Nors ir nenorejau man parode pikta dedi kuris neva merginu/moteru nepraleidzia toks zemas ir praplikes
Mane jau ir juokas ir baime ima
QUOTE(pujke @ 2011 12 01, 21:12)
man lygiai tas pats, jau nebenorejau ryt laikyti po siandienos vaziavimo, bet instruktorius liepe laikyti, tai bandysiu, bet nesijauciu pasitikinciai...
o man nesako, ar galėčiau eit laikyt, pati pasakiau, kad kada einu ir kad dar per tris papildomas turiu viską galutinai išmokt
paklausinėjau šiandien dėl važiavimo numynus sankabą, nes na nesupratau kada ta klaida gaunas Tai pasakė, kad su šiuo reikalu su manim viskas gerai
QUOTE(arville @ 2011 12 01, 19:19)
ir as galvoju bus geriu, mano pirmas instruktorius atsimenu sake, kad islaiko net blogai vairuojancios, nors koks skirtumas , man kiti motais as pasimetus, nes kai su pirmu vazinejau sake gan neblogai vairuoju, o dab atrodo, kadangi mieste jau primirsau kaip vazinet kad isvis nemoku ne, laikisiu as ta regitra butinai, nes kitaip nuciuoz visai stogas, zinai kas blogiausia , kai vaziuoji ir ant mans pakeltu tonu sneka, vse sakis , iskart negaliu vairuot norisi mest vaira, jau geriau ramiu tonu, tada ir geriau sekasi, tada galvot pradedi geriau vaziuociau dab viena ir nieks cia neaiskins
As tai vienam per pirmas pamokas pasakiau, jeigu reksit - verksiu jeigu nereksit, gali buti, kad vistiek verksiu (jei labai nesiseks, is pykcio ant saves) O is tikro niekad ir nereke, neivienas is instruktoriu.
Vadinas mano instruktorius auksas nekreipiant demesio i tai, kad nuolat laiko neturi, nes mokiniu niekaip nemazeja
Pavydžiu kaunietėms, kurios pas ŠĮ instruktorių Gal kuri nors iš jūsų ta laimingoji? Jetau, mano instruktorius tai beveik visą laiką tyli... Na, tik beveik po kiekvieno žingsnio sako tokiu flegmišku balsu: "geraaii..." Niekad iš jo kažkokių labai paaiškinimų nesulaukiu, turiu pati pešti informaciją
Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 12 01, 10:46)
kas del stabdymo.... vaziuoju 4 ir man reikia sustoti tiesiog vos pastabdau stabdziu, sankaba- stabdis,aisku jei jus susistabdot iki 20-30 tai tikrai reikia persijungt 2 pavara....ismokau sitaip ir daug lengviau,butent sitaip vaziavau regitroj per egzamina,buvo viskas gerai...
Va taip ir aš stabdau, ir viena karta laikant egzamina buvo gerai, o kita karta kai laikiau, tai sake kad negerai, reikia pavarom mažint, ir suprask tu tos ekzaminuotojus, bet gal žiema kai slidu reikia kažkaip kitaip stabdyt
QUOTE(Twista @ 2011 12 01, 20:10)
Pavydžiu kaunietėms, kurios pas ŠĮ instruktorių Gal kuri nors iš jūsų ta laimingoji? Jetau, mano instruktorius tai beveik visą laiką tyli... Na, tik beveik po kiekvieno žingsnio sako tokiu flegmišku balsu: "geraaii..." Niekad iš jo kažkokių labai paaiškinimų nesulaukiu, turiu pati pešti informaciją
sitas mano idealas .. as jo klausau klausau ir megaujuosi, jis nerealus, as pabandysiu ji surast, nes jei neislaikysiu ryt, tai noriu pas sita instruktoriu pasiimti papildomu pamokeliu...
QUOTE(denaxa @ 2011 12 01, 20:54)
Turejau as D kat. instruktoriu...rekdavo taip,kad langai autiko drebejo,stiliumi "kokia cia tu vairuotoja" ir "kaip tu cia vaziuoji",dar su atitinkamu rusisku zodeliu priemaisa Apsirekavimai buvo abipusiai,nes kai ant manes rekia-as rekiu atgal panasiu stiliumi Tai tiek ten ir to mokymosi buvo,tiesiog vazinejom ir rekavom,budavo kad ir primigdavo per pamokas Bet,kaip nekeista,visi jo mokiniai is pirmo karto islaikydavo regitroj,as irgi is pirmo islaikiau
Bet Jus ir stiprius nervus turit neisivaizduoju kaip galečiau mokytis, jei kažkas rektu šale ,čia ir taips stresas, o dar rekimas, jau mano pamokos iškart ir pasibaigtu....
QUOTE(Vėja2 @ 2011 12 01, 21:36)
Papildyta:
Va taip ir aš stabdau, ir viena karta laikant egzamina buvo gerai, o kita karta kai laikiau, tai sake kad negerai, reikia pavarom mažint, ir suprask tu tos ekzaminuotojus, bet gal žiema kai slidu reikia kažkaip kitaip stabdyt
mane instruktorius mokino pavarom,kad ziema taip stabdyti, bet tik kai slidus kelias, o siaip sake neapsikrauti bereikalingais darbais.. bet as kartais specialiai taip stabdau jeigu didelis atstumas iki sankryzos , per egza irgi bent karta pasistengsiu taip sustabdyti,kad parodyti egzaminuotojui,kad moku..
QUOTE(Twista @ 2011 12 01, 22:10)
Bet pasižiurejau, kad jis kartais per posukius su įminta sankaba važiuoja, taip gi negalma
Sekmes visom kas ryt laiko egzaminą ,gerų egzaminuotojų ir lengvų maršrutų
QUOTE(pujke @ 2011 12 01, 20:12)
man lygiai tas pats, jau nebenorejau ryt laikyti po siandienos vaziavimo, bet instruktorius liepe laikyti, tai bandysiu, bet nesijauciu pasitikinciai...
Nu mergos, dėl ko jūs tą egaminą laikot, dėl savęs ar dėl instruktorių? Turėkit motyvacijos.
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 12 01, 21:10)
O man jis per didelis pliurpa atrodo. Jei ir per pamokas taip tai jokio susikaupimo.. ir labai šabloniškai mokina, ten prie kalniuko tokią pavarą jungi, prie laiptų tokią.. Pradžiai gal gerai, bet apskirtai vairavime neįmanoma nustatyt ką kuriuo atveju daryt, o viskas priklauso nuo situacijos.
Bet Kaune laikančioms patariu persižiūrėt jo video youtube. Man per egzaminą papuolė vienas iš jo filmuotų kelių, tai žinojau, kad negalima apsigauti dėl greičio, kad greitai baigiasi ženklo galiojimas.
Bambooocha, sėkmės.