Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 12 01, 21:51)
Nu mergos, dėl ko jūs tą egaminą laikot, dėl savęs ar dėl instruktorių? Turėkit motyvacijos.

del saves, bet baisiai baisu ir nesijauciu tvirtai.. bet kadangi bandau patiketi savimi , tai kitu paskatinimai labai neprosal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pujke @ 2011 12 01, 22:58)
del saves, bet baisiai baisu ir nesijauciu tvirtai.. bet kadangi bandau patiketi savimi , tai kitu paskatinimai labai neprosal  rolleyes.gif

Bet nori laikyt? Pabandyt labai nori?
Atsakyti
oi panos...man tas pliurpa instruktorius patiko biggrin.gif maniskis ir gi pliurpalius tai pripratus jau ;D paziurejau filmukus, nors mes beveik visais tais keliukais siandien vaziavom biggrin.gif bus kaip bus... galimybes tik dvi-islaikysiu arnba ne lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
baigesi mano vazinejimai,tai dabar papildomu tik po menesiu uzsirasius,nera pas mano instruktoriu laisvu vietu doh.gif tikiuos vis ok bus,gal nepamirsiu ax.gif
nezinau matyt as jau bebaime likau,nebijau nei tu regitru,nei keliu,nei pesciuju nieko biggrin.gif patinka vairuot,super malonumas,nors sunkoka pradzia buvo,bet rezultatas is zalios akivaizdus smile.gif
Ryt laikancioms,istvermes ir susikaupimo,lauksim su gerom ziniom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 22:03)
oi panos...man tas pliurpa instruktorius patiko biggrin.gif maniskis ir gi pliurpalius tai pripratus jau ;D paziurejau filmukus, nors mes beveik visais tais keliukais siandien vaziavom  biggrin.gif bus kaip bus... galimybes tik dvi-islaikysiu arnba ne  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pas mane ir pliurpalius lotuliukas.gif jei ne jis sneka,tai as jau klibinu kad kalbetu,nes nemoku tylet? kokioj vairavimo mokykloj mokinies?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 01, 22:00)
Bet nori laikyt? Pabandyt labai nori?

noriu, nes ilgai laukiau sitos dienos ir turiu trupineli vilties , kad gaaal pagaliau visas sitas stresas gali baigtis jau rytoj.. thumbup.gif zodziu, siandien viskas baisu, ryt jau bus akistata su realybe ir bus matyt biggrin.gif o tokia baime atsirado, nes dar pamaciau, kaip siandien regitroje viena panele gavo opeli su sikna ir neivaziavo vargse i garaza, kad ir kaip bande... tai dabar baisu, kad as jo negauciau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(pujke @ 2011 12 01, 23:11)
noriu, nes ilgai laukiau sitos dienos ir turiu trupineli vilties , kad gaaal pagaliau visas sitas stresas gali baigtis jau rytoj..  thumbup.gif  zodziu, siandien viskas baisu, ryt jau bus akistata su realybe ir bus matyt  biggrin.gif  o tokia baime atsirado, nes dar pamaciau, kaip siandien regitroje viena panele gavo opeli su sikna ir neivaziavo vargse i garaza, kad ir kaip bande...  tai dabar baisu, kad as jo negauciau  schmoll.gif

Ir aš bijojau tos 'grabinės', bet negavau, ir tu negausi. Tik nepasimesk sveiko proto ir viskas bus gerai. Turėk daug vilties, daug tikėjimo. Negalvok kad laikysi egzaminą, tai tiesiog užduotis kurią reikia atlikti. sėkmės. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 01, 22:25)
Ir aš bijojau tos 'grabinės', bet negavau, ir tu negausi. Tik nepasimesk sveiko proto ir viskas bus gerai. Turėk daug vilties, daug tikėjimo. Negalvok kad laikysi egzaminą, tai tiesiog užduotis kurią reikia atlikti. sėkmės. wink.gif

nedekoju, nes sako negalima, o tokiose situacijose labai kazkaip prietarais pradedu tiketi biggrin.gif na jo svarbiausiai buti atsipalaidavusiai ir neskubeti ir daryti viska uztikrintai, taip ir esu pasiryzusi didis.gif pranesiu ar man pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 18:10)
As jau buvau ziauriai savim nusivylus ir zadejau nelaikyt ryt egzo  schmoll.gif  bet su instruktorium pasnekejau tai bandysiu  doh.gif

Laukiam ispudziu smile.gif
g.gif kazkas dar siandien turi laikyt...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Na stai as jau po regitros, neislaikiau cray.gif ... Blogiausia tai, kad jau galima sakyt teises buvo mano, nes jau grizinejom i ja, bet nesustojau praleist pesciojo sad.gif, nepamaciau zenklo, o perejos ant kelio nesimate, nes slapia danga, arba buvo jau nusitrynus verysad.gif ...
kosmaras cray.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 12 02, 10:25)
sveikos  4u.gif

Na stai as jau po regitros, neislaikiau  cray.gif ... Blogiausia tai, kad jau galima sakyt teises buvo mano, nes jau grizinejom i ja, bet nesustojau praleist pesciojo sad.gif, nepamaciau zenklo, o perejos ant kelio nesimate, nes slapia danga, arba buvo jau nusitrynus  verysad.gif ...
kosmaras cray.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
kita kart jau zinosi(ot paguodziau verysad.gif )
kada sekanti karta laikysi?
Atsakyti
Po savaites bandysiu dar karta... bet bijau ne tas zodis verysad.gif kazkaip sikart netaip buvo baisu, kaip dabar bijau sekancio karto verysad.gif
Atsakyti
gal zinot vilniuje kokie vairavimo marsrutai like siuo metu (ten tvarkoma tai labai mazai yra ju). galima butu paziureti filmuota video tu marsrutu g.gif
Atsakyti