Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Pavydu šiek tiek toms, kurioms instruktoriai aiškina kiekvieną žingsnį aikštelėj biggrin.gif Man jis niekad nesakė nieko panašaus, kaip "kai pamatai per langelį stulpelį, susuki vairą...". Tiesiog visada važiuoju taip, kaip man atrodo, iš intuicijos, o jis niekad nieko nesako ir būna gerai biggrin.gif Bet kartais kažkokios instrukcijos norėtųsi, vien dėl tikrumo ax.gif

Prieš pora dienų buvau Regitroj laikyti teoriją, tai žiūrėjau, kaip važiavimą laiko... *****, vienai merginukei kaip liūdna turėjo būt, kai pačiam pirmam ir lengviausiam pratime išlaipino doh.gif T.y. buvo įsibėgėjimas, o ji pravažiavo liniją doh.gif Prieš tai nepasibandė pavažiuot, pajaust kaip stabdžiai veikia, tai turbūt teisingai "neišmatavo", kada ta mašina sustos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 25, 15:18)
Pirmiausiai viska uzmirsus buvau, tada pasiemiau papildoma pamoka aikstelej pas kita instruktoriu, tas moke visiskai kitaip, viskas susimaise ir nieko nebemoku, jau nebesuprantu kaip ta masina pasistatyt reik  doh.gif

Man dabar ir tokia pati dilema
Kokias tave figuras kitaip mpkino?
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 11 25, 15:32)
Pavydu šiek tiek toms, kurioms instruktoriai aiškina kiekvieną žingsnį aikštelėj biggrin.gif Man jis niekad nesakė nieko panašaus, kaip "kai pamatai per langelį stulpelį, susuki vairą...". Tiesiog visada važiuoju taip, kaip man atrodo, iš intuicijos, o jis niekad nieko nesako ir būna gerai biggrin.gif Bet kartais kažkokios instrukcijos norėtųsi, vien dėl tikrumo ax.gif

Prieš pora dienų buvau Regitroj laikyti teoriją, tai žiūrėjau, kaip važiavimą laiko... *****, vienai merginukei kaip liūdna turėjo būt, kai pačiam pirmam ir lengviausiam pratime išlaipino doh.gif T.y. buvo įsibėgėjimas, o ji pravažiavo liniją doh.gif Prieš tai nepasibandė pavažiuot, pajaust kaip stabdžiai veikia, tai turbūt teisingai "neišmatavo", kada ta mašina sustos unsure.gif

man instruktorius sake, kad geriau nedavaziuoti jos nei bandyt prie pat susutoti, nesikabina jie jei nedavaziuotum koki pusmetri.
Atsakyti
O as parkavausi pagal savo metoda, man su tais kuoliukais labai sunku buvo. Man bendrai iki siol pagal veidrodelius sunkoka sekasi oretuotis, tai as tiesiog atsisukdavau ir ziurejau kaip vaziuoja masina ir tik retkarciais uzmesdavau aki i veidrodeli smile.gif
Atsakyti
seip viskas aisku butu jei suprasciau kurioj vietoj mazina turi stovet ka matyt tureciau doh.gif vienas aiskino pagal linijas kitas pagal kuoliukus doh.gif
isibegejimas, estakada, ribotas apsisukimas viskas ok, su lygegreciu atrodo ir gi normaliai jei gerai masina pasistatau doh.gif o kitur tai pasistatau vos ne belekaip doh.gif tada arba ivaziuoju arba ne blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 25, 16:41)
Man dabar ir tokia pati dilema
Kokias tave figuras kitaip mpkino?
Papildyta:

man instruktorius sake, kad geriau nedavaziuoti jos nei bandyt prie pat susutoti, nesikabina jie jei nedavaziuotum koki pusmetri.

vienas nedavaziavo vos vos..isitaruke metra pamatavo- KITAS!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 25, 15:45)
vienas nedavaziavo vos vos..isitaruke metra pamatavo- KITAS!!!! biggrin.gif

tai gal Klaipedoj su metrais daugiau matuoja biggrin.gif g.gif nors kartais lyg is Kauner metra issitraukia, vienas veikejas....
Atsakyti
Sake vienas veikejas merginu praso, kad i T forma priekiu ivaziuotu ir isvaziuotu atbulom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 25, 15:56)
Sake vienas veikejas merginu praso, kad i T forma priekiu ivaziuotu ir isvaziuotu atbulom  doh.gif

blink.gif nu cia tai geras... mane staigi mirtis istiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 25, 18:19)
blink.gif nu cia tai geras... mane staigi mirtis istiktu smile.gif

Tai dar nieko..o man leta kancia butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 25, 16:56)
Sake vienas veikejas merginu praso, kad i T forma priekiu ivaziuotu ir isvaziuotu atbulom  doh.gif

Bet taigi taip lengviau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 25, 18:53)
Bet taigi taip lengviau... smile.gif

Kai moki viskas lengva, o kai nemoki ir praso to ko niekada nedarei pasidaro net labai sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau vakar islaikiau. Jokio dziaugsmo, jokios laimes. Tiek sukista pinigu ir nervu... Sekmes visoms mergaitems, kurios dar laikys 4u.gif
Atsakyti