Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 22:04)
Jei netycia uzrodys, tai gal atpasakosi kaip anas atrodo? smile.gif

Butinai biggrin.gif sake, kad yra popikciu, bet tas tai ypatingai doh.gif as zuikis drasuolis, nieko nebijau tai apziuresiu ir instruktoriu biggrin.gif o ka, ne gi tik jis apziurinet gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As ziauriai pavydziu visoms islaikiusioms, ***** kaip faina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 20:47)
Butinai biggrin.gif sake, kad yra popikciu, bet tas tai ypatingai  doh.gif  as zuikis drasuolis, nieko nebijau tai apziuresiu ir instruktoriu biggrin.gif o ka, ne gi tik jis apziurinet gali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ziauriai pavydziu visoms islaikiusioms, ***** kaip faina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na dar kazkaip apie Regitra nesvajoju smile.gif o kai ja pasieksiu matysiu, ar bailus ar drasus zuikis busiu lotuliukas.gif
prie to ziauriai ir as prisijungsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 22:51)
Na dar kazkaip apie Regitra nesvajoju smile.gif o kai ja pasieksiu matysiu, ar bailus ar drasus zuikis busiu  lotuliukas.gif
prie to ziauriai ir as prisijungsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kada regitra sturmuosi? biggrin.gif
man kuo labiau arteja ta diena tuo labiau juokas ima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:02)
Kada regitra sturmuosi? biggrin.gif
man kuo labiau arteja ta diena tuo labiau juokas ima  doh.gif  lotuliukas.gif

uzsiregistravus 16d, bet dar ziuresiu ar ta diena laikysiu, noriu daugiau pamoku, nes kas is to kad nuvaziuociau, pinigai i bala butu... Nes po metu pertraukos, atsisedau uz vairo, tai taip "apsipazorinau" sad.gif , eidama namo net apsiverkiau, kad niekada niekada neimoksiu vaziuoti... net neprisiminiau kur sankaba blush2.gif ziauri geda, tai dabar laukiu rytojau ir bijau, kad vel nepasikartociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai cia po metu pertraukos..as po menesio pertraukos pamirsau kaip sanktyzoj sukti reikia , kad pavaras susimazint reik blush2.gif blush2.gif tetis apakes buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sako koks tau egzaminas vaikeli, vaziuot ismok pirma blush2.gif
Bet dabar jau prisimenu viska biggrin.gif o teoriskai tai visai viska zinau, tik va praktikoj pritaikyt nevisada pavyksta blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:14)
Tai cia po metu pertraukos..as po menesio pertraukos pamirsau kaip sanktyzoj sukti reikia , kad pavaras susimazint reik blush2.gif  blush2.gif  tetis apakes buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sako koks tau egzaminas vaikeli, vaziuot ismok pirma  blush2.gif
Bet dabar jau prisimenu viska biggrin.gif o teoriskai tai visai viska zinau, tik va praktikoj pritaikyt nevisada pavyksta  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai va instruktorius ir sake nepatyrusiems vairuotojams ir men ir pusmetis uzsimirstamas doh.gif
Kad pas mane dabar ir teorines zinios prastos g.gif Dabar kai pagalvoju apie vairavima mano galva tokia tuscia blush2.gif lotuliukas.gif nieko negalvoju ir laukiu rytdienos.. smile.gif ryt po miesta vazinesiu...
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 23:19)
Tai va instruktorius ir sake nepatyrusiems vairuotojams ir men ir pusmetis uzsimirstamas doh.gif
Kad pas mane dabar ir teorines zinios prastos g.gif Dabar kai pagalvoju apie vairavima mano galva tokia tuscia blush2.gif  lotuliukas.gif nieko negalvoju ir laukiu rytdienos.. smile.gif ryt po miesta vazinesiu...

Atsiversk knygute-pasikartok ir galva rami bus mirksiukas.gif as jau buvau atsivertus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:22)
Atsiversk knygute-pasikartok ir galva rami bus  mirksiukas.gif  as jau buvau atsivertus biggrin.gif

neseniai laikiau 2011 11 11 (data gera, gaila, kad ne 11val lotuliukas.gif issilaikiau teorija tik 87, kai pernai 97 blush2.gif tai va ir teorijom ziniom nesu patenkinta. Dabar reik zenklus prisiminti...
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 23:27)
neseniai laikiau 2011 11 11 (data gera, gaila, kad ne 11val lotuliukas.gif issilaikiau teorija tik 87, kai pernai 97 blush2.gif tai va ir teorijom ziniom nesu patenkinta. Dabar reik zenklus prisiminti...

tai nieko cia baisaus, pasikartok zenklus ir tiek mirksiukas.gif
As teorija kovo pabaigoj issilaikiau lotuliukas.gif

Va dabar pasiziurejau, kad penktadieni teks 6val isvaziuot, kad i egzamina speciau blink.gif aisku nuvaziuosiu anksciau nei man reikia doh.gif va ka reiskia nepatogumsi su autobusais vazinet doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau ir as prie jusu prisijungt preita antradieni issilaikiau teorija dabar esu uzsiregistravus 13 d. praktikai bet dar nesu tikraiar ta diena jau busiu pairuosusi ji laikti blush2.gif su aikstele dar nekas blush2.gif bet tikiuusi tures man vyras laiko ir mes kartu dar pasimokine iveksiu regitra bigsmile.gif masiniuka savaidgali gavau dovanu tai dabar dar didesne paskata greiciau tureti VP ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 28 lapkričio 2011 - 21:46
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 22:27)

Sakyčiau pirma reikėjo ženklus prisimint, o paskui į teorijos egaminą eit tai ir rezultatai kitokie būtų. O dbr atbulom, nesuprantu. Aj nebent reikėjo saugot metų tarpą.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 21:41)
tai nieko cia baisaus, pasikartok zenklus ir tiek  mirksiukas.gif
As teorija kovo pabaigoj issilaikiau  lotuliukas.gif

Va dabar pasiziurejau, kad penktadieni teks 6val isvaziuot, kad i egzamina speciau  blink.gif  aisku nuvaziuosiu anksciau nei man reikia  doh.gif  va ka reiskia nepatogumsi su autobusais vazinet  doh.gif

Na jooo truputi nekas tau.
As ir jauciu dideli nepatoguma su viesuoju tranportu, o jei vienai su vaikais reiktu vaziuot, nezinau prazuciau, matyt blush2.gif nematau SB polinkio mokintis, tai turiu dideli poreiki pati pabaigti.

QUOTE(vietine1986 @ 2011 11 28, 21:45)
Sveikos 4u.gif  noreciau ir as prie jusu prisijungt preita antradieni issilaikiau teorija dabar esu uzsiregistravus 13 d. praktikai bet dar nesu tikraiar ta diena jau busiu pairuosusi ji laikti blush2.gif  su aikstele dar nekas blush2.gif bet tikiuusi tures man vyras laiko ir mes kartu dar pasimokine iveksiu regitra bigsmile.gif  masiniuka savaidgali gavau dovanu tai dabar dar didesne paskata greiciau tureti VP ax.gif

Sveika
Gera paskata mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 28, 21:46)
Sakyčiau pirma reikėjo ženklus prisimint, o paskui į teorijos egaminą eit tai ir rezultatai kitokie būtų. O dbr atbulom, nesuprantu. Aj nebent reikėjo saugot metų tarpą.

Nejau "na ura", mokiausi mirksiukas.gif , sikart egzaminas man papuole sunkesnis, bent man taip atrode.
Atsakyti