Nereikia mirčiai į akis žiūrėti" biggrin.gif blush2.gif
Maršrutas papuolė nekoks, bet įveikiau kažkaip bigsmile.gif Šiaip, galiu pasakyti, kad jei būtų norėjęs nepraleisti - būtų radęs prie ko prikibti rolleyes.gif Tikrai laaabai daug kas priklauso ir nuo egzaminuotojo, ne tik nuo tavo sugebėjimų vairuoti... Bet jau grįžus Regitroj pasakė, kad gerai vairuoju ir galiu eiti susimokėti už pažymėjimą. Galvojau numirsiu iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 gruodžio 2011 - 15:42
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 17:42)
Ačiū! 4u.gif
Šįkart papuoliau pas fainą egzaminuotoją ax.gif Tikrai nemaniau, kad mūsų Regitroj tokių yra (pagal sklandančias legendas) biggrin.gif Bet tik pasišaukė pagal pavardę, išsišiepęs  sako: "Sveikutė!". Tai iškart taip gerai nuteikė, nes kiti burbteli kažką po nosim arba išvis nieko nesako biggrin.gif  Taaačiau gavau Golfuką doh.gif Jetau, per visą laiką mokymosi buvau gesus gal kokius 3 kartus, įsėdau į tą Golfą ir nežinau, kas pasidarė blink.gif Aikštelėj gal 2 kartus užgesau... Tai jau buvo panika, kad vėl neišlaikysiu, nes sankryžoj užgesiu lotuliukas.gif Bet viskas tvarkoj mieste buvo. Tik kartą per pervažą važiuodama pamiršau pasižiūrėti į šonus, tai tik ant bėgių būdama pradėjau galvą kraipyti, egzaminuotojas sako: "Nereikia mirčiai į akis žiūrėti" biggrin.gif blush2.gif
Maršrutas papuolė nekoks, bet įveikiau kažkaip bigsmile.gif Šiaip, galiu pasakyti, kad jei būtų norėjęs nepraleisti - būtų radęs prie ko prikibti rolleyes.gif Tikrai laaabai daug kas priklauso ir nuo egzaminuotojo, ne tik nuo tavo sugebėjimų vairuoti... Bet jau grįžus Regitroj pasakė, kad gerai vairuoju ir galiu eiti susimokėti už pažymėjimą. Galvojau numirsiu iš laimės lotuliukas.gif

man papuole irgi labai fainas ekzamenuotojas, is mana jai nebuciau tai kvailai vaziavusi buciau islaikiusi, bandysiu vel gaudyt vieta ir vel eisiu smile.gif nera jie ten baubai, yra ir fainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 15:02)
IŠLAIKIAU!!! ploja.gif  assa.gif  yahoo.gif Eiiiina sau, kokia palaima biggrin.gif Taaaip smagu pagaliau prisijungti į kanadiečių gretas biggrin.gif  4u.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(arville @ 2011 12 15, 15:19)
o as neislaikiau, kvaila klaida padariau, vienintele ir kritine, susisuko smegeneles, baigesi vienpusis eisma ir reikejo sukt i kaire, tai  doh.gif  ne i ta juosta isukau kad sukti, bet labai nepergivenu, vistiek iveiksiu, be to as dab beveik po miesta nevazinejau, tik uzmesti, del to pasimeciau, vistiek islaikysiu, nepasiduosiu smile.gif  ax.gif  dar po miesta pavazinesiu ir islaikysiu ax.gif

Islaikysi wink.gif 4u.gif
Man po truputi svieseja, po to vel patamseja smile.gif
Zodziu, aikstelej normaliai pakankamai... Bet gatves, gatves sad.gif ... vaziuot ir vaziuot... kada man cia prasvieses... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 17:02)

sveikinu, saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(arville @ 2011 12 15, 17:19)
o as neislaikiau, kvaila klaida padariau, vienintele ir kritine, susisuko smegeneles, baigesi vienpusis eisma ir reikejo sukt i kaire, tai  doh.gif  ne i ta juosta isukau kad sukti, bet labai nepergivenu, vistiek iveiksiu, be to as dab beveik po miesta nevazinejau, tik uzmesti, del to pasimeciau, vistiek islaikysiu, nepasiduosiu smile.gif  ax.gif  dar po miesta pavazinesiu ir islaikysiu ax.gif

Na kita karta tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 15, 17:29)
sveikinu, saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Na kita karta tikrai pasiseks  mirksiukas.gif

sveikinu islaikiusias. manau, kaip iz mogu ziuri, kaip nusiteiki ar mintyse ji myleti, ta egzaminuotoja, ar jo nekesti, toks jis ir buna smile.gif nors as dar nelaikiau, ir neaisku kada tai bus biggrin.gif
Atsakyti
O aš neišlaikiau doh.gif Pykstu visą dieną ant savęs žiauriai doh.gif Kad sugebėt padaryt tokią klaidą doh.gif T formoj kliudžiau galinę gairelę doh.gif gun_rifle.gif Net neturiu paaiškinimo kaip taip sugebėjau, bet apmaudu tai žiauriai verysad.gif Taip jaučiuos, kad aš niekada neišlaikysiu verysad.gif
O egzaminuotojas šiam kartui toks malonus, fainas papuolė, ne taip kaip pirmasis doh.gif Dar pagyrė, kad prieštai buvusius pratimus gerai atlikau, bet va sako, gairelės kliudimas kritinė klaida verysad.gif

Dar kai laukėm, mačiau, kad buvo kažkoks įvykis, jog egzaminuotojas ir kuri laikė išlipę žiūrėjo mašinos šoną, po to jį tėtį pasikvietė, kažka ten aiškinos, galiausiai mergina apsiverkė verysad.gif Tai tikriausiai subraižė mašiną ar ką, spėju, kad ant estakatos, pas mus ji labai labai siaura doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 12 15, 17:42)
Ačiū! 4u.gif
Šįkart papuoliau pas fainą egzaminuotoją ax.gif Tikrai nemaniau, kad mūsų Regitroj tokių yra (pagal sklandančias legendas) biggrin.gif Bet tik pasišaukė pagal pavardę, išsišiepęs  sako: "Sveikutė!". Tai iškart taip gerai nuteikė, nes kiti burbteli kažką po nosim arba išvis nieko nesako biggrin.gif  Taaačiau gavau Golfuką doh.gif

Sveikinu išlaikius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man tas golfiukas žymiai geresnis nei opel astra atrodo, ir vairas man jame lengviau sukas ir šiaip manevringesnis jaučias. Su ta Astra kad ir vakar per papildomą kelis syk užgesau, o laikant su golfu dar neteko užgest.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 15, 20:44)
O aš neišlaikiau  doh.gif Pykstu visą dieną ant savęs žiauriai  doh.gif Kad sugebėt padaryt tokią klaidą  doh.gif T formoj kliudžiau galinę gairelę  doh.gif  gun_rifle.gif Net neturiu paaiškinimo kaip taip sugebėjau, bet apmaudu tai žiauriai  verysad.gif Taip jaučiuos, kad aš niekada neišlaikysiu  verysad.gif
O egzaminuotojas šiam kartui toks malonus, fainas papuolė, ne taip kaip pirmasis  doh.gif Dar pagyrė, kad prieštai buvusius pratimus gerai atlikau, bet va sako, gairelės kliudimas kritinė klaida  verysad.gif

Dar kai laukėm, mačiau, kad buvo kažkoks įvykis, jog egzaminuotojas ir kuri laikė išlipę žiūrėjo mašinos šoną, po to jį tėtį pasikvietė, kažka ten aiškinos, galiausiai mergina apsiverkė  verysad.gif Tai tikriausiai subraižė mašiną ar ką, spėju, kad ant estakatos, pas mus ji labai labai siaura  doh.gif
Papildyta:
Sveikinu išlaikius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O man tas golfiukas žymiai geresnis nei opel astra atrodo, ir vairas man jame lengviau sukas ir šiaip manevringesnis jaučias. Su ta Astra kad ir vakar per papildomą kelis syk užgesau, o laikant su golfu dar neteko užgest.
as jau snd pastebejau nustojau bijot regitros, jau kojos nedrebejo smile.gif tai eisiu ant palaukimo kita savaite sako daug atsisako ax.gif
Atsakyti