Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(linarija @ 2011 12 09, 12:36)
Sveikos,
na ką neišlaikiau  doh.gif

Gryžau namo, ir užsiregistravau db tik 20 d.  smile.gif

Kita karta turi pasisekti 4u.gif

QUOTE(raciren @ 2011 12 09, 13:45)
sveikos  4u.gif
Ai, uzkniso jau mane tos teises...

Gaila, kad taip 4u.gif 4u.gif
Gal nelauk to pavasario, juk viskas uzsimirs ax.gif

Ar yra klaida važiavimas antra juosta, kai laisva pirma? Yra toks labai nepatogus ruožas pas mus, iš kart už posūkio šiek tiek pavažiavus,būna pirma juosta pristatyta mašinų, tada rikiuojies į antrą, ir kažin jei nebegryšt į pirmą ar skaitytų klaidą?

Man sake, kad jei vaziuojant pirma juosta reiktu daznai persirikiuoti del pvz stovinciu masinu tai galima ir 2 vaziuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 09, 13:03)
Ar yra klaida važiavimas antra juosta, kai laisva pirma? Yra toks labai nepatogus ruožas pas mus, iš kart už posūkio šiek tiek pavažiavus,būna pirma juosta pristatyta mašinų, tada rikiuojies į antrą, ir kažin jei nebegryšt į pirmą ar skaitytų klaidą?

Siaip skaitosi klaid, berods nekritine. Bet jeigu pristatyta masinu, tai tada vaziuok antra juosta, tikrai geriau nei vaziuoti per viduri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 09, 18:13)
Siaip skaitosi klaid, berods nekritine. Bet jeigu pristatyta masinu, tai tada vaziuok antra juosta, tikrai geriau nei vaziuoti per viduri  smile.gif

Pravažiavus tas mašinas aišku galima grįšt į pirmą juostą, bet visai netrukus vėl reikia lietis į eismą, nes buna susiaurejimas.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 09, 17:16)
Kita karta turi pasisekti  4u.gif

Dėkui už palaikymą mirksiukas.gif

labai tikiuos, kad gal anksčiau vieta atsiras, nenoriu pertraukos, kad papildomų nereiktų beimt. bet reikia ir geresnio oro, nes jaučių jei ir sekančia dieną bus toks pustymas ir slydumas, kažin ar eičiau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 09 gruodžio 2011 - 16:29
QUOTE(linarija @ 2011 12 09, 18:23)
Pravažiavus tas mašinas aišku galima grįšt į pirmą juostą, bet visai netrukus vėl reikia lietis į eismą, nes buna susiaurejimas.
Papildyta:
Dėkui už palaikymą  mirksiukas.gif

labai tikiuos, kad gal anksčiau vieta atsiras, nenoriu pertraukos, kad papildomų nereiktų beimt. bet reikia ir geresnio oro, nes jaučių jei ir sekančia dieną bus toks pustymas ir slydumas, kažin ar eičiau.  doh.gif

as jau sakia koks jau oras nebebutu eisiu laikyt, neatedinesiu, bet tikios, kad nepustys ax.gif
Atsakyti
egzo metu beveik visa kelia pravaziavau 2juosta,nors pirmoji buvo visiskai laisva,zinojau,kad reikia vaziuot pirma,bet nesuprantu kas ivyko,vaziavau antra nors tu ka.... doh.gif gryzus i regita jis manes paklause,ar zinot savo klaidas,atsakiau taip zinua,vaziavau 2juosta ne 1....paklause kodel,nzn sakau,patogiau man...sako gerai cia nera klaida,tiesiog...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 12 10, 13:09)
egzo metu beveik visa kelia pravaziavau 2juosta,nors pirmoji buvo visiskai laisva,zinojau,kad reikia vaziuot pirma,bet nesuprantu kas ivyko,vaziavau antra nors tu ka.... doh.gif gryzus i regita jis manes paklause,ar zinot savo klaidas,atsakiau taip zinua,vaziavau 2juosta ne 1....paklause kodel,nzn sakau,patogiau man...sako gerai cia nera klaida,tiesiog...... biggrin.gif

Na, tada gerai, jei ne klaida smile.gif Man irgi patogiau bus važiuot antra juosta biggrin.gif
O man šį rytą pasisekė, atsiradau regitros psl, ir pagavau vietą 15 d. thumbup.gif Tuoj persiregistravau biggrin.gif Tai manau, nė papildomų nebeimsiu, taip nebeilgai laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 12 10, 12:09)

Keista, man egzaminuotojas sake, kad butu klaida. Cia Vilniuje. Siaip KET nurodyta, kad pagal taisykles jei abi juostos laisvos vaziuojama kuo desiniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 10, 21:13)
Keista, man egzaminuotojas sake, kad butu klaida. Cia Vilniuje. Siaip KET nurodyta, kad pagal taisykles jei abi juostos laisvos vaziuojama kuo desiniau  smile.gif

Teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 10, 21:13)
Keista, man egzaminuotojas sake, kad butu klaida. Cia Vilniuje. Siaip KET nurodyta, kad pagal taisykles jei abi juostos laisvos vaziuojama kuo desiniau  smile.gif

Man irgi sake, kad butu klaida. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 10, 22:13)

Man nesake, kad klaida, bet pabreze, kad kol gerai vairuoti nemokam reikia vaziuoti 1 juosta, tiesiog, kad netrukdytume kitiems eismo dalyviams, nepradetu lenkti is desines puses ir pan ax.gif

As begalo noriu vairuoti tik niekas masinos neduoda doh.gif o nusipirkti ir gi nieko gero neradau dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 11, 11:11)
As begalo noriu vairuoti tik niekas masinos neduoda  doh.gif  o nusipirkti ir gi nieko gero neradau dar  doh.gif

oi, ne tu viena tokia ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Buvau pačioj pradžioj įlindus į temą prisistatyti, kai dar tik teoriją mokiausi, tai va jau noriu pasipasakoti, kad jau važinėjuosi, šiandien buvo ketvirtas važiavimas, instruktorius vis dar sako, kad įsitempiu, o ir aš pati tą jaučiu, atrodo, laukiu vairavimo su nekantrumu, o pradėjus važiuoti ar įvažiavus į aikštelę net kojos rankos pradeda drebėti doh.gif Antroje važiavimo pusėje jau geriau blush2.gif Aikštelėje jau mokiausi greitėjimą, vingiavimą (sakė bus per mokyklinį egzaminą blink.gif ), estakadą, apsisukimą ribotam plote, o šiandien - statmeną ir įstrižą parkavimus, bet dar nelabai susigaudžiau, kur kokia gairelė pro kokį veidrodėlį ar langą turi išlįsti, važiuoju ir tiek biggrin.gif Norėjau paklausti, ar regitroj per egzaminą sustoti nuo estakados važiuojant nereikia? g.gif Nes mane mokė tik užvažiuojant stabtelėti...
Atsakyti