Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 00:36)
Pvz kiek kartu per minute turi sumirkseti posukis smile.gif

Tokio reikalavimo nera(kokia posukiu rele pastatyta-taip jis ir mirksi)... smile.gif jei ir butu-tai ne techninis klausimas,o vairavimo,jei turi galvoje tai kada reikia rodyti posuki mirksiukas.gif Posukis rodomas is anksto pries manevra,bet ne pries pat ji darant,o tada,kai sugalvoji ji daryt,ir iskart po manevro isjungiamas smile.gif
Atsakyti
zinokit, ir as pradziai uz mazesne masina 4u.gif moteriska, bet cia vyras nesigincija labai, supranta kodel mazos noriu
Aurio zmona, zinokit ir as vaziuoju niekur neskubedama, tegul pypina, tegul lenkia, vaziuoju leidziamu greiciu ir nesuku galvos,kas jau labai skuba tegul ir lekia, vistiek dazniausiai prie sviesoforo susitinkam vel lotuliukas.gif
Atsakyti
As del masinos dar nezinau... kokios noreciau dabar nepirksiu, grys brolis 11d ir pades issirinkt nebrangia ir gera ax.gif blush2.gif
Bet kol savo neturesiu turbut nevazinesiu, nors masina kieme stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 03, 12:19)
Tokio reikalavimo nera(kokia posukiu rele pastatyta-taip jis ir mirksi)... smile.gif jei ir butu-tai ne techninis klausimas,o vairavimo,jei turi galvoje tai kada reikia rodyti posuki mirksiukas.gif Posukis rodomas is anksto pries manevra,bet ne pries pat ji darant,o tada,kai sugalvoji ji daryt,ir iskart po manevro isjungiamas  smile.gif

Na kad yra reikalavimas, KET knyguteje prie IV. Techniniai reikalavimai ir technines bukles vertinimo kriterijai - privalo mirkseti 90 +- 30 mirksniu per minute smile.gif Kai sprendziau KET bilietus buvo sis klausimas kelis kartus pasitaikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 12:12)
Aurio zmona, kas per liga kabinasi?  4u.gif
As kadangi masina pirksiu pati sau, tai galiu rinktis is betkokios (MB irgi aiskina, kad didesne smagiau, patogiau, geriau itt, bet tegul aiskina toliau biggrin.gif  biggrin.gif Kaip nekeista, bet mano vaziavimas jo nerzina. Zino matyt, kad jei prades rodyt nepasitenkinima, tai galiu vidury kelio sustot ir islipt  biggrin.gif )
O siaip as uz maza masina pradziai, bus lengviau manevruoti, o ir degalu maziau ims ir draudimas pigesnis  smile.gif

Tikiuosi pavyks man vyra perkalbeti ir veju nepridarys man,tuo labiau,kad esu viena su vaiku,jis tik menesiui gryzta ir vel keturiems isvyksta.... biggrin.gif
o liga,nzn...ziauriai skauda kakla....ne gerkle,bet kakla,oda pacia,visus kaklo sonus ,link ausu,degina nerealiai uzkaista net zandai ir ausys,nuvariau vakar pas gyd,ji nzn kas cia yra,liepe eit pas endokrinologa,dave siuntima,kol pateksiu pas ji tai....liepe isgert nuo skausmo ir ziuret 1-2val ar rimsta jei ne i ligonine,tiek bijojau,verkiau kaip mazas vaikas,drebejau visa,gavau ramiaku,lyg nuejo deginimas,skausmas nurimo,bet ryte va atsikelus,neskauda bet visas kaklas lyg smelio pripiltas ,sunkus labai..zodziu issipleciau ne ta tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 12:29)
Na kad yra reikalavimas, KET knyguteje prie IV. Techniniai reikalavimai ir technines bukles vertinimo kriterijai - privalo mirkseti 90 +- 30 mirksniu per minute smile.gif Kai sprendziau KET bilietus buvo sis klausimas kelis kartus pasitaikes smile.gif

Geras... lotuliukas.gif As kartais irgi bilietus pasprendziu,bet dar neaptikau tokio doh.gif faktiskai tai yra techniniai reikalavimai posukiu zibintams,reikalingi tech.apziurai praeiti,mano knygutej (metu senumo),nera sito briedo,tik parasyta kad turi kazkokius ten sertifikatus atitikti.Bet kam vairuotojui tai zinoti...negi skaiciuosi kiek jis ten mirksi doh.gif Praktikoj uztenka zinoti tik tai,kad jei mirksi tankiai-reiskia,viena kazkuri lempute perdege,anksciau taip ir skambejo sis klausimas bilietuose doh.gif O dabar ziuriu visokio briedo prikisa...ziurek,dar rasi klausima kokia duju emisijos norma... doh.gif
Siaip jei laikysi teorija iki Naujuju,tai man rodos regitroj dar programos lyg ir nepakeite,tada ten situ nesamoniu nebus,programa bus keiciama,tik nezinau tiksliai kada...O mokyklos programas po biski atnaujina...as va irgi uzvakar sprendziau,tai radau pora klausimu kuriu nei macius,nei girdejus,o ir ket'e tokiu nera... doh.gif tiesa,as D sprendziau...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 03, 12:52)
Siaip jei laikysi teorija iki Naujuju,tai man rodos regitroj dar programos lyg ir nepakeite,tada ten situ nesamoniu nebus,programa bus keiciama,tik nezinau tiksliai kada...O mokyklos programas po biski atnaujina...as va irgi uzvakar sprendziau,tai radau pora klausimu kuriu nei macius,nei girdejus,o ir ket'e tokiu nera... doh.gif tiesa,as D sprendziau...

As jau islaikiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 13:04)
As jau islaikiusi  biggrin.gif

O tai kodel klausi? Ar irgi tobulini zinias toliau? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

neislaikiau siandien, susimoviau aikstelej schmoll.gif

Gal zinot ar kita karta laikant reikes moketi visus 107 ar kiek ten, ar tik dali? g.gif Juk i miesta neisvaziavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 12 03, 12:59)
Gal zinot ar kita karta laikant reikes moketi visus 107 ar kiek ten, ar tik dali?  g.gif Juk i miesta neisvaziavau  unsure.gif

Kitą kartą reikės mokėti 82,50 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 03, 13:32)
O tai kodel klausi? Ar irgi tobulini zinias toliau? ax.gif

As neklausiau, as atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 14:04)
As neklausiau, as atsakiau smile.gif

Ups...soriukas... blush2.gif pasirodo,ten Linarija klause... blush2.gif o as is miegu islindus nesuziurejau kazkaip... doh.gif
Atsakyti