Klausykit, įmanoma kokiu nors būdu užregistruoti ką nors Regitroj praktiniam egzaminui, jei netyčia aš neišlaikyčiau, kad turėčiau vietą sekančiai dienai? T.y. bandžiau registruoti mamą, ir galvojau, jei man nepasiseks išlaikyti - jos registraciją atšauksiu ir užsiregistruosiu pati. Bet nepavyko, nes nepagalvojau, kad reikia teorijos egzamino nr. Tačiau ne kartą skaičiau, kad kiti irgi registruoja giminaitį ar dar ką nors (tiesiog dėl visa ko). Tai kokiu būdu užregistruoti, jei to kodo neturiu? Ar reikia ieškoti ko nors, kas neseniai laikė ir turi tą nr.?
Tikiuosi, supratot, ką čia susapaliojau
QUOTE(Twista @ 2011 12 13, 20:26)
Klausykit, įmanoma kokiu nors būdu užregistruoti ką nors Regitroj praktiniam egzaminui, jei netyčia aš neišlaikyčiau, kad turėčiau vietą sekančiai dienai? T.y. bandžiau registruoti mamą, ir galvojau, jei man nepasiseks išlaikyti - jos registraciją atšauksiu ir užsiregistruosiu pati. Bet nepavyko, nes nepagalvojau, kad reikia teorijos egzamino nr. Tačiau ne kartą skaičiau, kad kiti irgi registruoja giminaitį ar dar ką nors (tiesiog dėl visa ko). Tai kokiu būdu užregistruoti, jei to kodo neturiu? Ar reikia ieškoti ko nors, kas neseniai laikė ir turi tą nr.?
Man atrodo, kad tas kodas tikrai reikalingas.
Na, o jei pasiskolint nesenai laikusio ar neplanuojančio atrimiausiu metu eit laikyt, tikrai gali pavykt.
Skambinaus savo instruktoriaus, visgi nutariau paimt vieną papildomą, butų generalinė repeticija Bet va, neaišku ar jis galės, kažkaip jaučiu, kad gal ir ne
Pas mus keliai baigia nutirpt, tai ketvirtadieniui turėtų būt geras kelias
QUOTE(Twista @ 2011 12 13, 18:26)
Nemanau kad imanoma taip padaryti. Realiausias budas neislaikius kita diena eiti i regitra ir laukt kol kas neateis, ir tada i jo vieta eiti. o seip tai reikia nuolat tikrinti registracijas, pati esu pasiankstinusi laika nors to nesitikejau.
Sveikos,
priimkit i buri
as siandien turejau 6 vaziavima Vilniuje. visi buvo mieste. paskutinius du maniau verksiu, nors atrodo zinau kaip ka daryti ir susikaupus viskas pavyksta.
ko dar neturiu -tai veidrodeliu matymo (baisu persirikiuoti); ir posukio "isemimo" - vairo susuku per daug-per mazai. na ir aisku sunku viska suziuret- zenklai,pestieji, masinos....
sia savaite turiu 7 pamoka - sake varys i aikstele. gal ten bent veidrodelius ikirsiu
kaip apie mane. ypac del itampos - dauguma pastabu su turiniu "ramiau - maziau jegos (jungiant begius)- ikvepk /iskvepk/nusisypsok", o mane kuo daugiau ramina, tuo labiau nervas ima jei ka sumalu, nerekia,nepyksta instruktorius (neatsizaviu jo kantrybe) bet pati tokia ziopla pasijuntu tada, kad "gatava" uzsigrauzt ir apsiverkt
sankaba atleist lyg moku. net pajudant is ikalnes, jei nesuskubu, viskas buna super ,bet vis tiek per vaziavima po pora syki uzgestu (ka pastebejau,kad kai man atrodo,kad per letai atleidziu,tada buna super sankabos atleidimas isvada - reik "flegmuot",nes as siaip gyvenime labai greitu apsuku esu )
priimkit i buri
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 01, 21:31)
As tai vienam per pirmas pamokas pasakiau, jeigu reksit - verksiu jeigu nereksit, gali buti, kad vistiek verksiu (jei labai nesiseks, is pykcio ant saves) O is tikro niekad ir nereke, neivienas is instruktoriu.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 13, 00:28)
Yra paste, Lietuvos spaudos kioskuose, as pati Norfoje pirkau
Gotiša, as i aikstele pirma karta vaziavau per 7 pamoka, nes instruktorius sake, kad turiu pradzioj graziai priekiu ismokt vaziuoti, o veliau apie atbuline galvosim
Tai kad nereikia gasdintis, kad mieste vazineji
Gotiša, as i aikstele pirma karta vaziavau per 7 pamoka, nes instruktorius sake, kad turiu pradzioj graziai priekiu ismokt vaziuoti, o veliau apie atbuline galvosim
Tai kad nereikia gasdintis, kad mieste vazineji
as siandien turejau 6 vaziavima Vilniuje. visi buvo mieste. paskutinius du maniau verksiu, nors atrodo zinau kaip ka daryti ir susikaupus viskas pavyksta.
ko dar neturiu -tai veidrodeliu matymo (baisu persirikiuoti); ir posukio "isemimo" - vairo susuku per daug-per mazai. na ir aisku sunku viska suziuret- zenklai,pestieji, masinos....
sia savaite turiu 7 pamoka - sake varys i aikstele. gal ten bent veidrodelius ikirsiu
QUOTE(Digse @ 2011 12 13, 18:40)
Vis sako, kad įsitempus važiuoju, kad sankabą numetu, kad judesiai kapoti, na nesuprantu kaip tą išgyvendinti Dar sakė, kad kol kas nenoriu pati mąstyti, nors atrodo tikrai stengiuosi, nelaukiu vien jo komandų Bet vis tiek norisi pasitikslinti, teorija juk ne taip paprastai pritaikoma praktiškai... B
kaip apie mane. ypac del itampos - dauguma pastabu su turiniu "ramiau - maziau jegos (jungiant begius)- ikvepk /iskvepk/nusisypsok", o mane kuo daugiau ramina, tuo labiau nervas ima jei ka sumalu, nerekia,nepyksta instruktorius (neatsizaviu jo kantrybe) bet pati tokia ziopla pasijuntu tada, kad "gatava" uzsigrauzt ir apsiverkt
sankaba atleist lyg moku. net pajudant is ikalnes, jei nesuskubu, viskas buna super ,bet vis tiek per vaziavima po pora syki uzgestu (ka pastebejau,kad kai man atrodo,kad per letai atleidziu,tada buna super sankabos atleidimas isvada - reik "flegmuot",nes as siaip gyvenime labai greitu apsuku esu )
Sveikos, siandien pirma karta pradejau vairuoti su instruktoriumi. Kaip supratau, man skirta 15 kartu vairavimo, kaip ir Jums visoms. Sakykit, ar nebuna problemu su tuo, kad instruktorius uzsiima per trumpai, kadangi man pasirode, kad baige greiciau, nei po 2 akademiniu valandu O gal tai nera svarbu jums
Ir man labai idomu, is kelinto karto jus pirma karta isvaziavote is aiksteles. Mes vaziavome jau siandien gatve, per pirma karta
Ir man labai idomu, is kelinto karto jus pirma karta isvaziavote is aiksteles. Mes vaziavome jau siandien gatve, per pirma karta
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 21:02)
Patį pirmą kartą iškart siūlė sėst už vairo ir važiuot į miestą Bet pabijojau, tai šiek tiek aikštelėj pavažinėjom, o po to vis tiek į miestą išgrūdo
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 23:02)
Sveikos, siandien pirma karta pradejau vairuoti su instruktoriumi. Kaip supratau, man skirta 15 kartu vairavimo, kaip ir Jums visoms. Sakykit, ar nebuna problemu su tuo, kad instruktorius uzsiima per trumpai, kadangi man pasirode, kad baige greiciau, nei po 2 akademiniu valandu O gal tai nera svarbu jums
jau turejau sesias pamokas. visos mieste (pradziai uzmiestis,tada miestas). per pirmaja pamoka tik pasimokem pajudet, stabdyt, ir i ikalne bei pajudet is ikalnes.
kita jau turetu buti aikstutej
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 23:02)
Laba , kai man buvo pirmas vaziavimas, mano instruktorius ir mane paleido anksciau 15-20min nei buciau turejus biagti vazinet. Bet nieko jam nesakiau, kodel anksciau ar kazko panasaus, per kitus likusius 14 vaziavimu tokiu dalyku nebuvo, isvazinedavau tiek kiek ir priklauso . O del aiksteles as pirmus kelis vaziavimus gatvej vazinejau, o i aikstele vaziavau, jei gerai pamenu per 3 vaziavima .
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 13, 18:27)
aikstelej prie kapiniu persiprasau, bet koks klausimas toks atsakymas...bent miesta parasytumet kuriam reikia
O vairavimo mokyklos aikstelej negalima? Pas mus tai budavo galima
O vairavimo mokyklos aikstelej negalima? Pas mus tai budavo galima
miestas - Vilnius, net nepagalvojau, kad reikia nurodyti miesta, kai pati is Vilniaus atrodo, kad visi taip pat is cia Jau su instruktoriumi nevazineju, tai negaliu naudotis mokyklos vairavimo aikstele, todel domiuosi siuo klausimu.
Aš irgi nuo pirmo važiavimo važinėjau gatvėmis, į aikštelę - nuo antro važiavimo, prieš tai nevairavus buvau išvis
Dabar sekmadienį laukia 6 važiavimas, jau baiminuos po paskutinio karto, atrodo noris bent jau atsimint, kaip ką ten su sankaba daryt, kada kokį pedalą atleist ar pradėt spaust, regis žinau, bet susipainioju, pamirštu, nėra dar įgūdžių
Dabar sekmadienį laukia 6 važiavimas, jau baiminuos po paskutinio karto, atrodo noris bent jau atsimint, kaip ką ten su sankaba daryt, kada kokį pedalą atleist ar pradėt spaust, regis žinau, bet susipainioju, pamirštu, nėra dar įgūdžių
QUOTE(lenada @ 2011 12 14, 08:19)
miestas - Vilnius, net nepagalvojau, kad reikia nurodyti miesta, kai pati is Vilniaus atrodo, kad visi taip pat is cia Jau su instruktoriumi nevazineju, tai negaliu naudotis mokyklos vairavimo aikstele, todel domiuosi siuo klausimu.
Mes siemens arenos aiksteleje vazinejomes, bet ten karts nuo karto policija atvaziuoja patikrinti.