Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O kada pasako kokia gavai masina, marsruta ir parkavima? kai priduodi dokumentus ir uzsiregistruoji, ar tik kai pats egzaminuotojas ateina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 05, 14:58)
O kada pasako kokia gavai masina, marsruta ir parkavima? kai priduodi dokumentus ir uzsiregistruoji, ar tik kai pats egzaminuotojas ateina? g.gif

kokia masina pamaciau kai prie jos nuejom biggrin.gif parkavima pasake po riboto apsisukimo, o marsruto numerio isvis nesake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 05, 13:58)

Man nieko nesake is anksto - masina pamaciau kai atejau i aikstele, koki parkavimo pratima atlikt pasake tik kai atlikau visus pries tai einancius pratimus, o del marsruto is vis nieko nesake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 05, 14:02)
Man nieko nesake is anksto - masina pamaciau kai atejau i aikstele, koki parkavimo pratima atlikt pasake tik kai atlikau visus pries tai einancius pratimus, o del marsruto is vis nieko nesake smile.gif

Tai labai gerai lotuliukas.gif maziau zinosiu, ramiau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 05, 13:25)
Klamka aciu  mirksiukas.gif marsrutas tikrai neilgas man egzaminas 9.30 o po egzamino i regitra parejau 10.15  biggrin.gif

Tai praktiškai viena gatve pirmyn atgal pravažiavai, neskaitant žiedo ir poros posūkių thumbup.gif aš važiavau tikrai daugiau. mano egzamino laikas buvo 10:30, bet egzaminuotojas atėjo ne anksčiau 10:40, o 11:19 jau išmuštas laikas ant kvito už VP. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 05, 14:02)

Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 04, 22:25)
kitas pavaras gal galima ir stovint pasijunginet, del visa ko, pasibandyt? g.gif  Ar bent jau atbulini, kuris golfe ir opeli skirtingai jungiasi g.gif  Zodziu, jau del smulkmenu pradedu jaudintis... doh.gif norisi, kad viskas kuo sklandziau butu, ir maksimaliai ta masina pasibandyt.  smile.gif

Kada laikote?

Pagalvojau, kad reikėjo man mokytis su golfu, tikriausiai būtų buvę paprasčiau, per tiek pravažiavimu pripranti prie mašinos, o db bus Golfas... Nors instruktorius ramina, kad su juo paprasčiau važiuot ir manevringesni yra.

Turėjau šiandien papildomą. Tai kažkaip nebsisekė man tas stačias garažas, tai įvažiuoju idealiai, tai taisytis reik, o kai taisytis, tai šakes man doh.gif

Ar važiuodamos tiek į stačią, tiek į įstižą po visiško vairo susukimo į kairę, kol mašina lėtai juda į priekį tiesinatės vairą? Įdomu kaip jus mokė ar moko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 05 gruodžio 2011 - 13:50
QUOTE(linarija @ 2011 12 05, 14:45)

Ar važiuodamos tiek į stačią, tiek į įstižą po  visiško vairo susukimo, kol mašina lėtai juda į priekį tiesinatės vairą?

Kartais taip, kartais ne, priklauso nuo situacijos, nuo to kada buvo susuktas vairas ir koks buvo atstumas smile.gif
Atsakyti
Pirmam temos psl rašo, kad vairą susukt reikia kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu, o mane moko, kad susukt reikia kai pirma gairelė yra ties mašinos viduriu. Gal ne taip moko?
Atsakyti
Lygiagretus
1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury
2) susuki vairą į dešinę iki galo
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)
O sitam parkavime reikia kuriam nors etape 1,5 karto vaira i kaire sukti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 05, 17:02)
Lygiagretus
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)
O sitam parkavime reikia kuriam nors etape 1,5 karto vaira i kaire sukti??? g.gif

Kai pamatau liniju susikirtimo kampa as istiesinu vaira, o tada kai veidrodelis susilygina su gairele susuku i kaire.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 12 05, 14:47)
Pirmam temos psl rašo, kad vairą susukt reikia kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu, o mane moko, kad susukt reikia kai pirma gairelė yra ties mašinos viduriu. Gal ne taip moko?

as asmeniskai pasiskaiciusis kaip temos pirmam puslapy raso is vis neprisiprakuociau, ten kazkokios nesamones, ypac su pirmu parkavimusi tai as net masina ne iki ten pasistatau.
Mane instruktorius visikai kitaip moke.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 05, 17:02)
Lygiagretus

Baikit su tokiom taisyklem,nemokino manes taip,parkavausi pati,is akies,ir is vis,tokie instruktoriai,kurie mokina pagal sitas taisykles,niekam tike,mokini turi ismokinti parkuotis be visu situ nesamoniu.Paskui,kai reikia pasitaisyti per egza,tai nemoka,nes viska ismoko is akies doh.gif ,nebezino i kuria puse vaira sukti,kiek susukti biggrin.gif .
Atsakyti