Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(arville @ 2011 12 06, 19:13)
AHA,, CIA JAU SKAITOSI KRITINE.
Papildyta:

ir tai, zinok kai pirma karta laikiau ekzamena, man ekzamenuotojas sake , kad blogai kad mokina parkuotis pagal gaireles, nes dauguma kurie mokint orientuojasi i gaireles neislaiko aiksteles, nes kita auto , kitaip veidrodeliai reguliojasi negu mokeis ir psio... net sake perduot instruktoriui, kad tai blogai

va cia tai sventa teisybe,taip ir yra.. ax.gif ir egzaminuotojams ne paslaptis,kad dauguma instruktoriu mokina tik egzamina islaikyti,o ne vairuoti.Todel ateity planuojama keisti programa (taip pat ir teorijos),kad islaikytu tas,kuris tikrai moka vaziuoti ir susigaudo kelyje,o ne atmintinai iskales regitros marsrutus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 18:55)
<...> o ne atmintinai iskales regitros marsrutus smile.gif

Oho, dar ir taip įmanoma? biggrin.gif Juk tų maršrutų belenkiek unsure.gif Na, bent jau pas mane mieste, nors ir nėra jis labai didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 19:59)
Oho, dar ir taip įmanoma? biggrin.gif Juk tų maršrutų belenkiek unsure.gif Na, bent jau pas mane mieste, nors ir nėra jis labai didelis g.gif

Yra kas juos visus kalte iskala,ir,beje,egzaminuotojams labai tas matosi ax.gif As asmeniskai nei vieno nezinau,niekada nesidomejau marsrutais,tiesiog mokiausi vaziuot smile.gif .
Atsakyti
Šiandien buvo mano didžioji diena, labai tikėjau savimi, kad galiu išlaikyti iš pirmo karto ir išlaikiau biggrin.gif Jausmas nuostabus, kaip man visi ir sakė svarbiausia susikaupti ir nebijoti. Sėkmės kitoms mokantis vairavimo meno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 19:02)
Yra kas juos visus kalte iskala,ir,beje,egzaminuotojams labai tas matosi ax.gif As asmeniskai nei vieno nezinau,niekada nesidomejau marsrutais,tiesiog mokiausi vaziuot smile.gif .

Matkaip būna... biggrin.gif

Jetau, aš jau pradedu pulti į paniką po truputį unsure.gif Ketvirtadienį mano egzaminas doh.gif Gal kokių raminamųjų įkalt prieš jį, nes turbūt rankų, kojų nevaldysiu biggrin.gif Nu taaaip norėtųsi išlaikyti iš pirmo karto verysad.gif Ypač kai daug žmonių pažįstamų neišlaiko biggrin.gif Noriu tiesiog sau ir artimiesiems įrodyti, kad va, čia tai pavariau! cool.gif laugh.gif Tuo labiau, kai jaučiu tėčio nepasitikėjimą (visame kame jis jį rodo) unsure.gif Tai norėčiau atkišti prieš nosį jam tą VP ir pamojuoti juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aimana @ 2011 12 06, 21:10)
Šiandien buvo mano didžioji diena, labai tikėjau savimi, kad galiu išlaikyti iš pirmo karto ir išlaikiau  biggrin.gif Jausmas nuostabus, kaip man visi ir sakė svarbiausia susikaupti ir nebijoti. Sėkmės kitoms mokantis vairavimo meno  4u.gif

Saunuole, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 21:11)
Matkaip būna... biggrin.gif

Jetau, aš jau pradedu pulti į paniką po truputį unsure.gif Ketvirtadienį mano egzaminas doh.gif Gal kokių raminamųjų įkalt prieš jį, nes turbūt rankų, kojų nevaldysiu biggrin.gif Nu taaaip norėtųsi išlaikyti iš pirmo karto verysad.gif Ypač kai daug žmonių pažįstamų neišlaiko biggrin.gif Noriu tiesiog sau ir artimiesiems įrodyti, kad va, čia tai pavariau! cool.gif laugh.gif Tuo labiau, kai jaučiu tėčio nepasitikėjimą (visame kame jis jį rodo) unsure.gif Tai norėčiau atkišti prieš nosį jam tą VP ir pamojuoti juo biggrin.gif

Nepanikuok mirksiukas.gif mane beveik panika buvo uzpuolus kai laukiau..likus kokiam pusvalandziui iki egzamino, tai gerai, kad drauge kartu vare lotuliukas.gif
As siandien VP mamai pries nosi pamojavau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 06, 17:17)
  Kazkaip ivaziavau, o egzaminuotojas pamojo, kad vaziuociau jau i prieki, neapsiziurejau, kad jau iskart ir reikia sukti vaira, paprastai bunu giliau ivaziavus..visiska ziople, nu negaliu patiketi doh.gif  doh.gif

Man db toks klausimas, tai egzaminuotojas aikštelėje nesėdi mašinoje? g.gif

O aš turėjau papildomą, jau priešpaskutinę, pas mus tiek prisnigo, važiavimo sąlygos baisios. Tai instruktrius sako, kad ir pliusas tai gali būt, liniju nesimato, nė trečios pavaros šiandien nejungiau... Bet va aikštelėje tai siaubas, pusnynai, niekas neatkasta doh.gif Tai šiandieninis pravažiavimas kas liečia aikštelę buvo visiškai beprasmis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aimana @ 2011 12 06, 21:10)
Šiandien buvo mano didžioji diena, labai tikėjau savimi, kad galiu išlaikyti iš pirmo karto ir išlaikiau  biggrin.gif Jausmas nuostabus, kaip man visi ir sakė svarbiausia susikaupti ir nebijoti. Sėkmės kitoms mokantis vairavimo meno  4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
[quote=linarija,2011 12 06, 20:49]

Jis islipo tik pries T forma. Ir susimoviau, is to dziaugsmo matyt , kad viska padariau paskubejau paskutini pasukima doh.gif
Atsakyti
[quote=VABALIUKE,2011 12 06, 21:58]
[quote=linarija,2011 12 06, 20:49]

Jis islipo tik pries T forma. Ir susimoviau, is to dziaugsmo matyt , kad viska padariau paskubejau paskutini pasukima doh.gif
[/quote]

A aišku, jau pamaniau, kad iš šalies stebi.

Na, gal kitą kartą pasiseks mirksiukas.gif Nors aišku visiems noris, kad užtektų pirmojo smile.gif
Atsakyti
O sakykit, jus irgi mokino, kad statant automobilį aikštelėj pratimuose reikia dešinėj pusėj iki linijos palikti mažesnį atstumą, negu kairėj? g.gif Ar statot per vidurį? blush2.gif Nes žiūriu, kad 1 psl. pratimuose pastatyta per vidurį ir nieko neminima apie tai blush2.gif O kadangi jau ne pirmą kartą išsiaiškinu, kad instruktorius mano "superinis" kažką ne taip mokina - jau baisu darosi dėl kiekvienos smulkmenos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 06 gruodžio 2011 - 20:20
Sveikos. :]
Aš su tokiu gal kiek kvailoku klausimu toms, kurios jau išlaikė smile.gif
Kai mokėtės teoriją, ar jau galų gale į viską atsakydavot pilnai?
Šiaip atrodo jau moku normaliai, kai važiuoju nekyla problemų ir pan., bet va kartais išlenda tas, kad "egzas" neišlaikytas. Tai va ir galvoju, kad baisoka net regitra registruotis, kol nemoku 100 proc. rolleyes.gif

Man ryt paskutinė vairavimo pamoka ir tada mokyklinis. Ir Regitra. Kinkutės biškelį dreba :]
Ar yra tokių, kurios laikė praktinį egzaminą Šiauliuose?
Girdėjau ten labai jau nedraugiški egzaminuotojai, o kaip iš tiesų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 06, 20:40)
<...> Tai va ir galvoju, kad baisoka net  regitra registruotis, kol nemoku 100 proc.  rolleyes.gif

Žinokit, aš pati laikiau Regitroj teoriją tikrai nemokėdama 100 proc. Na, mano mokyklos tie testai sekėsi gan gerai, bet pvz. ketbilietai.lt - kažkaip nelabai biggrin.gif Tai teoriją laikyt ėjau su mintim, kad tiesiog pabandysiu - na ir ką, išlaikiau iš pirmo karto, nes klausimai buvo tiiikrai lengvesni nei ketbilietai.lt, todėl mane stebina kiekvieną kartą, kai rekomenduoja ten mokytis g.gif
Žodž, tikrai Regitroj tie klausimai nėra sunkūs. Tiesiog atidžiai, neskubėdama spręskit ir tikrai viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti