Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 07, 12:11)
Siandien kaip tik si klausima aptarem su MB - is ryto islindo vienas toks, MB prie manes stengiasi nenervuotis prie vairo, bet ten netgi as visa savo "zodyna" panaudojau  doh.gif  blush2.gif Maza to, kad vaziuoja 15-19 km/h (neperdedu, tikrai tokiu greiciu vaziavo  biggrin.gif ), tai dar ir stabdo vidury kelio be jokios priezasties  tongue.gif

Vakar vel visa vakara ziurejau skelbimus su masinom, ir kai tik randu atrodo idealiai tinkanti varianta, tai butinai turi buti 2 duru (as tik 4 duru noriu)  doh.gif

Va va, mums toks veikejas ciut i sona neyvaziavo bandydamas isvaziuot is aiksteles doh.gif uzpypinus matyt net greicio ir stabdziu pedalus supainiojo doh.gif visai nelinksma kai matai i tave varancia masina blink.gif
o as isvis masinos nerandu verysad.gif jei grazios neykandu arba gabaritai per dideli man doh.gif ;aukiu kol grys brolis pirmadieni, pades aieskot smile.gif

Del pasistatymo, as dabar taip pagalvojau, juk jei pvz prie kokios parduotuves statytis tai per viduri daug maz, jei prie vieno sono prisiplosi kaip islipt? g.gif
Atsakyti
Sveikos,ieskau masinos ir as..pabludau visai,nieko namie nebepasidarau tik ziuriu i skelbimus issiziojusi..su vyru juodai nesutariam,kokios nori jis-nenoriu as ir atvirksciai....jis pas mane laaaaabai didelis ir i maza masina neitilps,juokingai atrodys,o man didele tai irgi nekas.....be to jis norvegijoj siuo metu...sako pirk masina,o as pasimetusi nezinau nei kokia zd.....uj pamokas lankyt buvo smagiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 12 07, 14:09)
Sveikos,ieskau masinos ir as..pabludau visai,nieko namie nebepasidarau tik ziuriu i skelbimus issiziojusi..su vyru juodai nesutariam,kokios nori jis-nenoriu as ir atvirksciai....jis pas mane laaaaabai didelis ir i maza masina neitilps,juokingai atrodys,o man didele tai irgi nekas.....be to jis norvegijoj siuo metu...sako pirk masina,o as pasimetusi nezinau nei kokia zd.....uj pamokas lankyt buvo smagiau biggrin.gif

Taigi tau vazineti, o ne jam, tai jokio skirtumo kaip jis atrodys tame automobilyje , tuo labiau, kad jis uzsienyje:) Ir tau teks piltis kura, parkuotis aikstelese ir kieme ir turi ziureti, kad pirmiausia tau butu patogu manevruoti su sia masina smile.gif
Mb irgi dabar nori keisti masina, tai ziuri sau diiideles, nes pasak jo kitoje jausis kaip silke. Bet mano nora pirktis maza masina palaiko ir padeda su paieskom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 07 gruodžio 2011 - 15:56
Labas vakaras 4u.gif Žinokit, net pykina iš to streso dėl rytdienos egzamino unsure.gif Nu dar gyvenime turbūt nesu taip nieko bijojus biggrin.gif Suprantu, kad tai nieko nereiškia, neišlaikysiu - ateisiu kitą kartą, bet kažkaip savęs taip įtikinti nepavyksta biggrin.gif

Ir dar aš čia su klausimėliu. Sakykit, ar jus mokino, kad pvz. persirikiuojant į kitą juostą reikia pažiūrėti į veidrodėlį ir DAR galvą per petį pasukti kiekvieną kartą? g.gif Nes aš dirsteliu į veidrodėlį ir rikiuojuosi, o žiūriu Youtube to plepaus instruktoriaus klipus ir jis kiekvieną kartą sako "veidrodėlis, galva per petį" biggrin.gif Manęs taip nemokino, tad jei toks reikalavimas iš tiesų yra - nesinorėtų klaidų vien už tai prisirinkti unsure.gif (Jei išvis į miestą išvažiuosiu biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 07 gruodžio 2011 - 17:42
QUOTE(Twista @ 2011 12 07, 19:42)
Ir dar aš čia su klausimėliu. Sakykit, ar jus mokino, kad pvz. persirikiuojant į kitą juostą reikia pažiūrėti į veidrodėlį ir DAR galvą per petį pasukti kiekvieną kartą? g.gif Nes aš dirsteliu į veidrodėlį ir rikiuojuosi, o žiūriu Youtube to plepaus instruktoriaus klipus ir jis kiekvieną kartą sako "veidrodėlis, galva per petį" biggrin.gif Manęs taip nemokino, tad jei toks reikalavimas iš tiesų yra - nesinorėtų klaidų vien už tai prisirinkti unsure.gif (Jei išvis į miestą išvažiuosiu biggrin.gif).

man tai yra akcentavęs pasižiūrėt per petį, visada liepdavo. Tik db nepamenu ar nepasižiūrėjus skaitytų klaidą g.gif Bet kad negerai nepasižiūrėt tai tikrai.

Nelaukiu ir aš visiškai to penktadienio ir kaip tyčia greit savaitė eina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 07 gruodžio 2011 - 18:27
QUOTE(Twista @ 2011 12 07, 17:42)
Labas vakaras 4u.gif Žinokit, net pykina iš to streso dėl rytdienos egzamino unsure.gif Nu dar gyvenime turbūt nesu taip nieko bijojus biggrin.gif Suprantu, kad tai nieko nereiškia, neišlaikysiu - ateisiu kitą kartą, bet kažkaip savęs taip įtikinti nepavyksta biggrin.gif

per peti paziureti tai gal del tos ''aklosios zonos'', bet manes tai taip nemokino.

na patarsiu neskubeti, as tai taip letai dariau viska,dar su savim pasnekedavau smile.gif bet kaip sakant jeigu bus lemta antra karta ateiti...tai neaikstleje tai gatveje kas nors pakisk koja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orange_Tiger: 07 gruodžio 2011 - 18:36
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 12 07, 14:09)

as irgi biggrin.gif kiekviena diena vis paziuriu skelbimus lotuliukas.gif turiu 3 variantus, vis ziurineju gal dar atrasiu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 07, 18:42
Ir dar aš čia su klausimėliu. Sakykit, ar jus mokino, kad pvz. persirikiuojant į kitą juostą reikia pažiūrėti į veidrodėlį ir DAR galvą per petį pasukti kiekvieną kartą?
[/snapback)

Manęs taip nemokino, tik per veidrodėlius žiūrėdavau ir per egzaminą tik į veidrodėlius žiūrėjau (tik atgal važiuojant reikia atsisukt). O realybėj pasižiūriu dažniausiai, būtent dėl aklosios zonos ir ramiau pačiai.
Nebijok, pasitikek savim, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 12 07, 21:25)
as irgi  biggrin.gif  kiekviena diena vis paziuriu skelbimus  lotuliukas.gif turiu 3 variantus, vis ziurineju gal dar atrasiu ka lotuliukas.gif

as taip pat vis ziuriu ir ziuriu, tik nieko gero nerandu doh.gif man seip ir dvieju duru tinka, kam reikes susilankstys ir i gala lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 07, 18:42)

Man visada buvo akcentuojama, kad reikia paziuret per peti wink.gif Bet nezinau ar cia skaitosi klaida jei nepaziuri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 07 gruodžio 2011 - 20:25
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 07, 21:25)
Man visada buvo akcentuojama, kad reikia paziuret per peti wink.gif Bet nezinau ar cia skaitosi klaida jei nepaziuri smile.gif

Jei neziuri per peti-viena is nekritiniu klaidu.Nors biski galva reiketu pasukti i ta puse trumpam.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 07, 20:43)
as taip pat vis ziuriu ir ziuriu, tik nieko gero nerandu  doh.gif  man seip ir dvieju duru tinka, kam reikes susilankstys ir i gala  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti