Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Gotiša @ 2011 12 12, 22:08)
na, aš irgi keturis k. iš viso apturėjau pamokėles. apie jokias aikšteles, estakadas nė kalba neina  verysad.gif su nekantrumu laukdavau, bet, matau, kad sekasi ne kaip  verysad.gif labai ne kaip... važinėjam po miestą ir į užmiestį, bet dar instruktorius ir vairą prilaiko... na ne visad, bet... gražiai, kaip reikia, pradėti važiuoti dar nemoku... žodžiu, duok Dieve man stiprybės  verysad.gif labai užpanikavau...

Tik nepanikuok, man irgi instruktorius kartais vairą prilaiko ar stabdį paspaudžia, čia ne tragedija 4u.gif O dėl aikštelės, tai turbūt pas visus skirtinga sistema, kada veža jau ten mokytis, kada ne, vis tiek pati esmė yra gatvėse, kaip ten elgiamasi, daug visokių situacijų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 12 12, 23:08)
na, aš irgi keturis k. iš viso apturėjau pamokėles. apie jokias aikšteles, estakadas nė kalba neina  verysad.gif su nekantrumu laukdavau, bet, matau, kad sekasi ne kaip  verysad.gif labai ne kaip... važinėjam po miestą ir į užmiestį, bet dar instruktorius ir vairą prilaiko... na ne visad, bet... gražiai, kaip reikia, pradėti važiuoti dar nemoku... žodžiu, duok Dieve man stiprybės  verysad.gif labai užpanikavau...

4 kartai labai mažai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 12 12, 21:08)

nepergyvenk,as normaliai pradejau vaziuot tik nuo kokio 10 karto ir tai dar imsiu papildomu mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, mergytės 4u.gif na, kaip minėjau, šiaip niekad neturėjau galimybės bandyti vairuoti, tik db su instruktorium ir kartą su drauge aišktelėj pasisukiojom. man visad sunkiai viskas ateina... turbūt, natūrali ta panika. laimei, instruktorius ne rėksnys. sergu depresija, tai jau taip nervinimosi vengiu kiek įmanoma, todėl prašiausi nepikto instruktoriaus doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 12 12, 20:15)
Gal zinot kur klevo lapa galima nusipirkti?  g.gif  smile.gif

Yra paste, Lietuvos spaudos kioskuose, as pati Norfoje pirkau wink.gif

Gotiša, as i aikstele pirma karta vaziavau per 7 pamoka, nes instruktorius sake, kad turiu pradzioj graziai priekiu ismokt vaziuoti, o veliau apie atbuline galvosim biggrin.gif
Tai kad nereikia gasdintis, kad mieste vazineji wink.gif
Atsakyti
kad bus mokyklinis egzaminas, ir man pranešė. na, bet man blogiau nebus. tik norisi, kad finansiškai į bankrotą nenuvarytų. o užpanikavau, tai dalinai ir todėl, kad sakė, kad seniau su sankaba man problemų nebuvo... o va paskutinįkart ėmė ir atsirado... na bet koks ten supratimas mano ar gerai, ar blogai su ta sankaba pirmus kartus... ir va sunerimau po paskutinio karto. darbe spaudžia vis dėl tų teisių. reikia kažkokiu būdu čia man nusiteikt, kad teks pastresuot unsure.gif
Papildyta:
nors ne. persigalvojau. doh.gif reik nusiteikt, kad BEVEIK nereiks stresuot ph34r.gif ommmm aš rami, aš rami, aš bsiu labai rami, išlaikysiu teises, nusipirksiu tačkę, o paskui iš kur nors gausių naują mersą arba lexusą, ommmmmmmmmmmmmmm wacko.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai wink.gif
As tai labai bijojau vairuoti ir buvau nusiteikusi sudaginti daug nervu lasteliu, bet kazkaip man visas mokymasis praejo be papildomu nervu ir pakankamai lengvai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinot kur yra kokia aikstele kur butu galima pasivazineti atbulom ir siaip pabandyti manevruoti automobili, kad nebutu kitu masunu? smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit man atsakyti i toki klausyma: Vair. mokykloje teorija jau baigiau, o praktiniu vairavimu dar visa men. turesiu. Ar as galiu laikyti teorijos ekza regitroj, pateiktus savo vidur. issilavinimo diploma baig. ( mano vair. destytojas sako, kad faktiskai galiu, bet jeigu patikrins, kad as nebaigiau vair. mokykla, tai...) Tai ir nezinau ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(julij@1 @ 2011 12 13, 15:20)
Sveikos merginos, gal  galit man atsakyti i toki klausyma: Vair. mokykloje teorija jau baigiau, o praktiniu vairavimu dar visa men. turesiu. Ar as galiu laikyti teorijos ekza regitroj, pateiktus savo vidur. issilavinimo diploma baig. ( mano vair. destytojas sako, kad faktiskai galiu, bet jeigu patikrins, kad as nebaigiau vair. mokykla, tai...) Tai ir nezinau ka daryti...

as ejau laikyt, nors dar nebuvau baigus pravaziavimu, man instruktorius sake kad galima, ir kai skambinau i regitra paklausti, tai sake galima
Papildyta:
QUOTE(lenada @ 2011 12 13, 08:43)
Sveikos merginos, gal zinot kur yra kokia aikstele kur butu galima pasivazineti atbulom ir siaip pabandyti manevruoti automobili, kad nebutu kitu masunu? smile.gif

man ir tas klausimas labai rupi, man reikia klaipedoje. galeciau ir pamoketi, bet kur
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2011 12 13, 09:43)

aikstelej prie kapiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif persiprasau, bet koks klausimas toks atsakymas...bent miesta parasytumet kuriam reikia tongue.gif
O vairavimo mokyklos aikstelej negalima? g.gif Pas mus tai budavo galima
Atsakyti
Šiandien prisinervinau per pamoką verysad.gif Į aikštelę nevažiavom, vien gatvėm, ir atrodo viskas ramiai, jokių sudėtingų situacijų, posūkiai dažniausiai į dešinę, bet užgesau bent porą kartų ne vietoj visai, tai prieš perėją, tai dar kažkur... Iš galo mašina pypsi, instruktorius kažką pradeda aiškint pakeltu balsu, aš iškart pasimetu, o pasimest negalima, reikia susikoncentruoti ir dirbti toliau doh.gif Vis sako, kad įsitempus važiuoju, kad sankabą numetu, kad judesiai kapoti, na nesuprantu kaip tą išgyvendinti blush2.gif Dar sakė, kad kol kas nenoriu pati mąstyti, nors atrodo tikrai stengiuosi, nelaukiu vien jo komandų g.gif Bet vis tiek norisi pasitikslinti, teorija juk ne taip paprastai pritaikoma praktiškai... Buvo tokia kvaila situacija, kad išsukinėjau į dešinę ir instruktorius jau sako tiesinam vairą, o man atrodo, kad dar spėsiu, na ir sustabdė, sako į žmogų (šalikelėj ėjo) važiuoji doh.gif Na ir po to "įvykio" jau viskas, streso pilnos kelnės, o taip dar sunkiau susikaupti ir nedaryti klaidų blush2.gif
Atsakyti