Mergaites, internete galima kur nors regitros marsrutus rasti?
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 17:02)
AČIU
Kur leistina 70 važiuot, aš važiavau 60, o jis man pastoviai ant gazo spaude, kad greičiau važiuočiau ,nu taip nervoja, kai už tave mašina per egzaminą bando valdyt, tai gi ne avarine situacija, bet taip viena karta jam paspaudus, aš nepastebejau kad iškart ženklas "miestas" ir 50 greitis, parvariau ant 60, o jis -keičiames-kritine, tai sakau kam man prieš tai ant gazo spaudet, aš del to ir ženklo nepastebejau, jei važiuočiau šiek tiek lečiau- bučiau atidesne, nu vien žo ilgai diskutavom
Kur leistina 70 važiuot, aš važiavau 60, o jis man pastoviai ant gazo spaude, kad greičiau važiuočiau ,nu taip nervoja, kai už tave mašina per egzaminą bando valdyt, tai gi ne avarine situacija, bet taip viena karta jam paspaudus, aš nepastebejau kad iškart ženklas "miestas" ir 50 greitis, parvariau ant 60, o jis -keičiames-kritine, tai sakau kam man prieš tai ant gazo spaudet, aš del to ir ženklo nepastebejau, jei važiuočiau šiek tiek lečiau- bučiau atidesne, nu vien žo ilgai diskutavom
Bet koks piktybinis!!!! Visad sakiau, kad Regitra skirta tik siaubui-baubui įvaryti..... Džiaugtųsi,kad žmogus atsakingai ramiai važiuoja, bet ne.... būtinai reikia, kad žmogus stresuotų....
Papildyta:
QUOTE(chuchundra @ 2011 11 30, 21:10)
Mergaites, internete galima kur nors regitros marsrutus rasti?
Vilniaus:
http://www.automokyk...vimo-marsrutai/
QUOTE(virgo77 @ 2011 11 30, 22:20)
Bet koks piktybinis!!!! Visad sakiau, kad Regitra skirta tik siaubui-baubui įvaryti..... Džiaugtųsi,kad žmogus atsakingai ramiai važiuoja, bet ne.... būtinai reikia, kad žmogus stresuotų....
Papildyta:
Vilniaus:
Papildyta:
Vilniaus:
o reiks pastudijos , labai ilgai dvejojau ar eilini karta atidet ekzamena, bet nutariau neatideliot, bandysiu eilini, po nemazos pertraukos eit, Denaxa aciu uz palaikima, as vis del to dar mokinuke vaziuosiu i aikstele dar, dar prasysiu kad pavazinet,dar prie regitros ir marsrutus biski , jau seniai mieste nevazinejau, pamirsau, reiks prisimint, nes siap gaudavosi neblogai, o dab jau primirsau norejau atidet, bet vyras sako netempt gumos ir laikyt,nes mane labai jau tie neislaikyti kartai palauze, uzvalde baime, bet reikia ja nugalet
QUOTE(virgo77 @ 2011 11 30, 20:20)
Papildyta:
Vilniaus:
Papildyta:
Vilniaus:
Aciu labai!!!!
QUOTE(arville @ 2011 11 30, 22:03)
o reiks pastudijos , labai ilgai dvejojau ar eilini karta atidet ekzamena, bet nutariau neatideliot, bandysiu eilini, po nemazos pertraukos eit, Denaxa aciu uz palaikima, as vis del to dar mokinuke vaziuosiu i aikstele dar, dar prasysiu kad pavazinet,dar prie regitros ir marsrutus biski , jau seniai mieste nevazinejau, pamirsau, reiks prisimint, nes siap gaudavosi neblogai, o dab jau primirsau norejau atidet, bet vyras sako netempt gumos ir laikyt,nes mane labai jau tie neislaikyti kartai palauze, uzvalde baime, bet reikia ja nugalet
Nugalesi Viskas bus gerai O zinai,as jau kiek laikiau,bet nezinau nei vieno Regitros marsruto Kazkaip nesidomejau jais Zinojau tik kelias keblias vietas,pro kurias visus "pravaro".pvz.,visus "sunkiasvorius" (kas laiko D,C,CE) varo pro Maxima baze,posukis i desine,labai siaura,is kaires puses istisine,is kitos-bordiuras,ir ziuri,ka kabinsi-istisine ar bordiura,kabinai-kritine,viso gero ten daug kas neislaiko
QUOTE(arville @ 2011 11 30, 21:03)
nenukabink nosies... ir daugiau nebeatideliok.
Mane ir neislaikyti paveike, na bet sikart save, (ir kaip matot, kitus nuteikineju) laikyt, ir nepasiduot daugiau nesekmem
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 11 30, 19:24)
tai cia tas posukis i kaire kur yra zenklas vilniaus miestas ir 50 vaziuot reikia? pro sandelius visokius.
Taip, ten iškart 50 už posukio, po to vel 70, ir vel 50 ....
Oj mergaites, neatideliokit jus to egzamino, nu nera ta Regitra visai jau siaubas-baubas, svarbu kaip pati jautiesi už vairo, kaip gali nugalet tą įtampą, o egzaminuotojai labai skirtingi, man antra karta na toks superinis pasitaike, daug patarimu dave, sake kad labai gerai važiavau, bet truputi nedatraukiau, tai taip gerai nuteike, galejau jau kita diena vel eit laikyt...
O kai atidelioji, tai ta itampa kaupiasi-kaupiasi, ir paskui labai jau sunku ją suvaldyt, ir kaip ten bebutu, apsilankimas Regitroje vis gi yra PATIRTIS, ir kita karta jau eini labiau "subriandes" ,nors visom-visom linkiu kad tas apsilankimas butu pirmas ir paskutinis
QUOTE(*sypsenele* @ 2011 11 30, 13:00)
sveikos mergaites , siandien vaziuosiu pasiimti VP . Reiks nusipirkti klevo lapa ir dar kol ne ziema pavazinet
sveikinu labai!
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 16:44)
Išlaikiau šiandien Regitra ,bet džiaugsmo nera ,teko pasiginčiot su egzaminuotoju, nes kritine jau norejo rašyt...., tai tiek nervu suede, kai leido grįžt į Regitrą, jau nesupratau kas darosi, kaip važiuoju, rankos-kojos dreba,grįžom į Regitrą, o jis man klevo lapą duoda ir sako eiti už teises susimoket, tai sakau pasirašot ?
Tai net nesifotkinau ,nera noro, kita diena nuvažiuosiu...
Išpradžiu vyras išmuše iš vėžių su savo mokymais, o dabar tas damuše ,nera noro nei vairuot, nei nieko, o tai patikdavo per pamokas
Tai net nesifotkinau ,nera noro, kita diena nuvažiuosiu...
Išpradžiu vyras išmuše iš vėžių su savo mokymais, o dabar tas damuše ,nera noro nei vairuot, nei nieko, o tai patikdavo per pamokas
baik jau, aš iš laimės numirčiau bet, aišku, kai man niekas lengvai neateina...
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 16:47)
Dar karta isitikinu, kad mokytis su seimos nariu neverta-daugiau nervu nei naudos man siule pavazinet siandien, bet nevaziavau
nors viena man paguoda kadangi neturiu su kuo...
man šiandien sekėsi, skaitau, neblogai, kaip visai žaliai aišku, važinėjom tuo pat maršrutu, kaip pirmąkart, gal todėl. nu, bet, tikiuosi, šiokie tokie įgūdžių daigeliai, tačkės pajautimas pamažu atsiranda. tik iki normalaus vairavimo man dar kaip iki mėnulio... net pastovų greitį ne visad išeina išlaikyti bet šian į nieką nesitaikiau rėžtis tik, sakė, sunervinau bemsą, bet nesupratau kodėl, nesigilinau
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 11 30, 18:10)
P.S. o koks marsrutas buvo? o ar tiesa kad regitra Hondas vietoj golfu uzsiveze? Instruktorius minejo kad nuo gruodzio gali jau Hondos i30 buti.
Bent jau kolkas Vilniuje jokiu Hondu nera
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 18:19)
Ačiu, mano maršrutas buvo 11, taip egzaminuotojas pasake, iš Regitros į dešnę, po to į kairę, labai bijojau dešne su kaire sumaišyt, nes per pamokas pasitaikydavo ,mačiau viena mergiote taip ir sumaiše, suko į dešnę, o posukį į kairę rode, taip ir grįžo po to atgal
As labai norejau to marsruto i desine (sakyciau visai nesunkus), tiksliau mano instruktorius sake, kad tik toki ir galiu gauti, nes i kaire buvo uzdarytas kelias, bet diena pries mano egzamina atidare kelia i kaire ir aisku gavau butent si marsruta
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 30, 20:17)
kaip supratau, tai egzaminuotojai regitroj labai ziuri i sankaba, instruktorius niekada nesake, kad blogai, ar per ilgai laikai imynus sankaba, o va regitroj uzkliuvo, kai neislaikiau, sake, kad reikejo stabdyti pavarom
Siaip nekabinejasi jei stabdai nepavarom su salyga, kad neperlaikineji sankabos. Jei sankaba laikai per ilgai, tada jau reikia pavarom stabdyt.
Ar yra cia tokiu,kas su automatu mokinasi, ar jau egza islaike???
Aš dabar turiu gruodžio 14d.vietą,bet vėlgi nelauksiu matyt.Imsiu dar 2 papildomas pavažinėt aplink regitrą.Mano buvo 10 maršrutas.Labai lengvas.Gaila,kad nebaigiau jo.Iš regitros į kairę,pro gariūnus į lazdynus,tada per architektų,oslo,žėručio,laisvės pr. berods ir atgal ir viskas.
kas del stabdymo....mokiausi visada is bet kokio begio susimazint iki 2 ir sustot tada...po to pas kita instruktoriu taip dariau,o jis sako norit pamokinsiu lengviau kaip daryt??ir pasake,kad jei vaziuoju 4 ir man reikia sustoti tiesiog vos pastabdau stabdziu, sankaba- stabdis,aisku jei jus susistabdot iki 20-30 tai tikrai reikia persijungt 2 pavara....ismokau sitaip ir daug lengviau,butent sitaip vaziavau regitroj per egzamina,buvo viskas gerai...
O Klaipedoj girdejau marsrutu kaip ir nebera...turejau kazkokius ir as....gryzusi paziurejau kuriuo vaziavau,ogi tokio tikrai nera...pradzia kazkiek ta pati o po to jau ne....manau jie patys sugalvoja kur sukt ir tt....padaro pora ziedu,sankryzu,apsisukimu ir jei mato,kad ok i regitra
O Klaipedoj girdejau marsrutu kaip ir nebera...turejau kazkokius ir as....gryzusi paziurejau kuriuo vaziavau,ogi tokio tikrai nera...pradzia kazkiek ta pati o po to jau ne....manau jie patys sugalvoja kur sukt ir tt....padaro pora ziedu,sankryzu,apsisukimu ir jei mato,kad ok i regitra