QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 03, 12:12)
Aurio zmona, kas per liga kabinasi?
As kadangi masina pirksiu pati sau, tai galiu rinktis is betkokios (MB irgi aiskina, kad didesne smagiau, patogiau, geriau itt, bet tegul aiskina toliau
Kaip nekeista, bet mano vaziavimas jo nerzina. Zino matyt, kad jei prades rodyt nepasitenkinima, tai galiu vidury kelio sustot ir islipt
)
O siaip as uz maza masina pradziai, bus lengviau manevruoti, o ir degalu maziau ims ir draudimas pigesnis
Tikiuosi pavyks man vyra perkalbeti ir veju nepridarys man,tuo labiau,kad esu viena su vaiku,jis tik menesiui gryzta ir vel keturiems isvyksta....
o liga,nzn...ziauriai skauda kakla....ne gerkle,bet kakla,oda pacia,visus kaklo sonus ,link ausu,degina nerealiai uzkaista net zandai ir ausys,nuvariau vakar pas gyd,ji nzn kas cia yra,liepe eit pas endokrinologa,dave siuntima,kol pateksiu pas ji tai....liepe isgert nuo skausmo ir ziuret 1-2val ar rimsta jei ne i ligonine,tiek bijojau,verkiau kaip mazas vaikas,drebejau visa,gavau ramiaku,lyg nuejo deginimas,skausmas nurimo,bet ryte va atsikelus,neskauda bet visas kaklas lyg smelio pripiltas ,sunkus labai..zodziu issipleciau ne ta tema