Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

ISLAIKIAU IR AS !!!!!!!!

Laime didziausia,kad is pirmo karto!!!! Taip nebenorejau eiti antra kart, ypac todel, kad sunkiai sekesi T formos sankryza,bet per egzmaina seip ne taip pasitaisydama padariau doh.gif Tai baisiai baisiai norejau islaikyt,kad nebereiktu dar kart ja daryt biggrin.gif

Laikiau Kaune, vyresnio amziaus intruktorisu buvo labai geras ir ramus.
Paklause kaip ijungti avarini,kaip patikrint ar jis veikia, ir liepe pasistatyt soniniu aiksteleje, po egzmino neuzteko kaip pastaciau masina, neva ratai kreivi, istiesint liepe, niekas man to akcentaves nebuvo,bet sugalvojau kad reik vaira susukti pilnai ir atsukt pusantro karto. thumbup.gif
Marsrutas raudondvario plentas ,vilijampoles ziedas,viliajampole ir vel raudodvari.
Padariau pora klaidu, per velai pastebejus sviesofora staigokai stabdziau...
Viena karta uzgesau,bet nesankryzoj , tiesiog vaziavau stabdziau,ir per velai nuspaudziau sankaba..bet jam nepatiko...klause Kas cia dabar?
Ir dar situacija - masinos leke per pereja nepraleisdamos pesciojo,tad ji velokai pastebejau, teko staigiai staigiai stabdyti, bet geriau jau staigiai pastabdyt nei nepraleisti, ane? smile.gif Is galo dzipas supypsino doh.gif Egzaminuotojas primine, kad kai staigiau stabdau reikia i galini veidroduka paziureti..blush2.gif

Is patirties dabar galiu pasakyti, kad visiskai nesigailiu jog ilgai mokiausi (koki 20 pamoku ir truputi su teciu) ir neskubejau i egzamina, uztat kai pasijutau gerai vaziuojanti (bent egzamino marsrutais) nuejau ir islaikiau, jokiu nusivylimu ir papildomo streso thumbup.gif
Nepalaikau, kas eina na ura ir bandyti sekmes, negaila isleistu pinigu instruktoriams, cia neturi pasisekti, cia reikia moketi!
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 12 03, 12:59)
Sveikos,

neislaikiau siandien, susimoviau aikstelej  schmoll.gif

Gal zinot ar kita karta laikant reikes moketi visus 107 ar kiek ten, ar tik dali?  g.gif Juk i miesta neisvaziavau  unsure.gif

Kita karta islaikysi 4u.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 03, 13:11)
ISLAIKIAU IR AS !!!!!!!!

Is patirties dabar galiu pasakyti, kad visiskai nesigailiu jog ilgai mokiausi (koki 20 pamoku ir truputi su teciu) ir neskubejau i egzamina, uztat kai pasijutau gerai vaziuojanti (bent egzamino marsrutais) nuejau ir islaikiau, jokiu nusivylimu ir papildomo streso  thumbup.gif 
Nepalaikau, kas eina na ura ir bandyti sekmes, negaila isleistu pinigu instruktoriams, cia neturi pasisekti, cia reikia moketi!

thumbup.gif sveikinu 4u.gif (jau be jokiu baltu pavydu biggrin.gif biggrin.gif bus ir mano diena)
As ir taip galvoju, kai gerai ismokti vaziuot, nebaisus turetu but egzaminas, o fuksai... na lieka fuksai... MB nebesakau kiek dar eisiu papildomu, paprasciausiai nenoriu nervinti skausmingu klausimu smile.gif man dabar svarbiausiai vaziuot ismokti gerai(gi tokias brangenybes veziosiu), o tik po to egzaminas...

P.S. kiekvienas jusu islaikymas, paskatina nenuleist ranku blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 03 gruodžio 2011 - 13:39
QUOTE(Tender @ 2011 12 03, 13:59)
Sveikos,

Gal zinot ar kita karta laikant reikes moketi visus 107 ar kiek ten, ar tik dali?  g.gif Juk i miesta neisvaziavau  unsure.gif

Ties kuriuo pratimu?gal per daug skubejai? As labai mazai atleidziu sankaba aiksteleje,ramiai ramiai viska. Man sake egzaminuotojas, kad kaip juvelyre dariau biggrin.gif Mane, kad mano profesija medike, nepanasi i atsiputusia dizainere biggrin.gif

Kita karta tik 82lt, tad nors toks pliusiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 12 03, 14:59)
Sveikos,

Kaip gaila verysad.gif na bet kita karta pasiseks mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

dilgelyt sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
prie stop zenklo tiesiai vaziavai? Tuomet ta pati marsruta ir as vakar gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 03, 16:07)
Kaip gaila  verysad.gif  na bet kita karta pasiseks  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

dilgelyt sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
prie stop zenklo tiesiai vaziavai? Tuomet ta pati marsruta ir as vakar gavau  biggrin.gif

Jo pro Stop tiesiai,lb geras marsrutas thumbup.gif Visas egzaminas truko 45min.
Romainiuose man dar lb patinka vaziuoti, pro kapines ir t.t bet silainiai tai ne..
Tikiuosi pasventei vakar ir uz mane,nes man dieta doh.gif
Atsakyti
Sveikinu visas islaikusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip as jums pavydziu, kad jus jau po visko blush2.gif . O as kuo toliau tuo labiau bijau to antrojo karto verysad.gif . Prisigalvoju visokiu nesamoniu, ir isvis atrodo kad susimausiu kokioj aikstelej sikart verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 03, 17:35)
Jo pro Stop tiesiai,lb geras marsrutas thumbup.gif Visas egzaminas truko 45min.
Romainiuose man dar lb patinka vaziuoti, pro kapines ir t.t bet silainiai tai ne..
Tikiuosi pasventei vakar ir uz mane,nes man dieta  doh.gif

Aha, tiek baimes buvau isivarius o visas egzaminas taip greit baiges lotuliukas.gif ax.gif
Atsvenciau kaip priklauso blush2.gif blush2.gif
Kokios dar dietos gali but kai tokia proga irnesakyk.gif
Dovanu gavau klevo lapa, betruksta masinos ant kurios galeciau ji priklijuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Techninius reikalavimus radau toje nuorodoje kur techniniai klausimai, tai ir galvoju ar reik juos žinot g.gif Pradėjau skaityt tuos klausimus, mano diena 9 d. smile.gif Bet db galvoju, gal reiks nusikelt, kitą savaitę turiu dar tris papildomas, reiks žiūrėt kaip seksis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 03, 15:11)
ISLAIKIAU IR AS !!!!!!!!

Sveikinu 4u.gif

O kas mokėtės su Opel Astra, o laikėte su Golf, ar tie patys gabaritai, ta prasme ar vienodai atitinka vairo susukinėjimas aikštelėj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 03 gruodžio 2011 - 17:12
Saunuoles,sveikinimai islaikiusioms 4u.gif 4u.gif
bet tai ziuriu Kaune labai geri registros egzaminuotojai biggrin.gif as ir laikysiu Kaune tik man sudetingiau,nes nepazystu miesto biggrin.gif bet jau pradedu vazinedamasi su instruktoriu susipazint su gatvelem ax.gif
tai kol kas Romainiai man labiausiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaruta: 03 gruodžio 2011 - 17:18
Aš vis paskaitau šitą temą. O dabar kaip ir galiu įstoti į jūsų gretas. Nuo pirmadienio pradedu lankyti teoriją. blush2.gif Šiandien su tėčiu po žvirkelius važinėjau. Teko pajusti, kaip mašina elgiasi, kai ratai prasisuka. O Dieveee, kaip išsigandau. Mašina kratosi, geltona lemputė šviečia. Galvojau tėčiui mašina sugadinau. Teko ir keliu pavažiuoti nuo vieno žvirkelio iki kito. blush2.gif Žodžiu, jau 2 savaites laukiu nesulaukiu kursų pradžios. Žiūrėsim, kaip seksis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas išlaikiusias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Okas neišlaiket, neliudekit 4u.gif ,kitas kartas bus jūsų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 12 03, 19:12)
O kas mokėtės su Opel Astra, o laikėte su Golf, ar tie patys gabaritai, ta prasme ar vienodai atitinka vairo susukinėjimas aikštelėj?  g.gif

Aš mokiausi su Opel Astra, 2 kartus laikiau su Golfu Vilniuje, tai gabaritai ir vairo susukinėmas tie patis, aikšteleje viskas kaip ir su Opeliu, kitaip atbulinis įsijungia, ir truputi veidrodeliai kitaip reguliuojasi, pirma karta labai gesau su Golfu, net 5 kartus blink.gif ,o antra karta jau buvo kitas Golfas, tai normaliai, tai egzaminuotojas pats pasake, kad šitas taip negesta, o šiaip mieste tai faina buvo su jais važiuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 03, 15:11)
ISLAIKIAU IR AS !!!!!!!!

Is patirties dabar galiu pasakyti, kad visiskai nesigailiu jog ilgai mokiausi (koki 20 pamoku ir truputi su teciu) ir neskubejau i egzamina, uztat kai pasijutau gerai vaziuojanti (bent egzamino marsrutais) nuejau ir islaikiau, jokiu nusivylimu ir papildomo streso  thumbup.gif 

Sveikinu thumbup.gif
Aš taip pat emiau nemažai papildomu, kad jau laikyt egzaminą, kai gerai moki, bet deja vistiek iš pirmo karto neišlaikiau, ir mane labai jau veikia per egza psichologinis faktorius, net nemaniau kad taip veiks, nes gi visokių gyvenime stresinių situacijų buvo, o čia vat...,aplamai po išlaikyto egzameno dar nera noro sest už vairo, tai laukiu kol bus padarytas VP ir grįž noras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 04 gruodžio 2011 - 14:57
Sveikos mamytės ir ne tik... smile.gif

Na aš jau baigiau mokyklą ir esu išsilaikiusi "Regitroje" teoriją. Jau šį antradienį (gruodžio 6d.) laikau praktikos vairavimą, nemeluosiu labai bijau, o ypač dėl tų klausimų, kuriuos užduoda egzaminuotojas, o jeigu neatsakysiu, arba neteisingai, kas tada? Gal galite, bent jau dėl to mane nuraminti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aimana: 04 gruodžio 2011 - 16:53