Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 17:19)
Ačiu, mano maršrutas buvo 11, taip egzaminuotojas pasake, iš Regitros į dešnę, po to į kairę, labai bijojau dešne su kaire sumaišyt, nes per pamokas pasitaikydavo  lotuliukas.gif  ,mačiau viena mergiote taip ir sumaiše, suko į dešnę, o posukį į kairę rode, taip ir grįžo po to atgal
O HONDU aš šiandien nemačiau, tik OPELIAI IR GOLFAI

tai cia tas posukis i kaire kur yra zenklas vilniaus miestas ir 50 vaziuot reikia? pro sandelius visokius.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 30, 17:32)
Jokiu budu ne sankaba stabdis, o stabdis ir tik veliau sankaba. Jei pradzioje bus sankaba, tai slidziame kelyje gali liudnai baigtis  smile.gif

drinks_cheers.gif Ir ne tik slidziame,bet ir bet kurioje situacijoje,kur reikia labai greitai sustabdyti smile.gif
Atsakyti
kaip supratau, tai egzaminuotojai regitroj labai ziuri i sankaba, instruktorius niekada nesake, kad blogai, ar per ilgai laikai imynus sankaba, o va regitroj uzkliuvo, kai neislaikiau, sake, kad reikejo stabdyti pavarom smile.gif
pasitikrinau, tai mono VP padarytas thumbup.gif ryt vaziuosiu pasiimti clap.gif
Atsakyti
tik dabar apsiziurejau, kad instruktorius nepaskambino doh.gif
rytoj i kauna vaziuot turetume tik nezinau kuria valanda doh.gif teks ryte keltis ir laukt doh.gif g.gif
Butu "bajeris"jei neatvaziuotu doh.gif tada egzamina tektu nukelt i gruodzio gala
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 20:23)
tik dabar apsiziurejau, kad instruktorius nepaskambino  doh.gif
rytoj i kauna vaziuot turetume tik nezinau kuria valanda  doh.gif  teks ryte keltis ir laukt  doh.gif  g.gif
Butu "bajeris"jei neatvaziuotu  doh.gif  tada egzamina tektu nukelt i gruodzio gala

blyn ko tu instruktoriaus nepasikeiti??gal buvai sakiusi neuzfiksavau tik...nu bet vis jis neskambina,jauciu kiek tau nervu kainuoja....... doh.gif
Atsakyti
o jus, tos kurios uzsiregistravusios ir noretumet anksciau laikyti vis pasitikrinkit regitros psl. ten buna kad atsisako, tai galetumet anksciau persikelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 30, 21:28)
blyn ko tu instruktoriaus nepasikeiti??gal buvai sakiusi neuzfiksavau tik...nu bet vis jis neskambina,jauciu kiek tau nervu kainuoja....... doh.gif

Kad nera i ka keist, buuvau ir pas kita instruktoriu-moko visiskai kitaip+gaunas zymiai brangiau+net jis laiko neturi doh.gif o rytoj butu paskutinis vaziavimas. Antradieni skambinau, pats sake, kad kai ketvirtadieni is kauno grysim pavazinesim aikstelej g.gif Gal jis pats nepamena, kad nesake kuria valanda g.gif bet variantai tik du 8 arba 9 lotuliukas.gif dar trecias-visai nepasirodys lotuliukas.gif
Atsakyti
o as dar kazkaip negaliu "ramiai gyvent" dar matyt nesuvokiu, kad jau viskas beigta, dar vakarais, atsigulus vis pergalvoju, kokias klaidas vaziuodama padariau, ka egzaminuotojas man sake lotuliukas.gif dar niekaip negaliu nusiraminti
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 30, 21:38)
o as dar kazkaip negaliu "ramiai gyvent" dar matyt nesuvokiu, kad jau viskas beigta, dar vakarais, atsigulus vis pergalvoju, kokias klaidas vaziuodama padariau, ka egzaminuotojas man sake lotuliukas.gif dar niekaip negaliu nusiraminti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai naktim vairavima sapnuoju doh.gif

Neidege mano mintis, kad nevaziuosiu ryt i kauna ir ramiai egza nukelt galesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 21:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tai naktim vairavima sapnuoju  doh.gif

Neidege mano mintis, kad nevaziuosiu ryt i kauna ir ramiai egza nukelt galesiu  lotuliukas.gif

Mno ainstruktorius sakydavo, kad jei sapnuoju vairavima, tai dar nieko, bet kai dar ir ji masinoj pradesiu sapnuot, jau reiskias blogai lotuliukas.gif
tai saunu, kad nieko nukelinet nereikes, greiciau viska baigsi ir papildysi klevuku gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 30, 22:01)
Mno ainstruktorius sakydavo, kad jei sapnuoju vairavima, tai dar nieko, bet kai dar ir ji masinoj pradesiu sapnuot, jau reiskias blogai lotuliukas.gif
tai saunu, kad nieko nukelinet nereikes, greiciau viska baigsi ir papildysi klevuku gretas 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vadinas dar man ir gi ner blogai

as tai netikiu, kad islaikysiu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Vėja2,2011 11 30, 16:55]

Dar šiandien sulaukiau pastabos, kodel nemažinu pavarom prieš sankryžą, kai degant raudonam reikia sustot, kaip tik čia neseniai diskutavom apie tai
Mane mokyno, kad reikia pristabdyt ,o jau prieš visai sustojant sankaba-stabdis, nesvarbu kokia pavara, ir praeita karta taip per egzą dariau, nieko niekas nesake, o šitas sake kad prieš raudona reikia sumažint pavaras, o paskui tik stabdyt ... doh.gif

Mane visada instruktorius mokė, kad sustoti galima tik sumažinus iki 3 pavaros, t.y. su 4 pavara negalima sustoti. Jei yra laiko, galima ir iki 2 pereiti, bet aš sustoju su 3 ir būna gerai.
Atsakyti