Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(aimana @ 2011 12 04, 17:51)
Sveikos mamytės ir ne tik...  smile.gif

Na aš jau baigiau mokyklą ir esu išsilaikiusi "Regitroje" teoriją. Jau šį antradienį (gruodžio 6d.) laikau praktikos vairavimą, nemeluosiu labai bijau, o ypač dėl tų klausimų, kuriuos užduoda egzaminuotojas, o jeigu neatsakysiu, arba neteisingai, kas tada? Gal galite, bent jau dėl to mane nuraminti  4u.gif

Pirmame sios temos puslapyje yra nuoroda i visus tuos klausimus ir atsakymus. Perskaitai ir nebera ko jaudintis del ju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aimana @ 2011 12 04, 17:51)
Sveikos mamytės ir ne tik...  smile.gif

Na aš jau baigiau mokyklą ir esu išsilaikiusi "Regitroje" teoriją. Jau šį antradienį (gruodžio 6d.) laikau praktikos vairavimą, nemeluosiu labai bijau, o ypač dėl tų klausimų, kuriuos užduoda egzaminuotojas, o jeigu neatsakysiu, arba neteisingai, kas tada? Gal galite, bent jau dėl to mane nuraminti  4u.gif

Jei neatsakai i viena, tai zymi kaip nekritine klaida. Bet jeigu neatsakai i visus, tada nezinau kas buna g.gif
O siaip pasimokykite ir nereikes bijoti wink.gif
Atsakyti
Ačiū, tai vat, kad jau perskaičiau ir ne karta, bet kažkaip nelabai užtikrinta esu smile.gif
Atsakyti
[quote=Vėja2,2011 12 04, 15:56]
Aš mokiausi su Opel Astra, 2 kartus laikiau su Golfu Vilniuje, tai gabaritai ir vairo susukinėmas tie patis, aikšteleje viskas kaip ir su Opeliu, kitaip atbulinis įsijungia, ir truputi veidrodeliai kitaip reguliuojasi, pirma karta labai gesau su Golfu, net 5 kartus blink.gif ,o antra karta jau buvo kitas Golfas, tai normaliai, tai egzaminuotojas pats pasake, kad šitas taip negesta, o šiaip mieste tai faina buvo su jais važiuot smile.gif

Cia aikstelej 5 kartus uzgesai su tuo golfu ar mieste? g.gif
Ir kaip jus pasibandot masina pries egza? pavaziuoji, sustoji kelis kart, begius pasijungineji ir tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 04 gruodžio 2011 - 19:33
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 04, 19:33)
Ir kaip jus pasibandot masina pries egza? pavaziuoji, sustoji kelis kart, begius pasijungineji ir tiek?

Aš tai taip maždaug panašiai ir dariau, tik pirmoj pavaroj, nėra vietos tiek, kad dar ir kitas pavaras jungti biggrin.gif
Kaip nuvažiavau nuo pakylos, sustojau, įjungiau pirmą, padariau ratuką, vėl sustojau ir viskas, į aikštelę nuvarė mane.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 12 04, 21:04)
Aš tai taip maždaug panašiai ir dariau, tik pirmoj pavaroj, nėra vietos tiek, kad dar ir kitas pavaras jungti  biggrin.gif
Kaip nuvažiavau nuo pakylos, sustojau, įjungiau pirmą, padariau ratuką, vėl sustojau ir viskas, į aikštelę nuvarė mane.

kitas pavaras gal galima ir stovint pasijunginet, del visa ko, pasibandyt? g.gif Ar bent jau atbulini, kuris golfe ir opeli skirtingai jungiasi g.gif Zodziu, jau del smulkmenu pradedu jaudintis... doh.gif norisi, kad viskas kuo sklandziau butu, ir maksimaliai ta masina pasibandyt. smile.gif
Atsakyti
as kadangi mokiausi su astra ir abu kartus regitroj gavau astra, tai per daug nesibandziau masinos, tik stabdi ziurejau, tai regitroj buvo stabdis jautresnis, nei pas instruktoriu g.gif
Atsakyti
[quote=VABALIUKE,2011 12 04, 21:33]
[quote=Vėja2,2011 12 04, 15:56]
Cia aikstelej 5 kartus uzgesai su tuo golfu ar mieste? g.gif
[/quote]
2 kartus užgesau aikštelej ir 3 kartus mieste, mieste tai vis kažkaip gesdavau kai reikejo sustot įkalneje, praleist mašinos, matyt per greit sankaba atleisdavau
O išbandyt tai irgi taip ir dariau-išvažiuoju iš aikšteles, ir stabdis-gazas ,begius nera kur junginet, mažai vietos, bet stovint galma pajunginet, ir atbulinį

Papildyta:
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 04, 22:25)
Zodziu, jau del smulkmenu pradedu jaudintis... doh.gif norisi, kad viskas kuo sklandziau butu, ir maksimaliai ta masina pasibandyt.  smile.gif

Del tu smulkmenų tikrai nesijaudink, viska jie ten prieš egzaminą parodo ir paaiškina, o jei ne-tai klausk pati, normaliai ir geranoriškai atsako, aš paprašiau kad sedinę pakeltu maksimaliai, nes nesugebejau kažkodel blush2.gif ,tai normaliai padejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 04 gruodžio 2011 - 20:54
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 02, 19:03)
Kam siandien nepasiseke  4u.gif
As islaikiau  assa.gif  assa.gif  assa.gif pridirbau truputi nesamoniu, bet pasirase  blush2.gif  laimes pilnos kelnes ir pasvest jau spejau  blush2.gif 
Instruktorius visai fainas, tik greit susinervinantis  vazinejau su golfu,sugebejau uzgest bandydama masina, paskui ant estakados, bet susikaupiau ir uzvaziavau  biggrin.gif  ribotam apsisukime viskas ok, gavau statmena garaza  doh.gif  niekad jo nemokejau, bet pasitaisius ivaziavau  blush2.gif greitejimas ok, i T forma ir gi isipaisiau kazkokiu budu biggrin.gif o tada jau i gatve vykom. is regitros i desine tada i kaire link mazojo ziedo, jame apsisukau ir i gatvele desinej pusej, tiesiai pro stop zenkla ir i regitra  thumbup.gif
Lyg pagal uzsakyma nepasimaise nei vienas pestysis  thumbup.gif
Gryzus i aikstele klause ka manau, ka jis dabar turi daryt, sakau nezinau..klaidas savo zinau, paklause kokios jos, pazadejau pasitaisyti ir pasirase  thumbup.gif
Pries egzamina uzdave tik viena klausima, kaip patikrinti ar posukio signalas veikia  biggrin.gif
Nerealiai, negaliu patiket, kad islaikiau is pirmo karto

Heyyyyyy SVEIKINU thumbup.gif BET IR MARŠRUTAS blink.gif Tokį švilpaujant ir viena akim žiūrint galima pravažiuot. biggrin.gif Šaunuolė (bet man atrodo maršrutas ilgesnis turėjo būt, nebent patrumpino) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 03, 14:11)
ISLAIKIAU IR AS !!!!!!!!

Nepalaikau, kas eina na ura ir bandyti sekmes, negaila isleistu pinigu instruktoriams, cia neturi pasisekti, cia reikia moketi!

Sveikinu, šaunuolė thumbup.gif ir pritariu.
Atsakyti
na ka, siandien apturejau paskutini papildoma pravaziavima. ryt sturmuoju Regitra. oi kaip bijau.
Atsakyti
Klamka aciu mirksiukas.gif marsrutas tikrai neilgas man egzaminas 9.30 o po egzamino i regitra parejau 10.15 biggrin.gif

Mum visada instruktorius i galva kale, kad neskubet iskart ant estakados, o pasibandyt masina, tai dar paklausiau egzaminuotojo ar galima pasibandyt ax.gif sedynes, veidrodeliu reguliavimas, atbulinio jungimas visiskai kitoks nei mokyklinej masinoj, bet viska parode smile.gif pavazinejau kelis ratukus, atbulini isijungiau ir ant estakados smile.gif

Del tu klausimu pries egzamina..as pamirsau is vakaro pasiskaityt juos doh.gif bet paklause tik apie posukius, o kitus pazymejo kaip atsakytus biggrin.gif

lauruciuxs nebijok, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi egzaminuotojas paaiskino kaip ka sureguliuot. Nepavyko vairo aukscio pakeist, tai uzklausiau - be jokiu problemu parode.
Egzaminuotojas pats pasiule isbandyti masina, tik, kad toje aiksteleje mazai vietos, tai paprasiau isvaziuoti uz aiksteles ribu - leido.
Atsakyti