Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 14:34)
aisku, tai nors tiek  lotuliukas.gif

Jus kalbat apie egzus, o mane jau dabar purto fear.gif Atrodo tiek egzu laikyta kol studijavau ir niekad taip baisu nebuvo, kaip dabar doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

as uzsiregistravau sestadienio rytui. Susuka pilva kai pagalvoju. Drebesiu kaip lapelis turbut, nors su instruktorium tai tokia ,,kieta" lotuliukas.gif
Nu kaip ta baime uzslopint? g.gif Brendzio reiketu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 30, 17:30)
Jus kalbat apie egzus, o mane jau dabar purto fear.gif  Atrodo tiek egzu laikyta kol studijavau ir niekad taip baisu nebuvo, kaip dabar doh.gif

Tas "malonumas'manes penktadienio ryte laukia doh.gif turbut susigadinsiu nuotaika visam savaitgaliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 16:37)
Tas "malonumas'manes penktadienio ryte laukia  doh.gif  turbut susigadinsiu nuotaika visam savaitgaliui  doh.gif

Arba bus proga visa savaitgali baliavoti lotuliukas.gif Laikysim kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 30, 17:40)
Arba bus proga visa savaitgali baliavoti lotuliukas.gif  Laikysim kumscius 4u.gif

Gerai butu, bet mazai tiketina smile.gif
Atsakyti
Išlaikiau šiandien Regitra ,bet džiaugsmo nera verysad.gif ,teko pasiginčiot su egzaminuotoju, nes kritine jau norejo rašyt...., tai tiek nervu suede, kai leido grįžt į Regitrą, jau nesupratau kas darosi, kaip važiuoju, rankos-kojos dreba,grįžom į Regitrą, o jis man klevo lapą duoda ir sako eiti už teises susimoket, tai sakau pasirašot ?
Tai net nesifotkinau ,nera noro, kita diena nuvažiuosiu...
Išpradžiu vyras išmuše iš vėžių su savo mokymais, o dabar tas damuše verysad.gif ,nera noro nei vairuot, nei nieko, o tai patikdavo per pamokas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 11 30, 10:00)
laba 4u.gif
turėjau dar tik vieną vairavimo pamoką, tad norėčiau jūsų kai ko paklausti blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet man neaišku biggrin.gif ar galima sankryžoj sukant į kairę iškart įsukt į pirmą juostą? ar reikia pirmiau į antrą, o  po to persirikiuoti į pirmą?
na, pvz. nubrėžiau rožine spalva. ar taip galima?

user posted image

Jei nera kliutes iš dešines, tai net pageidautina įsukti į pirmą juostą
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 15:44)
Išlaikiau šiandien Regitra  ,bet džiaugsmo nera  verysad.gif  ,teko pasiginčiot su egzaminuotoju, nes kritine jau norejo rašyt...., tai tiek nervu suede, kai leido grįžt į Regitrą, jau nesupratau kas darosi,  kaip važiuoju, rankos-kojos dreba,grįžom į Regitrą, o jis man klevo lapą duoda ir sako eiti už teises susimoket, tai sakau pasirašot ?
Išpradžiu vyras išmuše iš vėžių su savo mokymais, o dabar tas damuše verysad.gif  ,nera noro nei vairuot, nei nieko, o tai patikdavo per pamokas  doh.gif
Papildyta:

Jei nera kliutes iš dešines, tai net pageidautina įsukti į pirmą juostą

Na tik jau nepasiduok ir nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 17:44)
Išlaikiau šiandien Regitra  ,bet džiaugsmo nera  verysad.gif  ,teko pasiginčiot su egzaminuotoju, nes kritine jau norejo rašyt...., tai tiek nervu suede, kai leido grįžt į Regitrą, jau nesupratau kas darosi,  kaip važiuoju, rankos-kojos dreba,grįžom į Regitrą, o jis man klevo lapą duoda ir sako eiti už teises susimoket, tai sakau pasirašot ?
Išpradžiu vyras išmuše iš vėžių su savo mokymais, o dabar tas damuše verysad.gif  ,nera noro nei vairuot, nei nieko, o tai patikdavo per pamokas  doh.gif

Sveikinu 4u.gif
kokia ta gincytina situacija buvo? g.gif
Dar karta isitikinu, kad mokytis su seimos nariu neverta-daugiau nervu nei naudos doh.gif man siule pavazinet siandien, bet nevaziavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 15:47)
Dar karta isitikinu, kad mokytis su seimos nariu neverta-daugiau nervu nei naudos  doh.gif  man siule pavazinet siandien, bet nevaziavau  schmoll.gif

Mane irgi veikia, jei vyras pasiūlo pasivažinėt- nors priekaištų nesako, bet tiesiog jauti, ką galvoja schmoll.gif bjauriau nei su nekalbiu instruktorium doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2011 11 30, 17:45)
Na tik jau nepasiduok ir nenusimink  4u.gif

Na tikiuosi, praeis truputi laiko ir atsigausiu mirksiukas.gif
Dar šiandien sulaukiau pastabos, kodel nemažinu pavarom prieš sankryžą, kai degant raudonam reikia sustot, kaip tik čia neseniai diskutavom apie tai
Mane mokyno, kad reikia pristabdyt ,o jau prieš visai sustojant sankaba-stabdis, nesvarbu kokia pavara, ir praeita karta taip per egzą dariau, nieko niekas nesake, o šitas sake kad prieš raudona reikia sumažint pavaras, o paskui tik stabdyt ... doh.gif
Ir dar ..,sake Vilniuje yra tik 3 golfai su jautriom sankabom, kiti normalus, nes šiandien vel su GOLFU važiavau, bijojau užgest, tai egzaminuotojas sake šita negesta, ir tikrai sankaba kaip OPELIUI buvo, nei karto neužgesau
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 30, 15:55)
Na tikiuosi, praeis  truputi laiko ir atsigausiu  mirksiukas.gif

Kitą dieną įvertinsi, kokį gėrį gavai ir kad reikia džiaugtis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 30, 17:47)
Sveikinu  4u.gif
kokia ta gincytina situacija buvo?  g.gif
Dar karta isitikinu, kad mokytis su seimos nariu neverta-daugiau nervu nei naudos  doh.gif  man siule pavazinet siandien, bet nevaziavau  schmoll.gif

AČIU mirksiukas.gif
Kur leistina 70 važiuot, aš važiavau 60, o jis man pastoviai ant gazo spaude, kad greičiau važiuočiau g.gif ,nu taip nervoja, kai už tave mašina per egzaminą bando valdyt, tai gi ne avarine situacija, bet taip viena karta jam paspaudus, aš nepastebejau kad iškart ženklas "miestas" ir 50 greitis, parvariau ant 60, o jis -keičiames-kritine, tai sakau kam man prieš tai ant gazo spaudet, aš del to ir ženklo nepastebejau, jei važiuočiau šiek tiek lečiau- bučiau atidesne, nu vien žo ilgai diskutavom blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 30 lapkričio 2011 - 16:03