Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 20:44)
Žinokit, aš pati laikiau Regitroj teoriją tikrai nemokėdama 100 proc. Na, mano mokyklos tie testai sekėsi gan gerai, bet pvz. ketbilietai.lt - kažkaip nelabai biggrin.gif Tai teoriją laikyt ėjau su mintim, kad tiesiog pabandysiu - na ir ką, išlaikiau iš pirmo karto, nes klausimai buvo tiiikrai lengvesni nei ketbilietai.lt, todėl mane stebina kiekvieną kartą, kai rekomenduoja ten mokytis g.gif
Žodž, tikrai Regitroj tie klausimai nėra sunkūs. Tiesiog atidžiai, neskubėdama spręskit ir tikrai viskas bus gerai smile.gif

Kai sprendžiu mokyklos duoto tinklapio testus sekasi sunkiau, kai sprendžiu ketbilietai.lt praktiškai klaidų nedarau schmoll.gif Tai ketbilietai.lt man net geriau sekasi...
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 06, 20:50)
Kai sprendžiu mokyklos duoto tinklapio testus sekasi sunkiau, kai sprendžiu ketbilietai.lt praktiškai klaidų nedarau  schmoll.gif Tai ketbilietai.lt man net geriau sekasi...

Drasiai eikit, islaikysit Jus ta teorija.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 06, 22:56)
Drasiai eikit, islaikysit Jus ta teorija.

Tikrai eikit, jei gerai KEt sekasi mirksiukas.gif Pagal mane tie klausimai KET ir Regitros labai panašūs, per egzamina ir vienodų pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 22:19)
O sakykit, jus irgi mokino, kad statant automobilį aikštelėj pratimuose reikia dešinėj pusėj iki linijos palikti mažesnį atstumą, negu kairėj? g.gif Ar statot per vidurį? blush2.gif Nes žiūriu, kad 1 psl. pratimuose pastatyta per vidurį ir nieko neminima apie tai blush2.gif O kadangi jau ne pirmą kartą išsiaiškinu, kad instruktorius mano "superinis" kažką ne taip mokina - jau baisu darosi dėl kiekvienos smulkmenos biggrin.gif

Mane moke daugiiau maziau per viduri statytis g.gif

QUOTE(linarija @ 2011 12 06, 23:10)
Tikrai eikit, jei gerai KEt sekasi  mirksiukas.gif Pagal mane tie klausimai KET  ir Regitros labai panašūs, per egzamina ir  vienodų pasitaikė.

Pritariu drinks_cheers.gif mokiaus tik is ketbilietai ir issilaikiau is pirmo karto, klausimai buvo labai panasus kiti vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 06, 21:15)
Mane moke daugiiau maziau per viduri statytis  g.gif

Hmm... Nu man sakė, kad turi likti iš dešinės pusės 40 cm arba mažiau. Tai kai pasistatau, man gaunasi, kad kairėj tikrai lieka daugiau vietos ir instruktorius sako, kad gerai biggrin.gif O kažkada pirmų pamokų metu pastačiau maždaug per vidurį, tai sakė, kad per daug nutolus nuo dešinės linijos g.gif Žodž, kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių, kaip sakoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 23:23)
Hmm... Nu man sakė, kad turi likti iš dešinės pusės 40 cm arba mažiau. Tai kai pasistatau, man gaunasi, kad kairėj tikrai lieka daugiau vietos ir instruktorius sako, kad gerai biggrin.gif O kažkada pirmų pamokų metu pastačiau maždaug per vidurį, tai sakė, kad per daug nutolus nuo dešinės linijos g.gif Žodž, kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių, kaip sakoma... doh.gif

Aš nesistatu per vidurį, stengiuos arčiau dešinės linijos, taip kaip tu ir rašai. Tik cm dėl tikslaus atstumo tai nežinau, puse metro tai tikrai būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 06 gruodžio 2011 - 21:40
Labas vakaras 4u.gif

Mane isntriuktorius taip pat mokino arciau desines linijos mirksiukas.gif , pasak jo tam kad lengviau butu tada isvaziuot is jos, neuzvaziavus ant kaires ax.gif . Kiek tiesos, nezinau, bet visada taip vaziuoju, o jei nepavyskta is pirmo karto, liepia taisytis doh.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus! pavydžiu baltai jau išlaikiusioms blush2.gif
Atsakyti
http://auto.delfi.lt...d...55415&com=1
Tikiuosi nesugalvos tvarkos, kad po 2 metu reikes perlaikinet egzaminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 06, 22:40)
Sveikos. :]
Aš su tokiu gal kiek kvailoku klausimu toms, kurios jau išlaikė smile.gif
Kai mokėtės teoriją, ar jau galų gale į viską atsakydavot pilnai?
Šiaip atrodo jau moku normaliai, kai važiuoju nekyla problemų ir pan., bet va kartais išlenda tas, kad "egzas" neišlaikytas. Tai va ir galvoju, kad baisoka net  regitra registruotis, kol nemoku 100 proc.  rolleyes.gif

Man ryt paskutinė vairavimo pamoka ir tada mokyklinis. Ir Regitra. Kinkutės biškelį dreba :]
Ar yra tokių, kurios laikė praktinį egzaminą Šiauliuose?
Girdėjau ten labai jau nedraugiški egzaminuotojai, o kaip iš tiesų? unsure.gif

laikiau praeita savaite mokiausi tik Ketbilietai lt. buvo labai lengva islaikiau is pirmo karto smile.gif
Na o dabar apsirgau tai su vazinejimu reikia palaukti doh.gif
Mieste su vyro dzipuku vazinineju su M raidele, isgyre mane sake jei taip toliau drasiai viena paleis bigsmile.gif as labai atsipalaidavusi prie vairo, tikiuosi regitra manes nesuzlugdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 12 06, 23:48)
Labas vakaras  4u.gif

Mane isntriuktorius taip pat mokino arciau desines linijos  mirksiukas.gif , pasak jo tam kad lengviau butu tada isvaziuot is jos, neuzvaziavus ant kaires  ax.gif . Kiek tiesos, nezinau, bet visada taip vaziuoju, o jei nepavyskta is pirmo karto, liepia taisytis  doh.gif

As jei prilipdavau prie vienos puses sakydavo, kad negerai ax.gif o del isvaziavimo problemu nebuvo, truputi susuki vaira kairen ir graziai isvaziuoji smile.gif
Kitas instruktorius moke kitaip, bet nepamenu ka jis te pasakojo blush2.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 07, 00:54)
http://auto.delfi.lt...d...55415&com=1
Tikiuosi nesugalvos tvarkos, kad po 2 metu reikes perlaikinet egzaminus  doh.gif

doh.gif prigalvos dar visokiu nesamoniu per tuos du metus .
Geriau patikrintu visokius pencininkus islendancius visu sventu diena, sulinde i savo ziguliukus, i vaira isikibe kaip i gyvenima, o vaziuodami net atbuliniu ziuriu tik i prieki nosis i stikla ireme....Visa diena tenka tokiu neprognozuojamu saugotis
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 07, 10:50)
Geriau patikrintu visokius pencininkus islendancius visu sventu diena, sulinde i savo ziguliukus, i vaira isikibe kaip i gyvenima, o vaziuodami net atbuliniu ziuriu tik i prieki nosis i stikla ireme....Visa diena tenka tokiu neprognozuojamu saugotis

Siandien kaip tik si klausima aptarem su MB - is ryto islindo vienas toks, MB prie manes stengiasi nenervuotis prie vairo, bet ten netgi as visa savo "zodyna" panaudojau doh.gif blush2.gif Maza to, kad vaziuoja 15-19 km/h (neperdedu, tikrai tokiu greiciu vaziavo biggrin.gif ), tai dar ir stabdo vidury kelio be jokios priezasties tongue.gif

Vakar vel visa vakara ziurejau skelbimus su masinom, ir kai tik randu atrodo idealiai tinkanti varianta, tai butinai turi buti 2 duru (as tik 4 duru noriu) doh.gif
Atsakyti