yra teises!!!!!!!varau pasiimt
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 28, 23:59)
labs
o gal yra tokių, kur visai nemoka važiuot? t.y., aš išsilaikiau teoriją eksternu (iš trečio karto tik ) ir dabar pradedu su instruktorium važinėti visiškai be jokios patirties su tačke neturiu jokio MB, nei tėčio nebeturiu, absoliučiai neturiu su kuo praktikuotis. gal žinot kokių atvejų, ar čia realu taip išvis kada nors išsilaikyti jaučiu, po papildomų pamokų ištiks bankrotas o labiausiai teisių man reikia dėl darbo pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą
o gal yra tokių, kur visai nemoka važiuot? t.y., aš išsilaikiau teoriją eksternu (iš trečio karto tik ) ir dabar pradedu su instruktorium važinėti visiškai be jokios patirties su tačke neturiu jokio MB, nei tėčio nebeturiu, absoliučiai neturiu su kuo praktikuotis. gal žinot kokių atvejų, ar čia realu taip išvis kada nors išsilaikyti jaučiu, po papildomų pamokų ištiks bankrotas o labiausiai teisių man reikia dėl darbo pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą
As buvau tokia varna,visiskai analogiska situacija...ismokau,issilaikiau...reikejo daug papildomu...dabar turiu 5m.stazo ir visas kategorijas,dirbu vairuotoja Jei ka,tai gabumu vairavimui neturiu jokiu,viskas pasiekta juodu darbu Taigi,jei jau man pavyko,tai ir tau pavyks
Jei reiks papildomu,o esi is Vilniaus-rasyk man i az,duosiu nerealaus instruktoriaus kontaktus-sutaupysi pinigu
QUOTE(denaxa @ 2011 11 29, 10:22)
As buvau tokia varna,visiskai analogiska situacija...ismokau,issilaikiau...reikejo daug papildomu...dabar turiu 5m.stazo ir visas kategorijas,dirbu vairuotoja Jei ka,tai gabumu vairavimui neturiu jokiu,viskas pasiekta juodu darbu Taigi,jei jau man pavyko,tai ir tau pavyks
Jei reiks papildomu,o esi is Vilniaus-rasyk man i az,duosiu nerealaus instruktoriaus kontaktus-sutaupysi pinigu
suteikei ir man vilciu
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 29, 10:45)
Kasdien tenka susidurti su situacijom,kai nemato tiesiog pries pat akis esancio autobuso ir lenda tiesiai po ratais O jei moteriske ivaziuoja i autobusa,praktiskai vienintelis pasiaiskinimas buna-"nemaciau"... O cia zmogus pradedantis,ir iskart i gatve isvarytas,tai visai nenuostabu kad nemate...Pagal mokymo programas pirmos dvi ar trys pamokos privalo buti aiksteleje,ir tik kai zmogus igunda,pradeda jausti masina-i miesta,o pas mus viskas atvirksciai (a-lia taip greiciau ismoks,bet ne visiems tas tinka...),todel daugeliui ir kyla paskui sunkumai su masinos valdymu,ir papildomu reikia...Va,pvz.,mokantis ant furos 7 pamokos praktikos,tai 4 is ju grieztai aiksteleje,o pakui 3 mieste,kai jau gerai jauti masina,ten nieks nezaidzia ir nerizikuoja,instruktorius nelabai kokias galimybes isikisti turi,vairo jis paprasciausiai nepasiekia
Gal ir taip, nesigincyju tik vistiek keistoka, kad fura nematoma patampa
Pasiskambinau instruktoriui, paskutine pamoka bus ketvirdadieni, aikstelej pavazinesim is kauno gryze
Pasiskambinau instruktoriui, paskutine pamoka bus ketvirdadieni, aikstelej pavazinesim is kauno gryze
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 11:15)
mano irgi jau pagamintos siandien
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 12:15)
QUOTE(ohochips @ 2011 11 29, 15:42)
mano irgi jau pagamintos siandien
***** kaip faina uzpavydejau juodai
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 29, 10:15)
kaip sakant gera Kaledine dovana sau kad man sau, tokia pasidovanot, butu saunumelis:)
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:57)
Sveika prisijungusi Na tikrai puiki paskata koks masiniukas?
As norejau masinos anksciau uz teises, kad galeciau su savo mokytis ir nebijot, kad kazka padarysiu masinai
Taciau taupykle su pinigeliais gausiu tik kai teises rankoj bus
Kaip tik orus pasiklausiau- vis dar silti orai vadinas i egzamina vziuosiu
As norejau masinos anksciau uz teises, kad galeciau su savo mokytis ir nebijot, kad kazka padarysiu masinai
Taciau taupykle su pinigeliais gausiu tik kai teises rankoj bus
Kaip tik orus pasiklausiau- vis dar silti orai vadinas i egzamina vziuosiu
masinyte peugeot 206 mano svajoniu kokios noejau tokia ir gavau ne pati naujausia 99m. bet tokiai pradedanciai uzteks
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 29, 15:49)
***** kaip faina uzpavydejau juodai
Bet kokios grazios jos tik nuotrauka juose nekokia.. ziuri issigandusi mergina,viena akis auksciau kita zemiau
Jeeeeeee as jas turiu!!!!!!!!!