Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 13:56)
tai va, mane del to ir islaipino, del 20 cm, nervas ir siutas ima. galejo praleisti, nes kitus padariau labai gerai. as laikiau klaipedoje

o tai jūs neskaitėte kritinių klaidų sąrašo? ten aiškiai parašyta, kad KK yra tuomet kai neprivažiuojama iki linijos daugiau nei 1m. ir kai linija pravažiuojama.
apgavo jus...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 06, 14:39)
Na jau nesamone pasaket...
Man kaip tik lengva parkuotis gyvenime,nes zinau, kad "kampinis stulpelis" yra salia stovincios masinos kampas, zinau pro kur visada ji ir kaip turiu matytis ir parkuojuos atsiputus. Jokiu problemu man isvaziuot atbuliniu staciai ar istrizai, tiek akropoliuose tiek prie maximos. Nei is lempos jie sugalvoti, cia juk simboliai ,tiesiog reik zinoti ju prasme.

Kiekvienoj masinoj vis kitaip matosi,o tokiu zmoniu,kuriems tik tik islaikius teises lengva atbuliniu parkuotis ar vaziuoti-tikrai maza.Net ir ne pradedantys nesugeba tvarkingai masinos pasistatyti.Bent jau tokia situacija as matau gatvese ir prie prekybos tinklu...Kaip tau atrodo,kodel masinos bet kaip per kelias vietas numetamos,arba soniniam parkavime per metra nuo krasto paliekamos,dalis masinos gatvej doh.gif ? tai ne tik nachaliskumas,paprasciausiai jie nemoka pasistatyt kitaip,arba ivaziave kreivai-nemoka pasitaisyti,o juk tikrai ne visi tokie su zaliais lapais ant galinio stiklo vazineja...Matau vaizdu geru savo kieme,kartais netgi pasismaginu-pvz.,paprasai taksisto kad iki pat laiptines nakti priveztu,o paskui pro langa ziuri kaip jis vargsas megina atbuliniu isvaziuoti,paprastai apie 5-10min.kankinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 12 06, 14:17)
apgavo jus...

Nu, sakau, kad už 20 cm tikrai negalėjo neišlaikyti doh.gif Siaubas blink.gif Reikia išsistudijuoti KK, kad po to ten man makaronų nekabintų biggrin.gif
Atsakyti
Netikiu, kad nedavaziavot 20 cm, juk idealiai tiksliai prie linijos neimanoma sustot, todel ir galima kazkiek nedavaziuot.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 13:35)
NA KA, NEISLAIKIAU...
neisvykau is aiskteles, susikirtau paskutiniame pratime, pagreitejimas ir sustojimas. nedaviaziavau 20 cm, galejo del tiek praleisti bet ne, nervas ima. visas kitas figuras atlikau gerai, be problemu. ir egzaminuotojas pasitaike visai neblogas, ir masina gera. bet va. na ka registravaus dabar 12.28, nes nebuvo kada anksciau, na gal atsilaisvins kada vieta.

4u.gif Uzjauciu..man irgi snd nepasiseke verysad.gif buvau per plauka nuo isvaziavimo i miesta, is T formos isvaziuodama kliudziau linija, paskutiniame pratime doh.gif kokia vista, ziople paskutine.. baigiu save uzgrauzti cray.gif Kazkaip ivaziavau, o egzaminuotojas pamojo, kad vaziuociau jau i prieki, neapsiziurejau, kad jau iskart ir reikia sukti vaira, paprastai bunu giliau ivaziavus..visiska ziople, nu negaliu patiketi doh.gif doh.gif
Siaip faina ir masinyte, opelis, ir egzaminuotojas labai malonus ir geranoriskas unsure.gif bet kas is to, kai vairuotojas prastas cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 12:35)
NA KA, NEISLAIKIAU...
neisvykau is aiskteles, susikirtau paskutiniame pratime, pagreitejimas ir sustojimas. nedaviaziavau 20 cm, galejo del tiek praleisti bet ne, nervas ima. visas kitas figuras atlikau gerai, be problemu. ir egzaminuotojas pasitaike visai neblogas, ir masina gera. bet va. na ka registravaus dabar 12.28, nes nebuvo kada anksciau, na gal atsilaisvins kada vieta.

4u.gif
Kazkokia nesamone, man instruktorius sake, kad geriau nedavaziuoti negu uzvaziuot paskui.

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 06, 15:17)
4u.gif Uzjauciu..man irgi snd nepasiseke verysad.gif  buvau per plauka nuo isvaziavimo i miesta,  is T formos isvaziuodama kliudziau linija, paskutiniame pratime doh.gif  kokia vista, ziople paskutine.. baigiu save uzgrauzti cray.gif  Kazkaip ivaziavau, o egzaminuotojas pamojo, kad vaziuociau jau i prieki, neapsiziurejau, kad jau iskart ir reikia sukti vaira, paprastai bunu giliau ivaziavus..visiska ziople, nu negaliu patiketi doh.gif  doh.gif
Siaip faina ir masinyte, opelis, ir egzaminuotojas labai malonus ir geranoriskas unsure.gif  bet kas is to, kai vairuotojas prastas cray.gif

4u.gif kita kart tikrai islaikysi, nenusimink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 06, 15:37)
Netikiu, kad nedavaziavot 20 cm, juk idealiai tiksliai prie linijos neimanoma sustot, todel ir galima kazkiek nedavaziuot.

jis pamatavo su metru ir pasake,tai sake galima nedavaziuot 50 cm, o mano buvo prie to 50 dar 20 cm. 50 cm yra leidziama. ir tipo pasake kad stovint negalima sukti vairo. as jam pasakiau kad mane taip mokino, sako tada blogai mokino
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 06, 16:54)
4u.gif
Kazkokia nesamone, man instruktorius sake, kad geriau nedavaziuoti negu uzvaziuot paskui.

o kada vel uzsiregistravai. kaip nervina kad daba reikia laukti 3 sav iki kito vaziavimo, viskas pasimirs. o papildomu daug pirkti reikia turet daug pinigeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciuxs: 06 gruodžio 2011 - 15:57
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 06, 16:54)
4u.gif

bijau to kito kato zymiai labiau nei pirmojo, pasitikejimas savim gerokai apmazejo unsure.gif siaip gaudysiu laisva data.. dar kokia papildoma teks pasiimti, kad neuzmirsti visai.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 15:58)
jis pamatavo su metru ir pasake,tai sake galima nedavaziuot 50 cm, o mano buvo prie to 50 dar 20 cm. 50 cm yra leidziama.  ir tipo pasake kad stovint negalima sukti vairo. as jam pasakiau kad mane taip mokino, sako tada blogai mokino

na jo, su metrais matuoja...
Sian as tai nelaikiau, laikysiu tik po svenciu smile.gif

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 06, 16:09)
bijau to kito kato zymiai labiau nei pirmojo, pasitikejimas savim gerokai apmazejo unsure.gif  siaip gaudysiu laisva data.. dar kokia papildoma teks pasiimti, kad neuzmirsti visai.

Suprantu, kai neislaikiau save grauziau labai, ir va laikysiu tik po pertraukos... Nuo zioplumo vaistu nera blush2.gif ( cia sau taikau wink.gif )
Taip taip nenuleisk ranku, toliau eik, jei reiks paiimk papildoma, nepamaisys.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 15:58)
jis pamatavo su metru ir pasake,tai sake galima nedavaziuot 50 cm, o mano buvo prie to 50 dar 20 cm. 50 cm yra leidziama.  ir tipo pasake kad stovint negalima sukti vairo. as jam pasakiau kad mane taip mokino, sako tada blogai mokino
Papildyta:

o kada vel uzsiregistravai. kaip nervina kad daba reikia laukti 3 sav iki kito vaziavimo, viskas pasimirs. o papildomu daug pirkti reikia turet daug pinigeliu

tai tu ne 20 cm, o tada gaunasi 70 cm. tai daugiau negu puse metro. net ir nezinau tai cia gal jau klaida.
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 06, 18:35)
tai tu ne 20 cm, o tada gaunasi 70 cm. tai daugiau negu puse metro. net ir nezinau tai cia gal jau klaida.

AHA,, CIA JAU SKAITOSI KRITINE.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 13:57)
Va va,mane kai kazkada pagainiojo akstelej atbuliniu,nuo tos dienos baigesi mano bedos su siuo reikalu,atbula vaziuoju taip pat,kaip ir priekiu  thumbup.gif O orientuojantis pagal gaireles ir vairo susukimu skaiciu beda yra ta,kad ziuri i gaireles,bet nelabai supranti kaip masina vaziuoja,del to paskui per egzamina ir kyla sunkumu,jei neitaikai is karto ax.gif Kita beda-taip ismokus,realybej mazai kas moka parkuotis,nes toks mokymas-tik egzaminui doh.gif

ir tai, zinok kai pirma karta laikiau ekzamena, man ekzamenuotojas sake , kad blogai kad mokina parkuotis pagal gaireles, nes dauguma kurie mokint orientuojasi i gaireles neislaiko aiksteles, nes kita auto , kitaip veidrodeliai reguliojasi negu mokeis ir psio... net sake perduot instruktoriui, kad tai blogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arville: 06 gruodžio 2011 - 18:15
QUOTE(denaxa @ 2011 12 05, 23:14)
Geriausias pratimas pajutimui,kaip masina atbula eina-gyvatuke atbuliniu (ziurint tik pro soninius veidrodzius) smile.gif

Va taip mane vaikė per antrą vairavimo pamoką. biggrin.gif
Atsakyti