Įdomu kaip šiandien Twistai sekės ?
O man ryt didžioji diena, turėjau paskutinę papildomą, intsruktorius optimistiškai nuteikė, sakė, privalau išlaikyt Ir tikrai užkrėtė tokia gera nuotaika, kad iš vis nebebijau Sakė, svarbiausia neskubėt, viską atidžiai daryt ir viskas bus ok na, gal ir bus gerai, jei negausiu stačio garažo
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 17:41)
Įdomu kaip šiandien Twistai sekės ?
Man sekėsi gerai, kol neprivažiavom sankryžos, vedančios į tą gatvę, kur yra Regitra T.y. visą maršrutą jau buvau beveik nuvažiavus, galėjau užuosti šviežiai iškepto VP kvapą () irrrr posūky užgesau Nors nei aikštelėj, nei po to mieste jokių nesklandumų su tuo nebuvo Bet va, likus kokiem 150 m iki grįžimo į Regitrą - pokšt Žodžiu, žiauriai susinervijau Tuo labiau, kad po to rodė tą lapą klaidų, tai buvo tik vienintelė, kad kažkur sankabą per ilgai užlaikiau... o paskui tą kritinę užsidirbau
Bandysiu kitą savaitę vėl... Nors jau pradedu mąstyti nukelti šitą reikalą iki pavasario Nes jaučiu bus pašalę jau, prisnigta ir bus tik dar sunkiau
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 19:41)
O man ryt didžioji diena, turėjau paskutinę papildomą, intsruktorius optimistiškai nuteikė, sakė, privalau išlaikyt Ir tikrai užkrėtė tokia gera nuotaika, kad iš vis nebebijau Sakė, svarbiausia neskubėt, viską atidžiai daryt ir viskas bus ok na, gal ir bus gerai, jei negausiu stačio garažo
Ir teisingai nera ten ko bijot
Nebijok to stacio garazo, viskas su juo gerai pati jo labiausiai bijojau ir gavau
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:55)
Man sekėsi gerai, kol neprivažiavom sankryžos, vedančios į tą gatvę, kur yra Regitra T.y. visą maršrutą jau buvau beveik nuvažiavus, galėjau užuosti šviežiai iškepto VP kvapą () irrrr posūky užgesau Nors nei aikštelėj, nei po to mieste jokių nesklandumų su tuo nebuvo Bet va, likus kokiem 150 m iki grįžimo į Regitrą - pokšt Žodžiu, žiauriai susinervijau Tuo labiau, kad po to rodė tą lapą klaidų, tai buvo tik vienintelė, kad kažkur sankabą per ilgai užlaikiau... o paskui tą kritinę užsidirbau
Bandysiu kitą savaitę vėl... Nors jau pradedu mąstyti nukelti šitą reikalą iki pavasario Nes jaučiu bus pašalę jau, prisnigta ir bus tik dar sunkiau
eina sau
neatideliok nieko imk regitra uz ragu
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:55)
Tikrai bandykit Ot nelemtas tas posūkis O tai įvažiavus į sankryžą užgesai?
kiek kartų galima užgest ne sankryžoje?
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 18:15)
Tikrai bandykit Ot nelemtas tas posūkis O tai įvažiavus į sankryžą užgesai?
Taip, įvažiavus. Ir dabar net negalėčiau paaiškinti, kaip aš taip sugebėjau Viską lyg pro rūką atsimenu Gal su bėgiais kažką ne taip sužaidžiau, arba egzaminuotojas spustelėjo pėdalą, kurį nereikia
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 17:55)
Kaip suprantu tave , man panasiai buvo, jau beveik ranka buvo pasiekiama ( rasiau pries savaite, perstysis pasimaise)... Nieko, kita kart mums pavyks
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 19:24)
Taip, įvažiavus. Ir dabar net negalėčiau paaiškinti, kaip aš taip sugebėjau Viską lyg pro rūką atsimenu Gal su bėgiais kažką ne taip sužaidžiau, arba egzaminuotojas spustelėjo pėdalą, kurį nereikia
Gal pamiršai persijungt į pirmą pavarą.
Nu bet nesąmonė kad už užgesimą būtų neišlaikytas egzaminas. Būčiau 100% diskusijos forma pasiginčijus ir tegul jis man įrodo kad čia kk. Taigi staigiai užsikuri ir važiuoji, kas čia per tragedija. Negaliu net susinervinau, kad už tokį šūdą leidaisi pravejama. Ot bjaurus egaminuotojas. Ir dar erzina lapus rodydamas. Ko jūs tylit su tokiais?
Susijaudinai, kad va jau regitra, jau baigiu egzaminą ir truputį suklydai. Žinau, ir man panašiai buvo, nu bet egaminuotojas nebuvo tokio naglumo.
QUOTE(linarija @ 2011 12 08, 19:15)
Uzgesimas, nesukeliant avarines situacijos, yra tas pats kas nekritine klaida. Viso galima pdaryti 6 nekrines klaidas
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 19:37)
Gal pamiršai persijungt į pirmą pavarą.
Nu bet nesąmonė kad už užgesimą būtų neišlaikytas egzaminas. Būčiau 100% diskusijos forma pasiginčijus ir tegul jis man įrodo kad čia kk. Taigi staigiai užsikuri ir važiuoji, kas čia per tragedija. Negaliu net susinervinau, kad už tokį šūdą leidaisi pravejama. Ot bjaurus egaminuotojas. Ir dar erzina lapus rodydamas. Ko jūs tylit su tokiais?
Susijaudinai, kad va jau regitra, jau baigiu egzaminą ir truputį suklydai. Žinau, ir man panašiai buvo, nu bet egaminuotojas nebuvo tokio naglumo.
Jei uzgeso vidury sankryzos ir greitai nesureagavo cia skaitosi avarine situacija ir kritine klaida
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 18:37)
<...>
Na, aš esu skaičiusi, kad sankryžoj užgesimas yra "potencialiai avaringa situacija" ar kažkas pan. Todėl net nesiginčijau...
Man tiesiog pikta, kai žinai, kad vairuoti sugebi ir dėl tokių va dalykėlių neišlaikai... Keliuose juk yra belenkiek potencialių "žudikų" dar ne su tokiom klaidom... Na, mano dar kaip mano - pavojinga, bet juk visiem visko būna Pasiseks gal kitą kartą...
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 08, 18:38)
Jei uzgeso vidury sankryzos ir greitai nesureagavo cia skaitosi avarine situacija ir kritine klaida
Greitas reagavimas nepadėjo, vadinasi, užtenka tik užgesti, kad egzaminas būtų neišlaikytas
Antradieni jau mano didzioji diena noreciau dar aiksteleje pavaziuot pora kartu kad buciau visiskai tikra bijau net pagalvot kad tas antradieis taip greit ateis Kazi kaip su klausimais klp ar daug ju uzdavineja ir kokiu?bijau kad paklaus to ko nezinau ko nesu mokiusis
Žiūrint kokia sankryža ir koks eismas. Norėjo prisikabint tai prisikabino prie užgesimo, nes daugiau nebuvo prie ko. Nes jei nenorėtų ir būtų protingas egaminuotojas tai matytų kaip žmogus elgiasi prie vairo, kaip jaučiasi gatvėj, kokia bendra situacija, nes užgesti tai tikrai nėra tragedija. Arba jam atrodė, kad dar nereikia jūsų išleisti į gatvę ir tik laukė progos pasakyti neišlaikyta.
QUOTE(Twista @ 2011 12 08, 20:42)
Na, aš esu skaičiusi, kad sankryžoj užgesimas yra "potencialiai avaringa situacija" ar kažkas pan. Todėl net nesiginčijau...
Tikrai kritinė, aš užvakar irgi sankryžoj užgesau, tai iš kart pasakė, kad per egzaminą kritinę užsidirbčiau.