Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 17:08)
zinoma islaikysi, aisku kiek kvaila tai girdet is to kuris jau islaike (visada ir pati taip galvojau) bet manau svarbiausia nusiteikimas 4u.gif

Tikrai svarbu nusiteikimas. Kaip fainai kad visos trys islaiket. bigsmile.gif thumbup.gif Bet ir nervus tampė iki paskutinio lašo, nukrist galima. doh.gif
Idomu kuris ten tas kirvis Kauno regitroj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 28, 18:46)
Tikrai svarbu nusiteikimas. Kaip fainai kad visos trys islaiket.  bigsmile.gif  thumbup.gif  Bet ir nervus tampė iki paskutinio lašo,  nukrist galima. doh.gif

drinks_cheers.gif Aha, kad tik pas ji nepakliuciau doh.gif
Atsakyti
o sveikinimai dar biggrin.gif nu fainiai biggrin.gif
Atsakyti
Aš Kaune laikiau, antrą kartą, nes pirmąkart aikštelėj susimoviau neužvažiuodama ant estakados. Labai puikus egzaminuotojas papuolė šįkart, pakalbino važiuojant, kas tikrai nuimė jaudulį, kai pasakiau, kad bijau estakados, paaiškino kaip užvažiuot, kad negailėčiau gazo ir t.t. na, jaučiaus kaip pas instruktorių savo lotuliukas.gif labai malonus žmogus. Net nepastebėjau kaip pravažiavau visą maršrutą. mirksiukas.gif Pagaliau užbaigiau šitą reikalą su VP. rolleyes.gif

Sveikinimai išlaikiusioms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afters: 28 lapkričio 2011 - 19:43
Sveikinu visas islaikiusias thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai gera diena siandien thumbup.gif

Man instruktorius gal parodys ketvirtadieni ta kirvi, nors nelabai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 28, 20:00)
Man instruktorius gal parodys ketvirtadieni ta kirvi, nors nelabai noriu biggrin.gif

Jei netycia uzrodys, tai gal atpasakosi kaip anas atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 28, 20:46)
Tikrai svarbu nusiteikimas. Kaip fainai kad visos trys islaiket.  bigsmile.gif  thumbup.gif  Bet ir nervus tampė iki paskutinio lašo,  nukrist galima. doh.gif

tas kirvis toks auksto ugio, stambokas, siek tiek praziles, sake ten kokie 3 tokia pikti yra
Atsakyti
Žinokit iš mimikos suprasit kirvis ar ne, kai toks susiraukęs išeidavo, tai galvodavau "kad tik neišgirščiau savo vardo". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2011 11 28, 20:17)
Žinokit iš mimikos suprasit kirvis ar ne, kai toks susiraukęs išeidavo, tai galvodavau "kad tik neišgirščiau savo vardo".  lotuliukas.gif

viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2011 11 28, 21:17)
Žinokit iš mimikos suprasit kirvis ar ne, kai toks susiraukęs išeidavo, tai galvodavau "kad tik neišgirščiau savo vardo".  lotuliukas.gif

Jei dar galva veiks tiek, kad bus minčių patyrinėt egzaminuotojo veidą. biggrin.gif Mano galva buvo kaip iššluota, tik prisimenu kai jis nužvelgė mane nuo galvos iki kojų. doh.gif Toks ryžokas buvo, kokių 35m. Gal kam papuls. ax.gif
Davai visos išsilaikot iki Naujų, kiek galima čia tupinėt, kita tema jūsų laukia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 28, 20:35)
Jei dar galva veiks tiek, kad bus minčių patyrinėt egzaminuotojo veidą. biggrin.gif Mano galva buvo kaip iššluota, tik prisimenu kai jis nužvelgė mane nuo galvos iki kojų. doh.gif  Toks ryžokas buvo, kokių 35m. Gal kam papuls. ax.gif
Davai visos išsilaikot iki Naujų, kiek galima čia tupinėt, kita tema jūsų laukia. biggrin.gif

Itariu, kad nebus laiko tyrineti lotuliukas.gif ta prasme ne tos mintys suksis galvoj biggrin.gif mmm ryt vaziavimas...po metu pertraukos trecias blush2.gif jau vel bijau biggrin.gif ir noriu biggrin.gif Dabar (na kie vaziavau) sitas instruktorius geras... Ir isaiskina, gan detaliai, ir pamoko, na po kol kas super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 17:45)
na jis pasizymejo kazka tam lape ir lipa is masinos, bet tyli nieko nesako, na ir as islipau ir einu su juo, priejom duris, kur eiti i regitra, sako "eikit susimoket ir fotografuotis" tai sikart vos neapsiverkiau, tik is laimes rolleyes.gif

sveikinu clap.gif 4u.gif . Man ir beveik tik prie duru pasake, jog eiciau susimoket ir fotografuotis, tai ta atstuma kol nuo masinos iki duru ejom galvojau jog neislaikiau ir isgirdau tuos stebuklingus zodzius clap.gif . Nors laikiau ketvirtadieni, bet dar db gera prisimint jausma, kai supranti, kad islaikyta thumbup.gif
Atsakyti