Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ohochips @ 2011 11 25, 18:29)
Pagaliau vakar islaikiau. Jokio dziaugsmo, jokios laimes. Tiek sukista pinigu ir nervu... Sekmes visoms mergaitems, kurios dar laikys  4u.gif

sveikinimai 4u.gif oi kaip pavydziu, arteja ir mano diena, bet baimes pilnos kelnes, bijau aiksteles, nesigauna man istrizas ir statmenas nors pasiusk
Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 14:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!
O dabar trumpai apie viska,nes zinau,kad idomu biggrin.gif
Nakty nemiegojau nei 1valandos,tiesiog nejo uzmigt gulejau ir ziurejau i lubas...bet visai nesijauciau nemiegojusi biggrin.gif nuvaziavau i regitra 1val anksciau,tai dadejo baimes dar daugiau doh.gif atejo mano laikas..isgirstu varda pavarde savo...bijau pajudet(galvoju neisiu,arba jei atsistosiu nukrisiu..... lotuliukas.gif )bet nuejau,mandagiai egzaminuotojas pasisveikino,paziurejo pasa...lipam i apacia..einu o kojom nejauciu zemes(mintyse kur as einu,ka darau...........)va sita antra masina, GOLFAS....Gerai galvoju...isedu,hm..patogu visai,susitvarkau viska,paklausiu ar raminamu neduosit jokiu? bigsmile.gif egzaminuotojas nusijuoke biggrin.gif isriedejom...aikstele...T forma-ok,kalniukas-ok,lygiagretus(ko labiausiai norejau)-ok,isibegejimas-ok,vaziuojam i miesta isgirdau..nors tiek galvoju lotuliukas.gif isvaziavom,marsrutas nekoks,bet dekinga diena masinu maziau(jei sitas marsrutas papultu darbo diena,butu daug sunkiau,nes daug posukiu-kur reikia praleist tiesiai atvaziuojancius....) Vaziuoju tikrai gerai,be galo savim pasitikinciai...nesuprantu kaip cia taip....isgirstu uz stoteles sukam i regitra...Dievuleliau galvoju..negi tai reiskia...pastaciau masina...isjungiau viska,atsisegiau dirza..atsisuku i ji..klausia zinot savo klaideles?taip sakau biggrin.gif vaziavau ne 1,o 2juosta..o kodel sako??nzn sakau...kiek reikia laikyt koja ant sankabos?sakau 3-5sekundes...sako laiket apie 4...bet cia viskas gerai islaikyta!!!!!! eikit fotografuotis,moket uz pazymejima..nuejus,kad ir radau instrukcija kaip nusifotografuot,nesugebejau padaryt nieko,prasiau darbuotojo pagalbos,tas mane ten ilgai fotkino,kol isspaudziau sypsena... biggrin.gif
Jauciuosi zinokit neapsakomai...sekmes visoms 4u.gif

valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 15:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!

volio clap.gif sveikinu, sviekinu ir dar karta sveikinu 4u.gif
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 11 26, 16:59)
sveikinimai 4u.gif  oi kaip pavydziu, arteja ir mano diena, bet baimes pilnos kelnes, bijau aiksteles, nesigauna man istrizas ir statmenas nors pasiusk

o kas jums nesigauna istrizam smile.gif ? man kai mokinausi istrizas lengviausias buvo, bet zinoma kiekvienai kitaip smile.gif. kaip supratau jums problemu su lygiagreciu nera, o man jis labiausiai nepatiko ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sypsenele*: 26 lapkričio 2011 - 15:06
QUOTE(*sypsenele* @ 2011 11 26, 15:04)
volio  clap.gif sveikinu, sviekinu ir dar karta sveikinu  4u.gif

o kas jums nesigauna istrizam  smile.gif ? man kai mokinausi istrizas lengviausias buvo, bet zinoma kiekvienai kitaip smile.gif. kaip supratau jums problemu su lygiagreciu nera, o man jis labiausiai nepatiko  ax.gif .

g.gif man ir su statmenu ir istrizu problemos.... Siaip mano pastebejimu(is pazistamu) \ tai kazkaip su lygiagreciu problemos...
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 13:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealiai thumbup.gif
Sveikinu labai smile.gif

Bet tai kaip griežtai į tą sankabos laikymą žiūri doh.gif Man mišios... Varysiu su SB mokytis kitaip prieš šviesoforą sustoti, nes man ten gaunasi tikrai ilgiau sankabą prilaikyt sustojant unsure.gif
Atsakyti
Aurio zmona, sveikinu thumbup.gif Va pavyzdys kaip eiti drebant, bet sypsotis ir dar sugebet pajuokauti, paskui susikoncentruoti i savo veiksmus, tik i vairavima ir nesiblaskant islaikyti egzamina. thumbup.gif Neisivaizduoju kaip galima neuzmigt visa nakti. biggrin.gif
Jei norit mazesnio eismo, eikit darbo diena is ryto. As laikiau penktadieni 10.30. Per kokias 25 min mieste suvazinejau.
O jei egzaminuotojas lb kabinasi del smulkmenu tai nebijokit logiskai pasigincyt, pateisint savo klaidas, tik nepersistenkit, leiskit jam jaustis teisiu. biggrin.gif Kad ir del sanakabos. Na ar kazkas numire kai 6s sankaba palaike? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 26, 16:52)
Lauksim tavo islaikymo...
As nusikeliau iki 16d, pasiimsiu dar papildomu, nes dvi man bus tikrai mazai, po tokios pertraukos.... Sikart jau bandysiu must iki galo biggrin.gif ta prasme neislaikysiu, tai eisiu iki kol islaikysiu, ir nesustosiu smile.gif

Teks ilgai laukt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 26, 18:36)
Aurio zmona, sveikinu thumbup.gif  Va pavyzdys kaip eiti drebant, bet sypsotis ir dar sugebet pajuokauti, paskui susikoncentruoti i savo veiksmus, tik i vairavima ir nesiblaskant islaikyti egzamina. thumbup.gif  Neisivaizduoju kaip galima neuzmigt visa nakti. biggrin.gif
Jei norit mazesnio eismo, eikit darbo diena is ryto. As laikiau penktadieni 10.30. Per kokias 25 min mieste suvazinejau.
O jei egzaminuotojas lb kabinasi del smulkmenu tai nebijokit logiskai pasigincyt, pateisint savo klaidas, tik nepersistenkit, leiskit jam jaustis teisiu. biggrin.gif Kad ir del sanakabos. Na ar kazkas numire kai 6s sankaba palaike? tongue.gif

Po siandienines nesekmes su sveikatos pazyma,kai nebuvau ileista i praktikos egzamina ,labai labai dziaugiuosi netiketai radusi laisva vieta kitam sesatdieniui 9h bigsmile.gif O tu sakai, kad maziau masinu paprasta diena ryte? g.gif
Man yra sunku persirikiuoti jeigu daug masinu, velkasi koks auto, as turiu aplenkti, man rodos viska padarau puikiai, o intruktorius sako, kad "uzkisau",nesaugus atstumas buvo, ir tikiu juo, nes kartais ir papypsina man..
Dar nepatinka, kai reikia vis sustoti ties salutiniu norint sukti, bo vel galiu nesaugu tarpa pasirinkti,arba pradedant judeti is vietos netycia vietoj pirmos trecia pavara imest per skubejima. Zodziu, man zymiai daugaiu sansu islaikyti, kai masinu yra maziau.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 26, 17:47)
Teks ilgai laukt  lotuliukas.gif

nemanau liezuvis.gif va mano tai ilgaiiiii reiks laukt biggrin.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 26, 17:52)
Po siandienines nesekmes su sveikatos pazyma,kai nebuvau ileista i praktikos egzamina ,labai labai dziaugiuosi netiketai radusi laisva vieta kitam sesatdieniui 9h  bigsmile.gif O tu sakai, kad maziau masinu paprasta diena ryte?  g.gif
Man yra sunku persirikiuoti jeigu daug masinu, velkasi  koks auto, as turiu aplenkti, man rodos viska padarau puikiai, o intruktorius sako, kad "uzkisau",nesaugus atstumas buvo, ir tikiu juo, nes kartais ir papypsina man..
Dar nepatinka, kai reikia vis sustoti ties salutiniu norint sukti, bo vel galiu nesaugu tarpa pasirinkti,arba pradedant judeti is vietos netycia vietoj pirmos trecia pavara imest per skubejima. Zodziu, man zymiai daugaiu sansu islaikyti, kai masinu yra maziau.

na va o pergyvenai kad tik po men tekslaikyti smile.gif
na taip o as apie tai nepagalvojau g.gif jo sunku ir man persirikiuoti ir panasius veiksmus atlikti wink.gif
Atsakyti
Na va ir laukti ilgai neteks mirksiukas.gif

QUOTE(zzitukass @ 2011 11 26, 20:00)
nemanau liezuvis.gif va mano tai ilgaiiiii reiks laukt biggrin.gif

As cia jau ilgai uzsisedejau tai lengvai manes neatsikratysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif visos islaikysit o as dar pasedesiu.. lotuliukas.gif

Kiek rytais teko vazinet kaune tai masinu daug nebuvo tam gale kur egzaminas laikomas smile.gif Man net patinka kai masinu daugiau, paskui jas vaziuoji ir isipaisai ten kur reikia blush2.gif lotuliukas.gif

Man dabar didziausias galvos skausmas aikstele, nes neaisku ar instruktorius laiko tures doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 26, 18:52)
O tu sakai, kad maziau masinu paprasta diena ryte?  g.gif
Man yra sunku persirikiuoti jeigu daug masinu, velkasi  koks auto, as turiu aplenkti, man rodos viska padarau puikiai, o intruktorius sako, kad "uzkisau",nesaugus atstumas buvo, ir tikiu juo, nes kartais ir papypsina man..

Tai sestadieni irgi maziau.
Tai pavaziuok labiau i prieki jei jis velkasi ir kai jau bus visa ta masina tau uz nugaros, persirikiuok. Svarbiausia rodyk posuki is anksto, sakyk juk rodziau jam kad rikiuosiuos, negi nemato? Tegul nuspeja kito vairuotojo veiksmus. biggrin.gif Jei greiciau uz ji vaziuoji tai neturetum uzkisti. O kartais ir ileisti i juosta besirikiuojanti reikia, nieko cia baisaus. Sakyk padekosiu avariniu ir visiem bus gerai. biggrin.gif Juokauju aisku su kai kuriais cia pasiulymais tokioj temoj, bet tokia vairavimo realybe. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 11 25, 18:29)
Pagaliau vakar islaikiau. Jokio dziaugsmo, jokios laimes. Tiek sukista pinigu ir nervu... Sekmes visoms mergaitems, kurios dar laikys  4u.gif

Liūdnai skamba, bet labai teisingai pasakyta. Galiu dėti parašą po šiais žodžiais. Pasakyta kaip pirštu į akį.
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 26, 14:22)
ISLAIKIAU!!!!!!!
O dabar trumpai apie viska,nes zinau,kad idomu biggrin.gif
Nakty nemiegojau nei 1valandos,tiesiog nejo uzmigt gulejau ir ziurejau i lubas...bet visai nesijauciau nemiegojusi biggrin.gif nuvaziavau i regitra 1val anksciau,tai dadejo baimes dar daugiau doh.gif atejo mano laikas..isgirstu varda pavarde savo...bijau pajudet(galvoju neisiu,arba jei atsistosiu nukrisiu..... lotuliukas.gif )bet nuejau,mandagiai egzaminuotojas pasisveikino,paziurejo pasa...lipam i apacia..einu o kojom nejauciu zemes(mintyse kur as einu,ka darau...........)va sita antra masina, GOLFAS....Gerai galvoju...isedu,hm..patogu visai,susitvarkau viska,paklausiu ar raminamu neduosit jokiu? bigsmile.gif egzaminuotojas nusijuoke biggrin.gif isriedejom...aikstele...T forma-ok,kalniukas-ok,lygiagretus(ko labiausiai norejau)-ok,isibegejimas-ok,vaziuojam i miesta isgirdau..nors tiek galvoju lotuliukas.gif isvaziavom,marsrutas nekoks,bet dekinga diena masinu maziau(jei sitas marsrutas papultu darbo diena,butu daug sunkiau,nes daug posukiu-kur reikia praleist tiesiai atvaziuojancius....) Vaziuoju tikrai gerai,be galo savim pasitikinciai...nesuprantu kaip cia taip....isgirstu uz stoteles sukam i regitra...Dievuleliau galvoju..negi tai reiskia...pastaciau masina...isjungiau viska,atsisegiau dirza..atsisuku i ji..klausia zinot savo klaideles?taip sakau biggrin.gif vaziavau ne 1,o 2juosta..o kodel sako??nzn sakau...kiek reikia laikyt koja ant sankabos?sakau 3-5sekundes...sako laiket apie 4...bet cia viskas gerai islaikyta!!!!!! eikit fotografuotis,moket uz pazymejima..nuejus,kad ir radau instrukcija kaip nusifotografuot,nesugebejau padaryt nieko,prasiau darbuotojo pagalbos,tas mane ten ilgai fotkino,kol isspaudziau sypsena... biggrin.gif
Jauciuosi zinokit neapsakomai...sekmes visoms 4u.gif

SUPER!!!sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikra saunuole!!! O kaip tas golfukas, 6?Su kokia mokeisi?
Atsakyti