Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 16:02)
AČIU  mirksiukas.gif
Kur leistina 70 važiuot, aš važiavau 60, o jis man pastoviai ant gazo spaude, kad greičiau važiuočiau  g.gif  ,nu taip nervoja, kai už tave mašina per egzaminą bando valdyt, tai gi ne avarine situacija, bet taip viena karta jam paspaudus, aš nepastebejau kad iškart ženklas "miestas" ir 50 greitis, parvariau ant 60, o jis -keičiames-kritine, tai sakau kam man prieš tai ant gazo spaudet, aš del to ir ženklo nepastebejau, jei važiuočiau šiek tiek lečiau- bučiau atidesne, nu vien žo ilgai diskutavom  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oho....nu vat čia tai situacija blink.gif bet argi jie turi teisę kištis ir spaust pedalus be reikalo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 15:55)
Dar šiandien sulaukiau pastabos, kodel nemažinu pavarom prieš sankryžą, kai degant raudonam reikia sustot, kaip tik čia neseniai diskutavom apie tai
Mane mokyno, kad reikia pristabdyt ,o jau prieš visai sustojant sankaba-stabdis, nesvarbu kokia pavara, ir praeita karta taip per egzą dariau, nieko niekas nesake, o šitas sake kad prieš raudona reikia sumažint pavaras, o paskui tik stabdyt ...  doh.gif 

Hmm... Aš niekad nemažinu pavarom blush2.gif Nepatogu ir man to visai nereikia biggrin.gif O ir instruktorius niekad nieko dėl to nesakė g.gif Reikės kitą savaitę paklaust, kai važiuosim, nes dabar atrodo, kad jis man daug ko nesako, ką blogai darau, tai aš be reikalo džiaugiuosi, kad neblogai važiuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 30 lapkričio 2011 - 16:18
QUOTE(Aquarel @ 2011 11 30, 18:05)
Oho....nu vat čia tai situacija  blink.gif bet argi jie turi teisę kištis ir spaust pedalus be reikalo?  blink.gif

Tai vat man irgi idomu doh.gif ,na kai avarine situacija tai suprantu, bet taip gali buti -15km/h nuo maksimalaus, ir nesiskaito klaida, bet buvo vingiai, tai aš sumažinau iki 60 , ir niekam nekliudžiau, mašinu nebuvo, o jis-per gazą, na ir pražioplinau tą ženklą "miestas" ,nes ten labai jie keičiasi
Atsakyti
Vėja2, sveikinu, nesinervinkite, o džiaukitės, kad VP jau beveik jūsų kišenėje. mirksiukas.gif Šaunuolė. bigsmile.gif

Aš šian pasiimiau savo VP. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afters: 30 lapkričio 2011 - 16:24
QUOTE(Twista @ 2011 11 30, 18:17)
Hmm... Aš niekad nemažinu pavarom blush2.gif Nepatogu ir man to visai nereikia biggrin.gif O ir instruktorius niekad nieko dėl to nesakė g.gif Reikės kitą savaitę paklaust, kai važiuosim, nes dabar atrodo, kad jis man daug ko nesako, ką blogai darau, tai aš be reikalo džiaugiuosi, kad neblogai važiuoju biggrin.gif

Tai man atrodo, kad nebutina pavarom mažint, bent aš daug kartu klausiau instruktoriaus, sake kad taip nereikia, pristabdai,po to sankaba-stabdis
Daug "naujo" šiandien per egzameną sužinojau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Afters @ 2011 11 30, 18:24)
Vėja2, sveikinu, nesinervinkite, o džiaukitės, kad VP jau beveik jūsų kišenėje.  mirksiukas.gif  Šaunuolė.  bigsmile.gif

Aš šian pasiimiau savo VP.  bigsmile.gif

Ačiu smile.gif
Ar jau iškart savo mašinuką vairuosit ?
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 17:25)
Tai man atrodo, kad nebutina pavarom mažint, bent aš daug kartu klausiau instruktoriaus, sake kad taip nereikia, pristabdai,po to sankaba-stabdis
Daug "naujo" šiandien per egzameną sužinojau  lotuliukas.gif

Jokiu budu ne sankaba stabdis, o stabdis ir tik veliau sankaba. Jei pradzioje bus sankaba, tai slidziame kelyje gali liudnai baigtis smile.gif

O siaip sveikinu su islaikytu egzaminu. Ir jums pasiseke, kad praleido, nes labai daug kas Vilniuje susimauna del greicio (vilnietes zino, kad vaziuojant tam tikrai marsrutais zenklas gyvenviete prasideda ir baiginejasi kas 500 m biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 30, 18:32)
Jokiu budu ne sankaba stabdis, o stabdis ir tik veliau sankaba. Jei pradzioje bus sankaba, tai slidziame kelyje gali liudnai baigtis  smile.gif

O siaip sveikinu su islaikytu egzaminu. Ir jums pasiseke, kad praleido, nes labai daug kas Vilniuje susimauna del greicio (vilnietes zino, kad vaziuojant tam tikrai marsrutais zenklas gyvenviete prasideda ir baiginejasi kas 500 m  biggrin.gif ).

Tai taip, išpradžiu pristabdai kiek imanoma su stabdžiu, o po to sankaba-ir galutinai sustoji
Vat mano ir buvo toks maršrutas,o kai jis dar gazą spaude...,o tas "praleido" buvo po labai ilgos diskusijos ...
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 18:40)
Tai taip, išpradžiu pristabdai kiek imanoma su stabdžiu, o po to sankaba-ir galutinai sustoji
Vat mano ir buvo toks maršrutas,o kai jis dar gazą spaude...,o tas "praleido" buvo po labai ilgos diskusijos ...

blink.gif blink.gif blink.gif tokiose situacijose noretusi, kad egzaminas yrasinejamas butu doh.gif jau visai issidirbineja egzaminuotojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 30, 17:02)
Sveika prisijungus smile.gif  Ar jau prasidejo vairavimas, kaip sekasi?

taip jau prasidejo doh.gif gatvese sekasi neblogai, didziausia beda su aikstele doh.gif blush2.gif Na ir siaip negalvojau, kad bus taip sudetinga smile.gif Bet as uzsispyrusi todel eisiu tol kol islaikysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 16:20)
Tai vat man irgi idomu  doh.gif  ,na kai avarine situacija tai suprantu,  bet taip gali buti -15km/h nuo maksimalaus, ir nesiskaito klaida, bet buvo vingiai, tai aš sumažinau iki 60 , ir niekam nekliudžiau, mašinu nebuvo,  o jis-per gazą, na ir pražioplinau tą ženklą "miestas" ,nes ten labai jie keičiasi

Sveikinu!!! Saunuole!!!

P.S. o koks marsrutas buvo? o ar tiesa kad regitra Hondas vietoj golfu uzsiveze? Instruktorius minejo kad nuo gruodzio gali jau Hondos i30 buti.
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 30, 15:30)
Jus kalbat apie egzus, o mane jau dabar purto fear.gif  Atrodo tiek egzu laikyta kol studijavau ir niekad taip baisu nebuvo, kaip dabar doh.gif

aha, kazkodel Regitra baisiausias baubas biggrin.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 15:37)
Tas "malonumas'manes penktadienio ryte laukia  doh.gif  turbut susigadinsiu nuotaika visam savaitgaliui  doh.gif

viskas bus ok wink.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 15:44)
Išlaikiau šiandien Regitra

sveikinu, nepergyvenk wink.gif
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 16:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  tokiose situacijose noretusi, kad egzaminas yrasinejamas butu  doh.gif  jau visai issidirbineja egzaminuotojai  doh.gif

pritariu wink.gif

QUOTE(jovita25 @ 2011 11 30, 17:03)
taip jau prasidejo  doh.gif gatvese sekasi neblogai, didziausia beda su aikstele  doh.gif  blush2.gif Na ir siaip negalvojau, kad bus taip  sudetinga  smile.gif Bet as uzsispyrusi todel eisiu tol kol islaikysiu  4u.gif

Ir teisingai, nereik ranku nuleisti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 30 lapkričio 2011 - 17:13
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 11 30, 19:10)
Sveikinu!!! Saunuole!!!

P.S. o koks marsrutas buvo? o ar tiesa kad regitra Hondas vietoj golfu uzsiveze? Instruktorius minejo kad nuo gruodzio gali jau Hondos i30 buti.

Ačiu, mano maršrutas buvo 11, taip egzaminuotojas pasake, iš Regitros į dešnę, po to į kairę, labai bijojau dešne su kaire sumaišyt, nes per pamokas pasitaikydavo lotuliukas.gif ,mačiau viena mergiote taip ir sumaiše, suko į dešnę, o posukį į kairę rode, taip ir grįžo po to atgal
O HONDU aš šiandien nemačiau, tik OPELIAI IR GOLFAI
Atsakyti