Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 02, 18:03)
Gryzus i aikstele klause ka manau, ka jis dabar turi daryt, sakau nezinau..klaidas savo zinau, paklause kokios jos, pazadejau pasitaisyti ir pasirase  thumbup.gif
Pries egzamina uzdave tik viena klausima, kaip patikrinti ar posukio signalas veikia  biggrin.gif

Jaučiausi, kad papasakojai mano istoriją biggrin.gif
Sveikinu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 02 gruodžio 2011 - 18:25
QUOTE(Twista @ 2011 12 01, 21:10)
Pavydžiu kaunietėms, kurios pas ŠĮ instruktorių biggrin.gif Gal kuri nors iš jūsų ta laimingoji? biggrin.gif Jetau, mano instruktorius tai beveik visą laiką tyli... Na, tik beveik po kiekvieno žingsnio sako tokiu flegmišku balsu: "geraaii..." biggrin.gif Niekad iš jo kažkokių labai paaiškinimų nesulaukiu, turiu pati pešti informaciją doh.gif

Mano buvo plepus,tik ne apie vaziavima,o apie gyvenima lotuliukas.gif .Viska zinojau apie ji,jo seima ir pan. doh.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2011 12 01, 22:42)
Bet Jus ir stiprius nervus turit  smile.gif  neisivaizduoju kaip galečiau mokytis, jei kažkas rektu šale ,čia ir taips stresas, o dar rekimas, jau mano pamokos iškart ir pasibaigtu....

As ta pacia minute,kai ant manes uzrektu,sustociau ir islipciau biggrin.gif ,dar ir velniop pasiusciau toki inatruktoriu biggrin.gif .
Atsakyti
Kam siandien nepasiseke  4u.gif
As islaikiau  assa.gif  pridirbau truputi nesamoniu, bet pasirase  blush2.gif  laimes pilnos kelnes ir pasvest jau spejau  blush2.gif 
Instruktorius visai fainas, tik greit susinervinantis  biggrin.gif  vazinejau su golfu,sugebejau uzgest bandydama masina, paskui ant estakados, bet susikaupiau ir uzvaziavau  biggrin.gif  ribotam apsisukime viskas ok, gavau statmena garaza  doh.gif  niekad jo nemokejau, bet pasitaisius ivaziavau  blush2.gif greitejimas ok, i T forma ir gi isipaisiau kazkokiu budu biggrin.gif o tada jau i gatve vykom. is regitros i desine tada i kaire link mazojo ziedo, jame apsisukau ir i gatvele desinej pusej, tiesiai pro stop zenkla ir i regitra  thumbup.gif
Lyg pagal uzsakyma nepasimaise nei vienas pestysis  thumbup.gif
Gryzus i aikstele klause ka manau, ka jis dabar turi daryt, sakau nezinau..klaidas savo zinau, paklause kokios jos, pazadejau pasitaisyti ir pasirase  thumbup.gif
Pries egzamina uzdave tik viena klausima, kaip patikrinti ar posukio signalas veikia  biggrin.gif
Nerealiai, negaliu patiket, kad islaikiau is pirmo karto  bigsmile.gif  assa.gif  karsta.gif

superrrr sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 02, 20:03)
As islaikiau  assa.gif  assa.gif  assa.gif pridirbau truputi nesamoniu, bet pasirase  blush2.gif  laimes pilnos kelnes ir pasvest jau spejau  blush2.gif 

walio thumbup.gif , sveikinu 4u.gif .
Atsakyti
Kam siandien nepasiseke  4u.gif
As islaikiau  assa.gif  assa.gif  assa.gif pridirbau truputi nesamoniu, bet pasirase  blush2.gif  laimes pilnos kelnes ir pasvest jau spejau  blush2.gif 
Instruktorius visai fainas, tik greit susinervinantis  biggrin.gif  vazinejau su golfu,sugebejau uzgest bsta:

Sveikinu!!! 4u.gif Baltai baltai pavydziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 02, 20:03)
Nerealiai, negaliu patiket, kad islaikiau is pirmo karto  bigsmile.gif  assa.gif  karsta.gif

Labai sveikinu 4u.gif

Kokias klaideles mieste padarėte?

Pavydžiu ir aš baltai biggrin.gif

kas dėl techninių klausimų... tai ar gali klaust kokie yra pvz techniniai reikalavimai posukiams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 02 gruodžio 2011 - 21:11
QUOTE(linarija @ 2011 12 02, 22:04)
kas dėl techninių klausimų... tai ar gali klaust kokie yra pvz techniniai reikalavimai posukiams?  g.gif

o kas cia per daiktas? g.gif
Atsakyti
Bamboooocha - sveikinu,saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 02, 23:11)
o kas cia per daiktas? g.gif

Pvz kiek kartu per minute turi sumirkseti posukis smile.gif
Atsakyti
Aciu aciu oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Klaidos tai buvo sankabos uzlaikymas kur nereikia, stabdzio per staigus mynimas (taip papratus su mokykline) dar kazka padariau, bet jau nepamenu ka blush2.gif kritiniu klaidu nepadariau biggrin.gif
Jau aplaisciau kaip priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif dabar reikia masinos ir praktikos blush2.gif
Atsakyti
BAMBOOCA sveikinu

Neislaikiusioms 4u.gif nepergyvenkit islaikysit 4u.gif
O as vakar jau vaziavau lotuliukas.gif tevas paprase nuvest,jo masina nemaza ir sena,tai ziauriai sunku buvo...viska dariau kaip ir gerai,instruktorius butu sakes viskas ok,bet kad tevas nepasizymi kantrybe tai zinot...greiciau spesi per zalia mirksincia,o as ne geriau sustosiu,nu vaaaa.....taip ir stosi pastoviai.....aplenke mane 2masinos pries posuky..nu vaaa,taip ir lenks tave visi mieste,eik tu sikt sakau kam reikia tegu lenkia,as geriau leciau ir atsargiau...kaip bebutu pirmas savarankiskas vaziavimas i miesta..nu nieko kaip nors...vyras irgi nervina nesutariam del masinos,jis nori man AUDI A4 universala pirkt,4varomais(bijo turbut kad kokie vyrukai neprisistatytu padet,iklimpusiai) lotuliukas.gif ,nu durnas sakau,kur man ziema,pradedanciai,kiemai siauri masinu prigrusta....noriu bent jau AUDI A3..Vis mazesne,jaukiau man butu.....nzn kaip cia bus,dar apsirgau tai nuotaika baisi,vakar vos i ligonine manes neisveze...sedziu zliumbiu besas ima doh.gif

Bambooca kokios masinos nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 03 gruodžio 2011 - 11:08
Aurio zmona, kas per liga kabinasi? 4u.gif
As kadangi masina pirksiu pati sau, tai galiu rinktis is betkokios (MB irgi aiskina, kad didesne smagiau, patogiau, geriau itt, bet tegul aiskina toliau biggrin.gif biggrin.gif Kaip nekeista, bet mano vaziavimas jo nerzina. Zino matyt, kad jei prades rodyt nepasitenkinima, tai galiu vidury kelio sustot ir islipt biggrin.gif )
O siaip as uz maza masina pradziai, bus lengviau manevruoti, o ir degalu maziau ims ir draudimas pigesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 03 gruodžio 2011 - 11:15