Paziurejau pora filmiku su marsrutais, tai vistiek gerai kelius galima apziuret, nors mazdaug isivaizduot galima,kas per keliai, zenklai, juostos.
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 01, 10:46)
Paziurejau pora filmiku su marsrutais, tai vistiek gerai kelius galima apziuret, nors mazdaug isivaizduot galima,kas per keliai, zenklai, juostos.
Cia marstutai zemelapiuose(tik paziurekit kur B kategorija)
http://www.autoklase...itros_marsrutai
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 01, 03:07)
Aš dabar turiu gruodžio 14d.vietą,bet vėlgi nelauksiu matyt.Imsiu dar 2 papildomas pavažinėt aplink regitrą.Mano buvo 10 maršrutas.Labai lengvas.Gaila,kad nebaigiau jo.Iš regitros į kairę,pro gariūnus į lazdynus,tada per architektų,oslo,žėručio,laisvės pr. berods ir atgal ir viskas.
as irgi eisiu 14 diena, 14 valanda as norejau atidet bet vyras grieztai si karta sake jokiu atideliojimu kaip bus taip bus sake bandyt
Na va gryzau po pasivazinejimo
siandien laike 2paneles ir abi neislaike, viena is aiksteles neisvaziavo kita mieste susikirto
O jau as kaip mieste prigrybavau Bet man visada taip po pertraukos tai tikiuosi, kad ryt geriau bus gryzom velokai tai kol mates aikstelej pavazinejom kokius 3 ratus apsukom, lyg ir aiskiau pasidare..vel gi-ryt bus matyt
siandien laike 2paneles ir abi neislaike, viena is aiksteles neisvaziavo kita mieste susikirto
O jau as kaip mieste prigrybavau Bet man visada taip po pertraukos tai tikiuosi, kad ryt geriau bus gryzom velokai tai kol mates aikstelej pavazinejom kokius 3 ratus apsukom, lyg ir aiskiau pasidare..vel gi-ryt bus matyt
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 19:36)
as jau tiek prisivazinejau, ir dziaugiaus kai geriau sekdavosi ir kaip prasciau nuliusdavau, jau sapnuot pradejau kad vaziuoju su vienu instruktorium , o salia kitas laukia, kad su juo vaziuociau absurdas koks , jau stogas pradeda vaziuot, jau noriu greiciau ta regitra nugalet, o po to sau ramiai mokinsiuos vazinet, bet be itampos , kad manes laukia ta regitra
As jau buvau ziauriai savim nusivylus ir zadejau nelaikyt ryt egzo bet su instruktorium pasnekejau tai bandysiu
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 20:10)
As jau buvau ziauriai savim nusivylus ir zadejau nelaikyt ryt egzo bet su instruktorium pasnekejau tai bandysiu
ir as galvoju bus geriu, mano pirmas instruktorius atsimenu sake, kad islaiko net blogai vairuojancios, nors koks skirtumas , man kiti motais as pasimetus, nes kai su pirmu vazinejau sake gan neblogai vairuoju, o dab atrodo, kadangi mieste jau primirsau kaip vazinet kad isvis nemoku ne, laikisiu as ta regitra butinai, nes kitaip nuciuoz visai stogas, zinai kas blogiausia , kai vaziuoji ir ant mans pakeltu tonu sneka, vse sakis , iskart negaliu vairuot norisi mest vaira, jau geriau ramiu tonu, tada ir geriau sekasi, tada galvot pradedi geriau vaziuociau dab viena ir nieks cia neaiskins
QUOTE(arville @ 2011 12 01, 20:19)
ir as galvoju bus geriu, mano pirmas instruktorius atsimenu sake, kad islaiko net blogai vairuojancios, nors koks skirtumas , man kiti motais as pasimetus, nes kai su pirmu vazinejau sake gan neblogai vairuoju, o dab atrodo, kadangi mieste jau primirsau kaip vazinet kad isvis nemoku ne, laikisiu as ta regitra butinai, nes kitaip nuciuoz visai stogas, zinai kas blogiausia , kai vaziuoji ir ant mans pakeltu tonu sneka, vse sakis , iskart negaliu vairuot norisi mest vaira, jau geriau ramiu tonu, tada ir geriau sekasi, tada galvot pradedi geriau vaziuociau dab viena ir nieks cia neaiskins
tai pasakyk, kad nerekautu, kas cia per mokymo metodika?
Mano instruktorius nera tono pakeles Kai kokia nesamone padarau pati nervuotis kartais pradedu tai tada pats prajuokina nuramina
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 20:29)
tai pasakyk, kad nerekautu, kas cia per mokymo metodika?
Mano instruktorius nera tono pakeles Kai kokia nesamone padarau pati nervuotis kartais pradedu tai tada pats prajuokina nuramina
ne tai kad rekauja, bet pakeltu tonu sneka, a taip ir padarysiu, pasakysiu, nes nepakenciu pakelto tono as gi mokintis atejau, nes nemoku normaliai paprasisiu kad apsiginkluotu kantrybe jeigu kas man neiseina tegu pataria, taip bus paprasciau abiem
Turejau as D kat. instruktoriu...rekdavo taip,kad langai autiko drebejo,stiliumi "kokia cia tu vairuotoja" ir "kaip tu cia vaziuoji",dar su atitinkamu rusisku zodeliu priemaisa Apsirekavimai buvo abipusiai,nes kai ant manes rekia-as rekiu atgal panasiu stiliumi Tai tiek ten ir to mokymosi buvo,tiesiog vazinejom ir rekavom,budavo kad ir primigdavo per pamokas Bet,kaip nekeista,visi jo mokiniai is pirmo karto islaikydavo regitroj,as irgi is pirmo islaikiau
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 18:10)
man lygiai tas pats, jau nebenorejau ryt laikyti po siandienos vaziavimo, bet instruktorius liepe laikyti, tai bandysiu, bet nesijauciu pasitikinciai...
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 01, 19:36)
Turėjau ir aš šiandien pravažiavimą, kažkur po savaitės nevažiavimo, tai ir man geriau važinėt be pertraukų
Į regitrą užsiregistravau 9 d. 9 val. Bet kažin kažin kaip ten bus.... Bijau, kad kai bus kita mašina gal visai jos neis suprast
O vairavimas mano tai tikrai dar su pastabom vyksta, nesijaučiu ir aš tvirtai. Bet kaip taip ideliai reik išmokt, kad išlaikyt
O kokias klaidas mieste darei? Šiaip įdomu