Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Denaxa 4u.gif

Bambūčia, na aš pirmąkart, galima sakyti, gyvenime sėdėjau prie vairo ir iškart važiavau į judrią gatvę. nei kiek nesistebiu. nemoku dar matyti ir greičio, ir veidrodėlių kartu. instruktorius, kiek supratau, irgi vėlokai tą fūrą pastebėjo. o man ne tas galvoje -išvis jos nemačiau, nei kai užsuko.
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2011 11 29, 19:27)
masinyte peugeot 206 mano svajoniu blush2.gif  kokios noejau tokia ir gavau ne pati naujausia 99m. bet tokiai pradedanciai uzteks 4u.gif

Pasaka ne masina wub.gif wub.gif tokios ir as norejau, bet siuos planus teks bent iki vasaros atidet sad.gif

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 20:06)
Bet kokios grazios jos lotuliukas.gif tik nuotrauka juose nekokia.. lotuliukas.gif ziuri issigandusi mergina,viena akis auksciau kita zemiau lotuliukas.gif

Jeeeeeee as jas turiu!!!!!!!!!

Baika ta nuotrauka, svarbu teises piniginej wink.gif thumbup.gif

QUOTE(Gotiša @ 2011 11 29, 20:13)
Denaxa  4u.gif

Bambūčia, na aš pirmąkart, galima sakyti, gyvenime sėdėjau prie vairo ir iškart važiavau į judrią gatvę. nei kiek nesistebiu. nemoku dar matyti ir greičio, ir veidrodėlių kartu. instruktorius, kiek supratau, irgi vėlokai tą fūrą pastebėjo. o man ne tas galvoje -išvis jos nemačiau, nei kai užsuko.

Nieko, iskart ir man kosmosas buvo kaip viska vienu metu daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą sėdau už vairo su tėčiu biggrin.gif Kažkaip tikėjausi, kad viskas bus kelis kartus blogiau, nes nėra jis stiprių nervų vyrukas biggrin.gif Tad maniau, jog tai bus pirmas ir paskutinis kartas, kuomet aš su juo mokausi. Beeet be pykčių pasivažinėjom pora valandžiukių, viskas ok thumbup.gif Tik kažkaip sunkoka iš pradžių buvo jausti jo BMW gabaritus, o ir galingumas mašiniuko nemenkas, palyginus su Astra, kuria važinėju su instruktorium doh.gif Bet susitvarkiau irnesakyk.gif Tai planuoju kitą savaitę pabaigti savo turimas valandas su instruktoriumi ir 8 d. keliausiu gal į Regitrą unsure.gif Jei išsigandus nenukelsiu egzamino laikymo, pvz... iki pavasario laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 29 lapkričio 2011 - 20:09
QUOTE(Twista @ 2011 11 29, 20:09)
Šiandien pirmą kartą sėdau už vairo su tėčiu biggrin.gif Kažkaip tikėjausi, kad viskas bus kelis kartus blogiau, nes nėra jis stiprių nervų vyrukas biggrin.gif Tad maniau, jog tai bus pirmas ir paskutinis kartas, kuomet aš su juo mokausi. Beeet be pykčių pasivažinėjom pora valandžiukių, viskas ok thumbup.gif Tik kažkaip sunkoka iš pradžių buvo jausti jo BMW gabaritus, o ir galingumas mašiniuko nemenkas, palyginus su Astra, kuria važinėju su instruktorium doh.gif Bet susitvarkiau irnesakyk.gif Tai planuoju kitą savaitę pabaigti savo turimas valandas su instruktoriumi ir 8 d. keliausiu gal į Regitrą unsure.gif  Jei išsigandus nenukelsiu egzamino laikymo, pvz... iki pavasario laugh.gif

Gal baikit juokus, nieko nereikia nukelineti, mokat? na tai super, lekiat 8d diena ir po viskam giriates, kad jau islaiket smile.gif
Atsakyti
laba diena mergaites, norejau jusu pasiteirauti gal kas vazinejotes papildomai kaune auto abc aiksteleje ne su instruktoriumi? man viena panele sake,kad ten galima pasivazineti ir netikrina ar su seimos nariu ar ne.. bet jinai laike pries metus, tai gal yra nesenai vaziavusiu? nes as noreciau su draugu pasipraktikuoti, nes neturiu kas daugiau mane pamokytu, as kursus jau baigusi ir penktadieni laikau egzamina regitroje... unsure.gif baisiai bijau.......
Atsakyti
QUOTE(pujke @ 2011 11 29, 23:21)
laba diena mergaites, norejau jusu pasiteirauti gal kas vazinejotes papildomai kaune auto abc aiksteleje ne su instruktoriumi? man viena panele sake,kad ten galima pasivazineti ir netikrina ar su seimos nariu ar ne.. bet jinai laike pries metus, tai gal yra nesenai vaziavusiu? nes as noreciau su draugu pasipraktikuoti, nes neturiu  kas daugiau mane pamokytu, as kursus jau baigusi ir penktadieni laikau egzamina regitroje...  unsure.gif baisiai bijau.......

Patikrinti gali visada, nesvarbu kokioje aiksteleje jus vazinejate wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pujke @ 2011 11 29, 23:21)
laba diena mergaites, norejau jusu pasiteirauti gal kas vazinejotes papildomai kaune auto abc aiksteleje ne su instruktoriumi? man viena panele sake,kad ten galima pasivazineti ir netikrina ar su seimos nariu ar ne.. bet jinai laike pries metus, tai gal yra nesenai vaziavusiu? nes as noreciau su draugu pasipraktikuoti, nes neturiu  kas daugiau mane pamokytu, as kursus jau baigusi ir penktadieni laikau egzamina regitroje...  unsure.gif baisiai bijau.......

Aiksteleje ,t.y uzdaroje teritorijoje gali ir su draugem mokintis..nereik seimos nario, juk ten privati teritorija, su savo vidaus taisyklem, susimoki pinigus ir sukinejies..
As "mobiliu zmoniu" aiskteleje maciau daug kartu dvi paneles ar labai jaunas dar tikrai nesusituokusias poreles atvaziuojancias mokintis. Susimoka bet kuriam instruktoriui 20lt ir vazineja
Atsakyti
laba 4u.gif
turėjau dar tik vieną vairavimo pamoką, tad norėčiau jūsų kai ko paklausti blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet man neaišku biggrin.gif ar galima sankryžoj sukant į kairę iškart įsukt į pirmą juostą? ar reikia pirmiau į antrą, o po to persirikiuoti į pirmą?
na, pvz. nubrėžiau rožine spalva. ar taip galima?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 29, 20:28)
Gal baikit juokus, nieko nereikia nukelineti, mokat? na tai super, lekiat 8d diena ir po viskam giriates, kad jau islaiket smile.gif

Griežtai kaip biggrin.gif 4u.gif Na, nuspręsiu po važinėjimų su instruktorium. Paklausiu jo nuomonės, ar užtenka man tų privalomų pamokų, ar reikia papildomų, kad išlaikyčiau smile.gif Nes jau gan senokai su juo važinėjau...
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 11 30, 09:00)
laba 4u.gif
turėjau dar tik vieną vairavimo pamoką, tad norėčiau jūsų kai ko paklausti blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet man neaišku biggrin.gif ar galima sankryžoj sukant į kairę iškart įsukt į pirmą juostą? ar reikia pirmiau į antrą, o  po to persirikiuoti į pirmą?

Jeigu posukiui i kaire yra tik viena juosta, tai sakyciau netgi pageidaujama, kad jus vaziuotumet i pirma juosta, o ne antra. Bet jus tokiu atveju privalesit praleisti sukancius i desine, todel tam, kad nestabdyti eismo patogiau/lengviau sukti i antra ar tolimesne juosta. Jei juostos posukiui dvi ar daugiau, tai turite vaziuoti i ta juosta is kurios sukote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 30 lapkričio 2011 - 08:46
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 11 30, 09:00)
laba 4u.gif
turėjau dar tik vieną vairavimo pamoką, tad norėčiau jūsų kai ko paklausti blush2.gif gal ir kvailas klausimas, bet man neaišku biggrin.gif ar galima sankryžoj sukant į kairę iškart įsukt į pirmą juostą? ar reikia pirmiau į antrą, o  po to persirikiuoti į pirmą?

user posted image

palei mane NE,kur suks tas vairuotojas kuriam posukis i desine?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 30, 01:35)
Aiksteleje ,t.y uzdaroje teritorijoje gali ir su draugem mokintis..nereik seimos nario, juk ten privati teritorija, su savo vidaus taisyklem, susimoki pinigus ir sukinejies..
As "mobiliu zmoniu" aiskteleje maciau daug kartu dvi paneles ar labai jaunas dar tikrai nesusituokusias  poreles atvaziuojancias mokintis. Susimoka bet kuriam instruktoriui 20lt ir vazineja

Nesutikciau su jumis, visur vairavimo taisykles yra tos pacios wink.gif Ir pati asmeniskai maciau, kad policija buvo "uzklydusi" i aikstele. Aisku, sutikciau su jumis, kad tai pasitaiko retai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 30, 09:46)
palei mane NE,kur suks tas vairuotojas kuriam posukis i desine?? rolleyes.gif

Turi ji praleist wink.gif
Todel ir sakau, kad esant eismui patogiau sukti i antra ar tolimesne juosta wink.gif
Bet, kad galima i pirma tai tikrai, mums tai akcentavo ne viena karta smile.gif
O jei prie posukio yra papildoma sekcija (ne lentele), tai mano instruktorius netgi reikalavo, kad sukciau tik i pirma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 30 lapkričio 2011 - 08:51