Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Klausykit, įmanoma kokiu nors būdu užregistruoti ką nors Regitroj praktiniam egzaminui, jei netyčia aš neišlaikyčiau, kad turėčiau vietą sekančiai dienai? T.y. bandžiau registruoti mamą, ir galvojau, jei man nepasiseks išlaikyti - jos registraciją atšauksiu ir užsiregistruosiu pati. Bet nepavyko, nes nepagalvojau, kad reikia teorijos egzamino nr. doh.gif Tačiau ne kartą skaičiau, kad kiti irgi registruoja giminaitį ar dar ką nors (tiesiog dėl visa ko). Tai kokiu būdu užregistruoti, jei to kodo neturiu? g.gif Ar reikia ieškoti ko nors, kas neseniai laikė ir turi tą nr.? unsure.gif
Tikiuosi, supratot, ką čia susapaliojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 13, 20:26)
Klausykit, įmanoma kokiu nors būdu užregistruoti ką nors Regitroj praktiniam egzaminui, jei netyčia aš neišlaikyčiau, kad turėčiau vietą sekančiai dienai? T.y. bandžiau registruoti mamą, ir galvojau, jei man nepasiseks išlaikyti - jos registraciją atšauksiu ir užsiregistruosiu pati. Bet nepavyko, nes nepagalvojau, kad reikia teorijos egzamino nr. doh.gif Tačiau ne kartą skaičiau, kad kiti irgi registruoja giminaitį ar dar ką nors (tiesiog dėl visa ko). Tai kokiu būdu užregistruoti, jei to kodo neturiu? g.gif Ar reikia ieškoti ko nors, kas neseniai laikė ir turi tą nr.? unsure.gif

Man atrodo, kad tas kodas tikrai reikalingas. g.gif
Na, o jei pasiskolint nesenai laikusio ar neplanuojančio atrimiausiu metu eit laikyt, tikrai gali pavykt.

Skambinaus savo instruktoriaus, visgi nutariau paimt vieną papildomą, butų generalinė repeticija biggrin.gif Bet va, neaišku ar jis galės, kažkaip jaučiu, kad gal ir ne verysad.gif
Pas mus keliai baigia nutirpt, tai ketvirtadieniui turėtų būt geras kelias thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 13 gruodžio 2011 - 18:52
QUOTE(Twista @ 2011 12 13, 18:26)

Nemanau kad imanoma taip padaryti. Realiausias budas neislaikius kita diena eiti i regitra ir laukt kol kas neateis, ir tada i jo vieta eiti. o seip tai reikia nuolat tikrinti registracijas, pati esu pasiankstinusi laika nors to nesitikejau.
Atsakyti
Sveikos,

priimkit i buri 4u.gif

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 01, 21:31)
As tai vienam per pirmas pamokas pasakiau, jeigu reksit - verksiu lotuliukas.gif  jeigu nereksit, gali buti, kad vistiek verksiu biggrin.gif (jei labai nesiseks, is pykcio ant saves) O is tikro niekad ir nereke, neivienas is instruktoriu.

thumbup.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 13, 00:28)
Yra paste, Lietuvos spaudos kioskuose, as pati Norfoje pirkau wink.gif

Gotiša, as i aikstele pirma karta vaziavau per 7 pamoka, nes instruktorius sake, kad turiu pradzioj graziai priekiu ismokt vaziuoti, o veliau apie atbuline galvosim biggrin.gif
Tai kad nereikia gasdintis, kad mieste vazineji wink.gif

as siandien turejau 6 vaziavima Vilniuje. visi buvo mieste. paskutinius du maniau verksiu, nors atrodo zinau kaip ka daryti ir susikaupus viskas pavyksta.
ko dar neturiu -tai veidrodeliu matymo (baisu persirikiuoti); ir posukio "isemimo" - vairo susuku per daug-per mazai. na ir aisku sunku viska suziuret- zenklai,pestieji, masinos....

sia savaite turiu 7 pamoka - sake varys i aikstele. gal ten bent veidrodelius ikirsiu verysad.gif

QUOTE(Digse @ 2011 12 13, 18:40)
Vis sako, kad įsitempus važiuoju, kad sankabą numetu, kad judesiai kapoti, na nesuprantu kaip tą išgyvendinti blush2.gif Dar sakė, kad kol kas nenoriu pati mąstyti, nors atrodo tikrai stengiuosi, nelaukiu vien jo komandų g.gif Bet vis tiek norisi pasitikslinti, teorija juk ne taip paprastai pritaikoma praktiškai... B

kaip apie mane. ypac del itampos - dauguma pastabu su turiniu "ramiau - maziau jegos (jungiant begius)- ikvepk /iskvepk/nusisypsok", o mane kuo daugiau ramina, tuo labiau nervas ima doh.gif jei ka sumalu, nerekia,nepyksta instruktorius (neatsizaviu jo kantrybe) thumbup.gif bet pati tokia ziopla pasijuntu tada, kad "gatava" uzsigrauzt ir apsiverkt blush2.gif

sankaba atleist lyg moku. net pajudant is ikalnes, jei nesuskubu, viskas buna super thumbup.gif ,bet vis tiek per vaziavima po pora syki uzgestu doh.gif (ka pastebejau,kad kai man atrodo,kad per letai atleidziu,tada buna super sankabos atleidimas unsure.gif isvada - reik "flegmuot",nes as siaip gyvenime labai greitu apsuku esu doh.gif )

Atsakyti
Sveikos, siandien pirma karta pradejau vairuoti su instruktoriumi. Kaip supratau, man skirta 15 kartu vairavimo, kaip ir Jums visoms. Sakykit, ar nebuna problemu su tuo, kad instruktorius uzsiima per trumpai, kadangi man pasirode, kad baige greiciau, nei po 2 akademiniu valandu rolleyes.gif ax.gif O gal tai nera svarbu jums g.gif rolleyes.gif

Ir man labai idomu, is kelinto karto jus pirma karta isvaziavote is aiksteles. Mes vaziavome jau siandien gatve, per pirma karta
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 21:02)
Ir man labai idomu, is kelinto karto jus pirma karta isvaziavote is aiksteles. Mes vaziavome jau siandien gatve, per pirma karta

Patį pirmą kartą iškart siūlė sėst už vairo ir važiuot į miestą biggrin.gif doh.gif Bet pabijojau, tai šiek tiek aikštelėj pavažinėjom, o po to vis tiek į miestą išgrūdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 23:02)
Sveikos, siandien pirma karta pradejau vairuoti su instruktoriumi. Kaip supratau, man skirta 15 kartu vairavimo, kaip ir Jums visoms. Sakykit, ar nebuna problemu su tuo, kad instruktorius uzsiima per trumpai, kadangi man pasirode, kad baige  greiciau, nei po 2 akademiniu valandu  rolleyes.gif  ax.gif O gal tai nera svarbu jums  g.gif  rolleyes.gif

4u.gif
jau turejau sesias pamokas. visos mieste (pradziai uzmiestis,tada miestas). per pirmaja pamoka tik pasimokem pajudet, stabdyt, ir i ikalne bei pajudet is ikalnes.
kita jau turetu buti aikstutej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 13, 23:02)
Sveikos, siandien pirma karta pradejau vairuoti su instruktoriumi. Kaip supratau, man skirta 15 kartu vairavimo, kaip ir Jums visoms. Sakykit, ar nebuna problemu su tuo, kad instruktorius uzsiima per trumpai, kadangi man pasirode, kad baige  greiciau, nei po 2 akademiniu valandu  rolleyes.gif  ax.gif O gal tai nera svarbu jums  g.gif  rolleyes.gif

Laba smile.gif, kai man buvo pirmas vaziavimas, mano instruktorius ir mane paleido anksciau 15-20min nei buciau turejus biagti vazinet. Bet nieko jam nesakiau, kodel anksciau ar kazko panasaus, per kitus likusius 14 vaziavimu tokiu dalyku nebuvo, isvazinedavau tiek kiek ir priklauso smile.gif. O del aiksteles as pirmus kelis vaziavimus gatvej vazinejau, o i aikstele vaziavau, jei gerai pamenu per 3 vaziavima smile.gif.
Atsakyti

4u.gif
O man jis sake, kad is aiskteles leidziama isvaziuoti kai jau igudes vairuoti, is trecio karto. Norejo matyt pasirodyti geras smile.gif Nebent jus jau vairavusios buvote.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 13, 18:27)
aikstelej prie kapiniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  persiprasau, bet koks klausimas toks atsakymas...bent miesta parasytumet kuriam reikia  tongue.gif
O vairavimo mokyklos aikstelej negalima?  g.gif  Pas mus tai budavo galima

blush2.gif miestas - Vilnius, net nepagalvojau, kad reikia nurodyti miesta, kai pati is Vilniaus atrodo, kad visi taip pat is cia 4u.gif Jau su instruktoriumi nevazineju, tai negaliu naudotis mokyklos vairavimo aikstele, todel domiuosi siuo klausimu.
Atsakyti
Aš irgi nuo pirmo važiavimo važinėjau gatvėmis, į aikštelę - nuo antro važiavimo, prieš tai nevairavus buvau išvis 4u.gif

Dabar sekmadienį laukia 6 važiavimas, jau baiminuos po paskutinio karto, atrodo noris bent jau atsimint, kaip ką ten su sankaba daryt, kada kokį pedalą atleist ar pradėt spaust, regis žinau, bet susipainioju, pamirštu, nėra dar įgūdžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2011 12 14, 08:19)
blush2.gif miestas - Vilnius, net nepagalvojau, kad reikia nurodyti miesta, kai pati is Vilniaus atrodo, kad visi taip pat is cia 4u.gif  Jau su instruktoriumi nevazineju, tai negaliu naudotis mokyklos vairavimo aikstele, todel domiuosi siuo klausimu.

Mes siemens arenos aiksteleje vazinejomes, bet ten karts nuo karto policija atvaziuoja patikrinti.
Atsakyti