Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(vietine1986 @ 2011 11 28, 23:45)
Sveikos 4u.gif  noreciau ir as prie jusu prisijungt preita antradieni issilaikiau teorija dabar esu uzsiregistravus 13 d. praktikai bet dar nesu tikraiar ta diena jau busiu pairuosusi ji laikti blush2.gif  su aikstele dar nekas blush2.gif bet tikiuusi tures man vyras laiko ir mes kartu dar pasimokine iveksiu regitra bigsmile.gif  masiniuka savaidgali gavau dovanu tai dabar dar didesne paskata greiciau tureti VP ax.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Na tikrai puiki paskata thumbup.gif koks masiniukas? blush2.gif

As norejau masinos anksciau uz teises, kad galeciau su savo mokytis ir nebijot, kad kazka padarysiu masinai blush2.gif
Taciau taupykle su pinigeliais gausiu tik kai teises rankoj bus lotuliukas.gif

Kaip tik orus pasiklausiau- vis dar silti orai thumbup.gif vadinas i egzamina vziuosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as vis dar be masinos doh.gif
Atsakyti
labs 4u.gif
o gal yra tokių, kur visai nemoka važiuot? blush2.gif t.y., aš išsilaikiau teoriją eksternu (iš trečio karto tik swoon.gif ) ir dabar pradedu su instruktorium važinėti visiškai be jokios patirties su tačke doh.gif neturiu jokio MB, nei tėčio nebeturiu, absoliučiai neturiu su kuo praktikuotis. gal žinot kokių atvejų, ar čia realu taip išvis kada nors išsilaikyti doh.gif jaučiu, po papildomų pamokų ištiks bankrotas verysad.gif o labiausiai teisių man reikia dėl darbo unsure.gif pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 28, 23:59)
labs  4u.gif
o gal yra tokių, kur visai nemoka važiuot?  blush2.gif t.y., aš išsilaikiau teoriją eksternu (iš trečio karto tik  swoon.gif ) ir dabar pradedu su instruktorium važinėti visiškai be jokios patirties su tačke  doh.gif  neturiu jokio MB, nei tėčio nebeturiu, absoliučiai neturiu su kuo praktikuotis. gal žinot kokių atvejų, ar čia realu taip išvis kada nors išsilaikyti  doh.gif jaučiu, po papildomų pamokų ištiks bankrotas  verysad.gif o labiausiai teisių man reikia dėl darbo  unsure.gif pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą  doh.gif

Viskas čia gerai, tiesiog reikia pozityvaus mąstymo, nusiteikti kad išmoksi per privalomas pamokas ir išmoksi. Tokių čia tikrai ne viena buvo ar yra (aš irgi) ir visos išmokom ir dar egzaminus iškart išsilaikėm. Tik nereikia panikuot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 29, 00:10)
Viskas čia gerai, tiesiog reikia pozityvaus mąstymo, nusiteikti kad išmoksi per privalomas pamokas ir išmoksi. Tokių čia tikrai ne viena buvo ar yra (aš irgi) ir visos išmokom ir dar egzaminus iškart išsilaikėm. Tik nereikia panikuot.  mirksiukas.gif

na, realiai mąstant, tik per stebuklą tų privalomų man užtektų unsure.gif o ir instruktoriaus šiandien bandžiau išklausti, tai numykė, kad, paprastai papildomų pamokų nereikia 18-mečiams vaikinams, kurie jau ateina mokėdami vairuoti, o jei dar nėra, kas iš šalies pamoko...
nu žo, bet vis tiek gavau, ko norėjau, paguodei, Kliamka biggrin.gif

kadangi pirma pamoka labiau teorinė ir duoda pavairuot ten tik kažkiek minučių, buvau maloniai nustebinta, kad iškart dardėjau į gatvę. aišku, džiaugsmas nelabai ilgai trukęs greitai baigėsi, kai, sakė, vos neįkaliau fūrai. aš tai jokios fūros nemačiau ir nieko nežinau. o visokie ten pradėjo pypsėt, instruktorius susiėmė už savo storo pilvo ir pradėjo pūkšt doh.gif nu bet nieko, jaučiu, kad nėra, kad visai nejaučiu tačkės, bet o tačiau, aišku, pvz., veidrodėliai man visai nereikalingi net per kamščius doh.gif lotuliukas.gif bišk gėda man prieš instruktorių. gerai, kad anas kantrus. nors aš patį tą storą pilvą jau buvau užsinorėjus susprogdint
Atsakyti
Sveikinimai įveikiusiems Regitrą 4u.gif ,šaunuoles
Mane tai kažkaip labai paveikia sedintis šale, ar egzamenuotajai, ar vyras, ar instruktorius, kažkaip nemoku atsiribot
O aš šiandien vis gi pasiemiau papildomą pamoką su instruktorimi, tai truputi grįžai į savo vežes, bet vistiek dar jaučiau tokia įtampa važiuojant, daugiau su savo mašina nevažinesiu, kol neišlaikysiu Regitros ir negalesiu važiuot VIENA, be MB
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 29, 00:18)
O as vis dar be masinos  doh.gif

Na va, kas turit teises, bet mašinos neturit, o mano mašina jau nuo vasaros garaže stovi, o važinet negaliu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 23:07)
uzsiregistravus 16d, bet dar ziuresiu ar ta diena laikysiu, noriu daugiau pamoku, nes kas is to kad nuvaziuociau, pinigai i bala butu... Nes po metu pertraukos, atsisedau uz vairo, tai taip "apsipazorinau" sad.gif , eidama namo net apsiverkiau, kad niekada niekada neimoksiu vaziuoti... net neprisiminiau kur sankaba blush2.gif ziauri geda, tai dabar laukiu rytojau ir bijau, kad vel nepasikartociau lotuliukas.gif

O kodel tokia didele pertrauka buvo, aš tai jaučiu po metu išvis nieko nemokečiau, ir reiktu nuo 0 pradet, tai čia normalu kad nieko neprisimeni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 29 lapkričio 2011 - 00:12
Labukas
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 28, 22:59)

viskas ismokstama wink.gif tik vieni greiciau, kitems ilgiau, instruktorius sake, kad per svo praktika tik dvi turejo moterytes, kurios tikrai neisejo ismokti smile.gif bet ir amzius jau buvo pas jas.
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 29, 00:07)
Sveikinimai  įveikiusiems Regitrą  4u.gif  ,šaunuoles 
Mane tai kažkaip labai paveikia sedintis šale, ar egzamenuotajai, ar vyras, ar instruktorius, kažkaip nemoku atsiribot
O aš šiandien vis gi pasiemiau papildomą pamoką su instruktorimi,  tai truputi grįžai į savo vežes, bet vistiek dar jaučiau tokia įtampa važiuojant, daugiau su savo mašina nevažinesiu, kol neišlaikysiu Regitros ir negalesiu važiuot VIENA, be MB
Papildyta:

Na va, kas turit teises, bet mašinos neturit, o mano mašina jau nuo vasaros garaže stovi, o važinet negaliu  verysad.gif
Papildyta:

O kodel tokia didele pertrauka buvo, aš tai jaučiu po metu išvis nieko nemokečiau, ir reiktu nuo 0 pradet, tai čia normalu kad nieko neprisimeni  4u.gif

Taip paveikia. Pirmai kai mokiausi, as kazkaip bijodavau tu pamooku, ir laukdavau kada pasibaigs blush2.gif
Nusivyliau savim,kad neislaikiau blush2.gif o paskui atsirado kitos priezastys nukelti nestuke.gif smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 28, 23:59)
pasakyyyyykit kad įmanoma, net tokioms varnoms, kaip aš, kąąąąąąąąąąąąąąą  doh.gif

As mokiausi visiskai nuo nulio, papildomu nemiau, su seimos nariais nevazinejau ir islaikiau egzamina is pirmo karto. Tai, kad viskas imanoma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 11 29, 00:59)

Sveika, viskas imanoma, bet tai priklauso nuo daugelio dalyku pvz instruktoriaus sugebejimo mokyti, pacios imlumo informacijai ir pan mirksiukas.gif
As nors ir labai norejau, bet privalomu pamoku deja neuzteko verysad.gif (mokiausi nuo 0, teorija issilaikiau eksternu ), bet pas mane buvo tokia situacija, kad labai dideli tarpai tarp vaziavimu gavos, o ir mokiaus mazam miestely.

O del vazinejimo su seimos nariu...kiek paskaitau atrodo, kad tas seimos narys daugiau streso ivaro rekdamas nei naudos duoda blush2.gif

P.S bet kaip galima furos nepastebet? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 29, 09:45)

P.S bet kaip galima furos nepastebet?  blink.gif

Gal ir pastebejo, bet gal butu jau buve per velu wink.gif Pamenu kai as pirma kart sedejau uz vairo, nieko nesuvokiau, nesupratau kas vyksta aplinkui, tik instruktorius, tai vaira griebia, tai begius permeta....
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 29, 11:52)
Gal ir pastebejo, bet gal butu jau buve per velu wink.gif Pamenu kai as pirma kart sedejau uz vairo, nieko nesuvokiau, nesupratau kas vyksta aplinkui, tik instruktorius, tai vaira griebia, tai begius permeta....

Parasyta, kad jokios furos nemate ir vos neykale jai blush2.gif blush2.gif suprantu galima pamirst i veidrodeli paziuret (kas paskui naturaliai gaunas), galima nepastebet pesciojo prie pesciuju perejos stovincio,zenklu.... bet furos blink.gif
Atsakyti
sveikos busimos vairuotojos,jungiuosi prie jusu,as uzsirasiau i regitra 20d,blyn doh.gif nu bet nezinau kaip man ten gausis is aiksteles. instruktorius sake kad nesinervinciau ir pavazineciau atbula,tiesiog pamanevruoti atbuliniu,nes protas nemasto ka darau be jo komandos,o kai prie maksimos paciai reiks pastatyti auto tai bus linksmybiu g.gif ,
Atsakyti