Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Įdomu kaip šiandien Twistai sekės ? g.gif

O man ryt didžioji diena, turėjau paskutinę papildomą, intsruktorius optimistiškai nuteikė, sakė, privalau išlaikyt biggrin.gif Ir tikrai užkrėtė tokia gera nuotaika, kad iš vis nebebijau biggrin.gif Sakė, svarbiausia neskubėt, viską atidžiai daryt ir viskas bus ok smile.gif na, gal ir bus gerai, jei negausiu stačio garažo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 08 gruodžio 2011 - 17:42
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 17:41)
Įdomu kaip šiandien Twistai sekės ?  g.gif

4u.gif
Man sekėsi gerai, kol neprivažiavom sankryžos, vedančios į tą gatvę, kur yra Regitra biggrin.gif T.y. visą maršrutą jau buvau beveik nuvažiavus, galėjau užuosti šviežiai iškepto VP kvapą (biggrin.gif) irrrr posūky užgesau doh.gif Nors nei aikštelėj, nei po to mieste jokių nesklandumų su tuo nebuvo unsure.gif Bet va, likus kokiem 150 m iki grįžimo į Regitrą - pokšt unsure.gif Žodžiu, žiauriai susinervijau verysad.gif Tuo labiau, kad po to rodė tą lapą klaidų, tai buvo tik vienintelė, kad kažkur sankabą per ilgai užlaikiau... o paskui tą kritinę užsidirbau doh.gif
Bandysiu kitą savaitę vėl... Nors jau pradedu mąstyti nukelti šitą reikalą iki pavasario laugh.gif Nes jaučiu bus pašalę jau, prisnigta ir bus tik dar sunkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 19:41)
O man ryt didžioji diena, turėjau paskutinę papildomą, intsruktorius optimistiškai nuteikė, sakė, privalau išlaikyt  biggrin.gif Ir tikrai užkrėtė tokia gera nuotaika, kad iš vis nebebijau  biggrin.gif Sakė, svarbiausia neskubėt, viską atidžiai daryt ir viskas bus ok  smile.gif na, gal ir bus gerai, jei negausiu stačio garažo  biggrin.gif

Ir teisingai nera ten ko bijot mirksiukas.gif
Nebijok to stacio garazo, viskas su juo gerai lotuliukas.gif pati jo labiausiai bijojau ir gavau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:55)
4u.gif
Man sekėsi gerai, kol neprivažiavom sankryžos, vedančios į tą gatvę, kur yra Regitra biggrin.gif T.y. visą maršrutą jau buvau beveik nuvažiavus, galėjau užuosti šviežiai iškepto VP kvapą (biggrin.gif)  irrrr posūky užgesau doh.gif Nors nei aikštelėj, nei po to mieste jokių nesklandumų su tuo nebuvo unsure.gif Bet va, likus kokiem 150 m iki grįžimo į Regitrą - pokšt unsure.gif Žodžiu, žiauriai susinervijau verysad.gif Tuo labiau, kad po to rodė tą lapą klaidų, tai buvo tik vienintelė, kad kažkur sankabą per ilgai užlaikiau... o paskui tą kritinę užsidirbau doh.gif
Bandysiu kitą savaitę vėl... Nors jau pradedu mąstyti nukelti šitą reikalą iki pavasario laugh.gif Nes jaučiu bus pašalę jau, prisnigta ir bus tik dar sunkiau doh.gif

eina sau doh.gif
neatideliok nieko imk regitra uz ragu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:55)
4u.gif
Man sekėsi gerai, kol neprivažiavom sankryžos, vedančios į tą gatvę, kur yra Regitra biggrin.gif T.y. visą maršrutą jau buvau beveik nuvažiavus, galėjau užuosti šviežiai iškepto VP kvapą (biggrin.gif)  irrrr posūky užgesau doh.gif Nors nei aikštelėj, nei po to mieste jokių nesklandumų su tuo nebuvo unsure.gif Bet va, likus kokiem 150 m iki grįžimo į Regitrą - pokšt unsure.gif Žodžiu, žiauriai susinervijau verysad.gif Tuo labiau, kad po to rodė tą lapą klaidų, tai buvo tik vienintelė, kad kažkur sankabą per ilgai užlaikiau... o paskui tą kritinę užsidirbau doh.gif

Tikrai bandykit mirksiukas.gif Ot nelemtas tas posūkis doh.gif O tai įvažiavus į sankryžą užgesai?

kiek kartų galima užgest ne sankryžoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 08 gruodžio 2011 - 18:20
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 18:15)
Tikrai bandykit  mirksiukas.gif Ot nelemtas tas posūkis  doh.gif O tai įvažiavus į sankryžą užgesai?

Taip, įvažiavus. Ir dabar net negalėčiau paaiškinti, kaip aš taip sugebėjau biggrin.gif Viską lyg pro rūką atsimenu unsure.gif Gal su bėgiais kažką ne taip sužaidžiau, arba egzaminuotojas spustelėjo pėdalą, kurį nereikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 17:55)

Kaip suprantu tave 4u.gif , man panasiai buvo, jau beveik ranka buvo pasiekiama verysad.gif ( rasiau pries savaite, perstysis pasimaise)... Nieko, kita kart mums pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:24)
Taip, įvažiavus. Ir dabar net negalėčiau paaiškinti, kaip aš taip sugebėjau biggrin.gif Viską lyg pro rūką atsimenu unsure.gif Gal su bėgiais kažką ne taip sužaidžiau, arba egzaminuotojas spustelėjo pėdalą, kurį nereikia laugh.gif

Gal pamiršai persijungt į pirmą pavarą.
Nu bet nesąmonė kad už užgesimą būtų neišlaikytas egzaminas. Būčiau 100% diskusijos forma pasiginčijus ir tegul jis man įrodo kad čia kk. Taigi staigiai užsikuri ir važiuoji, kas čia per tragedija. Negaliu net susinervinau, kad už tokį šūdą leidaisi pravejama. Ot bjaurus egaminuotojas. Ir dar erzina lapus rodydamas. Ko jūs tylit su tokiais?
Susijaudinai, kad va jau regitra, jau baigiu egzaminą ir truputį suklydai. Žinau, ir man panašiai buvo, nu bet egaminuotojas nebuvo tokio naglumo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 19:15)

kiek kartų galima užgest ne sankryžoje?

Uzgesimas, nesukeliant avarines situacijos, yra tas pats kas nekritine klaida. Viso galima pdaryti 6 nekrines klaidas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 19:37)
Gal pamiršai persijungt į pirmą pavarą.
Nu bet nesąmonė kad už užgesimą būtų neišlaikytas egzaminas. Būčiau 100% diskusijos forma pasiginčijus ir tegul jis man įrodo kad čia kk. Taigi staigiai užsikuri ir važiuoji, kas čia per tragedija. Negaliu net susinervinau, kad už tokį šūdą leidaisi pravejama. Ot bjaurus egaminuotojas. Ir dar erzina lapus rodydamas. Ko jūs tylit su tokiais?
Susijaudinai, kad va jau regitra, jau baigiu egzaminą ir truputį suklydai. Žinau, ir man panašiai buvo, nu bet egaminuotojas nebuvo tokio naglumo. blink.gif

Jei uzgeso vidury sankryzos ir greitai nesureagavo cia skaitosi avarine situacija ir kritine klaida ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 08 gruodžio 2011 - 18:38
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 18:37)

Na, aš esu skaičiusi, kad sankryžoj užgesimas yra "potencialiai avaringa situacija" ar kažkas pan. smile.gif Todėl net nesiginčijau...

Man tiesiog pikta, kai žinai, kad vairuoti sugebi ir dėl tokių va dalykėlių neišlaikai... Keliuose juk yra belenkiek potencialių "žudikų" dar ne su tokiom klaidom... Na, mano dar kaip mano - pavojinga, bet juk visiem visko būna smile.gif Pasiseks gal kitą kartą...
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 08, 18:38)
Jei uzgeso vidury sankryzos ir greitai nesureagavo cia skaitosi avarine situacija ir kritine klaida  ax.gif

Greitas reagavimas nepadėjo, vadinasi, užtenka tik užgesti, kad egzaminas būtų neišlaikytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 08 gruodžio 2011 - 18:43
Antradieni jau mano didzioji diena noreciau dar aiksteleje pavaziuot pora kartu kad buciau visiskai tikra bijau net pagalvot kad tas antradieis taip greit ateis 4u.gif Kazi kaip su klausimais klp ar daug ju uzdavineja ir kokiu?bijau kad paklaus to ko nezinau blush2.gif ko nesu mokiusis ax.gif
Atsakyti
Žiūrint kokia sankryža ir koks eismas. Norėjo prisikabint tai prisikabino prie užgesimo, nes daugiau nebuvo prie ko. Nes jei nenorėtų ir būtų protingas egaminuotojas tai matytų kaip žmogus elgiasi prie vairo, kaip jaučiasi gatvėj, kokia bendra situacija, nes užgesti tai tikrai nėra tragedija. Arba jam atrodė, kad dar nereikia jūsų išleisti į gatvę ir tik laukė progos pasakyti neišlaikyta.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 20:42)
Na, aš esu skaičiusi, kad sankryžoj užgesimas yra "potencialiai avaringa situacija" ar kažkas pan. smile.gif Todėl net nesiginčijau...

Tikrai kritinė, aš užvakar irgi sankryžoj užgesau, tai iš kart pasakė, kad per egzaminą kritinę užsidirbčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 08 gruodžio 2011 - 19:20