Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

yra teises!!!!!!!varau pasiimt first.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 11:15)

sveikinimai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 28, 23:59)
labs  4u.gif
o gal yra tokių, kur visai nemoka važiuot?  blush2.gif t.y., aš išsilaikiau teoriją eksternu (iš trečio karto tik  swoon.gif ) ir dabar pradedu su instruktorium važinėti visiškai be jokios patirties su tačke  doh.gif  neturiu jokio MB, nei tėčio nebeturiu, absoliučiai neturiu su kuo praktikuotis. gal žinot kokių atvejų, ar čia realu taip išvis kada nors išsilaikyti  doh.gif jaučiu, po papildomų pamokų ištiks bankrotas  verysad.gif o labiausiai teisių man reikia dėl darbo  unsure.gif pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą  doh.gif

As buvau tokia varna,visiskai analogiska situacija...ismokau,issilaikiau...reikejo daug papildomu...dabar turiu 5m.stazo ir visas kategorijas,dirbu vairuotoja biggrin.gif Jei ka,tai gabumu vairavimui neturiu jokiu,viskas pasiekta juodu darbu smile.gif Taigi,jei jau man pavyko,tai ir tau pavyks 4u.gif
Jei reiks papildomu,o esi is Vilniaus-rasyk man i az,duosiu nerealaus instruktoriaus kontaktus-sutaupysi pinigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 29, 10:22)
As buvau tokia varna,visiskai analogiska situacija...ismokau,issilaikiau...reikejo daug papildomu...dabar turiu 5m.stazo ir visas kategorijas,dirbu vairuotoja biggrin.gif Jei ka,tai gabumu vairavimui neturiu jokiu,viskas pasiekta juodu darbu smile.gif Taigi,jei jau man pavyko,tai ir tau pavyks 4u.gif
Jei reiks papildomu,o esi is Vilniaus-rasyk man i az,duosiu nerealaus instruktoriaus kontaktus-sutaupysi pinigu ax.gif

biggrin.gif suteikei ir man vilciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 29, 10:45)

P.S bet kaip galima furos nepastebet?  blink.gif

Kasdien tenka susidurti su situacijom,kai nemato tiesiog pries pat akis esancio autobuso ir lenda tiesiai po ratais doh.gif O jei moteriske ivaziuoja i autobusa,praktiskai vienintelis pasiaiskinimas buna-"nemaciau"... doh.gif O cia zmogus pradedantis,ir iskart i gatve isvarytas,tai visai nenuostabu kad nemate...Pagal mokymo programas pirmos dvi ar trys pamokos privalo buti aiksteleje,ir tik kai zmogus igunda,pradeda jausti masina-i miesta,o pas mus viskas atvirksciai (a-lia taip greiciau ismoks,bet ne visiems tas tinka...),todel daugeliui ir kyla paskui sunkumai su masinos valdymu,ir papildomu reikia...Va,pvz.,mokantis ant furos 7 pamokos praktikos,tai 4 is ju grieztai aiksteleje,o pakui 3 mieste,kai jau gerai jauti masina,ten nieks nezaidzia ir nerizikuoja,instruktorius nelabai kokias galimybes isikisti turi,vairo jis paprasciausiai nepasiekia smile.gif
Atsakyti
Gal ir taip, nesigincyju tik vistiek keistoka, kad fura nematoma patampa biggrin.gif ax.gif
Pasiskambinau instruktoriui, paskutine pamoka bus ketvirdadieni, aikstelej pavazinesim is kauno gryze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 11:15)

mano irgi jau pagamintos siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 12:15)

QUOTE(ohochips @ 2011 11 29, 15:42)
mano irgi jau pagamintos siandien smile.gif

***** kaip faina thumbup.gif thumbup.gif uzpavydejau juodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 10:15)

kaip sakant gera Kaledine dovana sau smile.gif kad man sau, tokia pasidovanot, butu saunumelis:)
Atsakyti
bet kaip greit pagamino...
pasivezinau sian, nesu patenkinta savo vaziavimu, na bet ir nesu taip ziauriai nusivylusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:57)
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif  Na tikrai puiki paskata  thumbup.gif  koks masiniukas?  blush2.gif

As norejau masinos anksciau uz teises, kad galeciau su savo mokytis ir nebijot, kad kazka padarysiu masinai  blush2.gif
Taciau taupykle su pinigeliais gausiu tik kai teises rankoj bus  lotuliukas.gif

Kaip tik orus pasiklausiau- vis dar silti orai  thumbup.gif  vadinas i egzamina vziuosiu  doh.gif  lotuliukas.gif

masinyte peugeot 206 mano svajoniu blush2.gif kokios noejau tokia ir gavau ne pati naujausia 99m. bet tokiai pradedanciai uzteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 29, 15:49)
***** kaip faina  thumbup.gif  thumbup.gif  uzpavydejau juodai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Bet kokios grazios jos lotuliukas.gif tik nuotrauka juose nekokia.. lotuliukas.gif ziuri issigandusi mergina,viena akis auksciau kita zemiau lotuliukas.gif

Jeeeeeee as jas turiu!!!!!!!!!
Atsakyti