Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

As taip ir neismokau pagal kazkokias taisykles vadovautis parkuojantis doh.gif Na tik ziuriu i linijas, o toliau ziuriu pagal tai kaip masina vaziuoja ax.gif matyt nera blogai, jei regitroj i garazus isipaisiau lotuliukas.gif
vienas instruktorius pasakojo, kad geriau pagal linijas orentuotis, o ne pagal kuoliukus, bet sako jei jau tie kuoliukai yra tai panaudojam mokymui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 00:14)
Geriausias pratimas pajutimui,kaip masina atbula eina-gyvatuke atbuliniu (ziurint tik pro soninius veidrodzius) smile.gif Nuvaziuojat i aikstele,susistatot kad ir plastikinius butelius ar alaus skarbonkes (atstumas-masinos ilgis+2m),ir vazinejat atbuliniu,po to jokie parkavimai nebus baisus,nes jau bus supratimas kaip vaziuot.Vaziuojant atbuliniu vaziuot reikia kaip ir priekiu,skirtumas tik tas kad vairuoji gala,ne stumi masina atbula,o ziuri kur eina galas ir ji vairuoji.As taip dukrai paaiskinau,tai sake aikstelej iseina jai ten viskas,na,bent jau gyvatuka atbulom geriau nei priekiu pravaziuoja (buvom i aikstele su giros buteliais nuvaziavusios  rolleyes.gif ).Gyvatuke labai gerai ir gabaritu pajutimui ax.gif

as ritoj vaziuoju i aikstele, sake mokins kitaip parkuotis, neziurint i gaireles, nes as tik taip moku, ir T FORMA sunkiau sekasi, bent jau regitroj butent ji man kiso koja blush2.gif tai sake kad reikia masina pajaust gabaritus, tada tikrai nebus sunkus joks pratimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2011 12 06, 12:41)
as ritoj vaziuoju i aikstele, sake mokins kitaip parkuotis, neziurint i gaireles, nes as tik taip moku, ir T FORMA sunkiau sekasi, bent jau regitroj butent ji man kiso koja blush2.gif  tai sake kad reikia masina pajaust gabaritus, tada tikrai nebus sunkus joks pratimas ax.gif

Va va,mane kai kazkada pagainiojo akstelej atbuliniu,nuo tos dienos baigesi mano bedos su siuo reikalu,atbula vaziuoju taip pat,kaip ir priekiu thumbup.gif O orientuojantis pagal gaireles ir vairo susukimu skaiciu beda yra ta,kad ziuri i gaireles,bet nelabai supranti kaip masina vaziuoja,del to paskui per egzamina ir kyla sunkumu,jei neitaikai is karto ax.gif Kita beda-taip ismokus,realybej mazai kas moka parkuotis,nes toks mokymas-tik egzaminui doh.gif
Atsakyti
Man ja atveze VP assa.gif assa.gif assa.gif jau beveik tikiu, kad viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 06, 13:23)
Man ja atveze VP  assa.gif  assa.gif  assa.gif  jau beveik tikiu, kad viskas  lotuliukas.gif

Ne,ne viskas... lotuliukas.gif Dabar teks daug vazinet savarankiskai,ir tobulet ne dienom,bet valandom... 4u.gif
Atsakyti
NA KA, NEISLAIKIAU...
neisvykau is aiskteles, susikirtau paskutiniame pratime, pagreitejimas ir sustojimas. nedaviaziavau 20 cm, galejo del tiek praleisti bet ne, nervas ima. visas kitas figuras atlikau gerai, be problemu. ir egzaminuotojas pasitaike visai neblogas, ir masina gera. bet va. na ka registravaus dabar 12.28, nes nebuvo kada anksciau, na gal atsilaisvins kada vieta.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 14:28)
Ne,ne viskas... lotuliukas.gif  Dabar teks daug vazinet savarankiskai,ir tobulet ne dienom,bet valandom... 4u.gif

Taip, bet egzamino regitroj nebebus blush2.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 14:35)
NA KA, NEISLAIKIAU...
neisvykau is aiskteles, susikirtau paskutiniame pratime, pagreitejimas ir sustojimas. nedaviaziavau 20 cm, galejo del tiek praleisti bet ne, nervas ima. visas kitas figuras atlikau gerai, be problemu. ir egzaminuotojas pasitaike visai neblogas, ir masina gera. bet va. na ka registravaus dabar 12.28, nes nebuvo kada anksciau, na gal atsilaisvins kada vieta.

kaip gaila verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 12:35)
NA KA, NEISLAIKIAU...

Nenusimink, svarbiausia neprarasti vilties kad kita karta pasiseks. As uzsiregistravau 28 irgi, bet kiekviena diena tikrinu gal anksciau atsiras vieta.
O kur cia laikei, nes Vilniuje tai pats pirmas pratimas pagreitejimas.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 13:57)
Va va,mane kai kazkada pagainiojo akstelej atbuliniu,nuo tos dienos baigesi mano bedos su siuo reikalu,atbula vaziuoju taip pat,kaip ir priekiu  thumbup.gif O orientuojantis pagal gaireles ir vairo susukimu skaiciu beda yra ta,kad ziuri i gaireles,bet nelabai supranti kaip masina vaziuoja,del to paskui per egzamina ir kyla sunkumu,jei neitaikai is karto ax.gif Kita beda-taip ismokus,realybej mazai kas moka parkuotis,nes toks mokymas-tik egzaminui doh.gif

mes cia praeita pamoka kai baigem pamoka, norejau parkuotis priekiu prie masinu, ir ka manai sake parkuotis atbulom ir ka galvoji prisiparkavau, bet per dvi vietas beveik:D dar viena masina tilptu manau i tarpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 06, 12:35)
susikirtau paskutiniame pratime, pagreitejimas ir sustojimas. nedaviaziavau 20 cm, galejo del tiek praleisti bet ne, nervas ima.

Nedavažiavot iki linijos 20 cm? blink.gif Aš vakar klausiau instruktoriaus, kiek max gali likti iki linijos, nes mačiau, kad vieną merginą išlaipino dėl to, kad per toli sustojo - tai sakė, kad nėra tokios kritinės klaidos, kaip kad per toli sustojimas tam pratime g.gif Aišku, nereikia palikti 1 metro ar daugiau, bet tipo, jei išlaipino, tai apgavo, nes norėjo dar kartą pasimatyti biggrin.gif Arba kažko nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 06, 12:57)
Va va,mane kai kazkada pagainiojo akstelej atbuliniu,nuo tos dienos baigesi mano bedos su siuo reikalu,atbula vaziuoju taip pat,kaip ir priekiu  thumbup.gif O orientuojantis pagal gaireles ir vairo susukimu skaiciu beda yra ta,kad ziuri i gaireles,bet nelabai supranti kaip masina vaziuoja,del to paskui per egzamina ir kyla sunkumu,jei neitaikai is karto ax.gif Kita beda-taip ismokus,realybej mazai kas moka parkuotis,nes toks mokymas-tik egzaminui doh.gif

Na jau nesamone pasaket...
Man kaip tik lengva parkuotis gyvenime,nes zinau, kad "kampinis stulpelis" yra salia stovincios masinos kampas, zinau pro kur visada ji ir kaip turiu matytis ir parkuojuos atsiputus. Jokiu problemu man isvaziuot atbuliniu staciai ar istrizai, tiek akropoliuose tiek prie maximos. Nei is lempos jie sugalvoti, cia juk simboliai ,tiesiog reik zinoti ju prasme.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 12 06, 14:34)
Nedavažiavot iki linijos 20 cm? blink.gif Aš vakar klausiau instruktoriaus, kiek max gali likti iki linijos, nes mačiau, kad vieną merginą išlaipino dėl to, kad per toli sustojo - tai sakė, kad nėra tokios kritinės klaidos, kaip kad per toli sustojimas tam pratime g.gif Aišku, nereikia palikti 1 metro ar daugiau, bet tipo, jei išlaipino, tai apgavo, nes norėjo dar kartą pasimatyti biggrin.gif Arba kažko nesupratau...

tai va, mane del to ir islaipino, del 20 cm, nervas ir siutas ima. galejo praleisti, nes kitus padariau labai gerai. as laikiau klaipedoje
Atsakyti