Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 05, 17:20)
as asmeniskai pasiskaiciusis kaip  temos pirmam puslapy raso is vis neprisiprakuociau, ten kazkokios nesamones, ypac su pirmu parkavimusi tai as net masina ne iki ten pasistatau.
Mane instruktorius visikai kitaip moke.

Aha, man irgi ten kazkaip netaip. As statmenam isvis atsistoju prie linijos ir parkuojuosi. I kaire nesuku vairo..
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 05, 16:25)
Aha, man irgi ten kazkaip netaip. As statmenam isvis atsistoju prie linijos ir parkuojuosi. I kaire nesuku vairo..

vat butent kad cia nereikia, jokio sukimo kaire nei statmenam nei istrizam. Kaip bus kuriama nauja teme reikia patasisyti, nes as kaip paskaiciau tai galvoju kokia nesamone, vyrui parodziau tas sako mesk tu tuos lapus daryk kaip tave moke.
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 05, 16:18)
Kai pamatau liniju susikirtimo kampa as istiesinu vaira, o tada kai veidrodelis susilygina su gairele susuku i kaire.

Vat ir as pagalvojau, kad kazkas ten ne taip parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 05, 17:29)
vat butent kad cia nereikia, jokio sukimo kaire nei statmenam nei istrizam. Kaip bus kuriama nauja teme reikia patasisyti, nes as kaip paskaiciau tai galvoju kokia nesamone, vyrui parodziau tas sako mesk tu tuos lapus daryk kaip tave moke.

As nezinau, gal ir galima sukti i kaire, gal yra ir toks budas. Bet bent jau manes nei vienas is 3 turetu instruktoriu taip nemoke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2011 12 05, 17:21)
Baikit su tokiom taisyklem,nemokino manes taip,parkavausi pati,is akies,ir is vis,tokie instruktoriai,kurie mokina pagal sitas taisykles,niekam tike,mokini turi ismokinti parkuotis be visu situ nesamoniu.Paskui,kai reikia pasitaisyti per egza,tai nemoka,nes viska ismoko pagal taisykles  doh.gif ,nebezino i kuria puse vaira sukti,kiek susukti  biggrin.gif .

Pataisiau biggrin.gif .
Atsakyti
Mane moko taip stačiam: vairą susuku į kairę kai pirmoji gairelė yra ties viduriu mašinos, tada lėtai judant į priekį išsitiesinu vairą, jungiu atbulinį ir suku vairą į dešinę. Na, ir būna, kad gerai įvažiuoju, o kitą syk nutolstu nuo linijos ir reikia taisytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 05 gruodžio 2011 - 19:06
QUOTE(linarija @ 2011 12 05, 19:06)
Mane moko taip stačiam: vairą susuku į kairę kai pirmoji gairelė yra ties viduriu mašinos, tada lėtai judant į priekį išsitiesinu vairą, jungiu atbulinį ir suku vairą į dešinę. Na, ir būna, kad gerai įvažiuoju, o kitą syk nutolstu nuo linijos ir reikia taisytis  doh.gif

Mane taip dabartinis pamoke,ir netik statmenam, bet ir istrizam beveik taip pat, tai sumisus (truputi) dabar esu, o su juo viena kart aikstelej buvau, teks dar vaziuoti, dar pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 05, 21:27)
Mane taip dabartinis pamoke,ir netik statmenam, bet ir istrizam beveik taip pat, tai sumisus (truputi) dabar esu, o su juo viena kart aikstelej buvau, teks dar vaziuoti, dar pabandyti.

Taip ir įstrižam taip pat moko.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 05, 19:06)
Mane moko taip stačiam: vairą susuku į kairę kai pirmoji gairelė yra ties viduriu mašinos, tada lėtai judant į priekį išsitiesinu vairą, jungiu atbulinį ir suku vairą į dešinę. Na, ir būna, kad gerai įvažiuoju, o kitą syk nutolstu nuo linijos ir reikia taisytis  doh.gif

o kodel jus ta vaira sukat i kaire??
as pasistatau masina taip kad jos galas butu su keleivio sedima vieta arba is kaires puses ziurint ties pirmaja gairele, susuku vaira maximum i desine vaziuoju atbula kol masina atsistoja lygegreciai su linija ir istiesinu vaira, dar siek tiek atbula pavaziuoju. viskas.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2011 12 05, 17:21)
Baikit su tokiom taisyklem,nemokino manes taip,parkavausi pati,is akies,ir is vis,tokie instruktoriai,kurie mokina pagal sitas taisykles,niekam tike,mokini turi ismokinti parkuotis be visu situ nesamoniu.Paskui,kai reikia pasitaisyti per egza,tai nemoka,nes viska ismoko is akies  doh.gif ,nebezino i kuria puse vaira sukti,kiek susukti  biggrin.gif .

Pradedančiajam turi būti taisyklės, kad bent už kažko būtų galima užsikabinti. O išmokyti mąstyti kas kur kada sukasi, kaip važiuoja čia jau atskira kalba. Ir mokiniui reikia pasistengti. Jei neišmokins egzamino išlaikyt juk vėl bus blogas instruktorius. biggrin.gif Per egzą lengviau pasimesti kai nėra taisyklių.
Atsakyti
siandien su vyru vazinejausi,tai pasirodo kad as visai net neikertu kaip ivaziuot i ta statmena,suki suki ta vaira,ir pati nesuprantu ka ir kaip darau,tikrai kad instruktoriai visai kitaip moko ir aiskina. dar gerai kad vyras nereke ant manes o tai buciau oi oi kaip susinervinus verysad.gif
Atsakyti
Geriausias pratimas pajutimui,kaip masina atbula eina-gyvatuke atbuliniu (ziurint tik pro soninius veidrodzius) smile.gif Nuvaziuojat i aikstele,susistatot kad ir plastikinius butelius ar alaus skarbonkes (atstumas-masinos ilgis+2m),ir vazinejat atbuliniu,po to jokie parkavimai nebus baisus,nes jau bus supratimas kaip vaziuot.Vaziuojant atbuliniu vaziuot reikia kaip ir priekiu,skirtumas tik tas kad vairuoji gala,ne stumi masina atbula,o ziuri kur eina galas ir ji vairuoji.As taip dukrai paaiskinau,tai sake aikstelej iseina jai ten viskas,na,bent jau gyvatuka atbulom geriau nei priekiu pravaziuoja (buvom i aikstele su giros buteliais nuvaziavusios rolleyes.gif ).Gyvatuke labai gerai ir gabaritu pajutimui ax.gif
Atsakyti