Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 01 08, 21:56)
Kur baltai apredyta pirkau kaip reborna zinokit as tame zalia visI TUNDRA raso rebornas ir tikiu  doh.gif
Papildyta:

Ta baltai aprengta grazi lelyte ir tiek, jus pasiziurekit, ka raso ant kaklo?
Ar ispaustas uzrasas koks yra ar siaip uzrasyta
Bet jis tikrai ne rebornas

Tai itariu, kad jus siek tiek apmove doh.gif
Ir permokejot uz ja gerokai doh.gif

Kiek as prisiziurejus tu leliu ale rebornu, tik zodis reborn idetas ir kaina ziauriai uzkelta
O is tikro tai kartais nieko doro joms net nebuna padaryta
Cia paprasciausia lele:
user posted image
O cia koks pradedantysis ar megejas padare reborna ir tokios pat leles, kaip ir tokios paprastos leles, tai gana neblogai padarytas, bet tikruoju rebornu cia nekvepia
user posted image
Atsakyti
Jo mano mama, kaip rasiau turi tikru tikriausia reborna, bet tokia tikroviska, kaip gyva, ziauuriai faina wub.gif
Papildyta:
Teisi jus Linut, va ne kiekviena nutapyta yra rebornas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 22:08)

o va del tos kur su kepure - mes su Siverija ne apie berniuka kalbejom, o apie ta, kur jums labiausiai patinka - nu ji su suknele - tad ko gero mergyte lotuliukas.gif , bet ji irgi ner visiskai rebornas, tiosiog lele, ir veidukas grazus jos, o va kas po kepure - man nepatinka, ale tarpinis variantas tarp leles ir reborno (nu cia tik tai, kas matyti foto, realiai gal kitaip ji).
spec susiradau ana foto - pas jus i rebornus ko gero galetu pretenduoti tas berniukas, kuri pardavet ir cia kur naujas, nelimpa jums - aisku sprendimas tik pagal foto rolleyes.gif

Ta lele visai ne rebornas, tai Ashton drake kolekcijos lele
user posted image

Tik vat Dzimbos nuotraukoj plaukai kazkodel visoms parupo, kas su jais nutike wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 22:52)

Bent sioje naujoj temoj, mano supratimu, nera ne vieno reborno, g.gif

Rebornas tikras buvo idetas:
user posted image

Dabar idejau dar kita jo nuotrauka, kad ta pati nenusibostu
Jis padarytas is pusgaminio Adrie Stoete (Rosanne), ebay maciau toki pusgamini uz 55 GBP parduoda
Limited 57/100, 58 cm,
Jo autore vokiete Monika Brockmann
Papildyta:
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 08, 23:21)
aišku

user posted image

tik dar bus per aukštas mano panelei

Superinis thumbup.gif
Nieko palaikysit, kur palepej, priaugs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 23:50)
Joo tos pacios graziausios, kur idejot, mano mama viena tokia pamaciau turi reborna, mums neduoda, ir anukiu neprileidzia
devil.gif
Ne ne ji gera, yra pripirkus anukem tiek zaisliniu leliu, visa kalna doh.gif
Papildyta:
Is jusu nuorodos turi tokia
http://www.rosacoelh...ter/esther.html
Papildyta:
Vardu Kamile, turejo ir berniuka, bet nelabai patiko, tai pardave.

user posted image

cia jusu mamos parduotas berniukas?

user posted image

O si jusu mamos Kamile?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 00:29)
user posted image

Tik vat Dzimbos nuotraukoj plaukai kazkodel visoms parupo, kas su jais nutike wub.gif
Papildyta:
user posted image

Jis padarytas is pusgaminio Adrie Stoete (Rosanne), ebay maciau toki pusgamini uz 55 GBP parduoda
Limited 57/100, 58 cm,
Papildyta:
Superinis thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

O si jusu mamos Kamile?

Nu geras, net issiziojau, is kur zinot, taip ta pati blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 00:31)
Nu geras, net issiziojau, is kur zinot, taip ta pati blink.gif

As is pradziu pagalvojau, kad jus tai ji, paskui kai paraset, kad turit mergaites, o ji tai tik anukes turi mirksiukas.gif
Na bet pasirodo vistiek gimines esat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 00:40)
As is pradziu pagalvojau, kad jus tai ji, paskui kai paraset, kad turit mergaites, o ji tai tik anukes turi mirksiukas.gif

Jau viskas aisku, ai nenorejo man sakyt, dabar viska zinau, paziuresiu ka apie mane prirase lotuliukas.gif Ai, pas mus nera paslapciu, bet tik siaip keistai gyvenime nutinka, dar sakau gal ir vyra atpazinsiu kur berasanti thumbup.gif lotuliukas.gif

Kaip tam posaky, kad obuolys nuo obels netoli rieda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 23:50)
Joo tos pacios graziausios, kur idejot, mano mama viena tokia pamaciau turi reborna, mums neduoda, ir anukiu neprileidzia
devil.gif
Ne ne ji gera, yra pripirkus anukem tiek zaisliniu leliu, visa kalna doh.gif

Gal jūsų mama anos temos pirmuose puslapiuose rašydavo, kad turi atskirą kambarį lėlėms. nemačiau jos kolekcijos, kai skaičiau jau buvo atsijungusi, tai nujaučiu kad įspūdinga
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 00:40)

aš irgi susiejau drinks_cheers.gif

QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 01:00)
Jau viskas aisku, ai nenorejo man sakyt, dabar viska zinau, paziuresiu ka apie mane prirase lotuliukas.gif  Ai, pas mus nera paslapciu, bet tik siaip keistai gyvenime nutinka, dar sakau gal ir vyra atpazinsiu kur berasanti thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kaip tam posaky, kad obuolys nuo obels netoli rieda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

praeitos temos pirmus dešimt ar daugiau psl paskaitinėk.
nieko blogo neprirašė, sakė kad bute gyvenat ir daug lėlių nepageidaujat turėt, todėl jūsų dukrytė nueina , po vieną lėlę parsineša 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 01:12)
Ta baltai aprengta grazi lelyte ir tiek, jus pasiziurekit, ka raso ant kaklo?
Ar ispaustas uzrasas koks yra ar siaip uzrasyta
Bet jis tikrai ne rebornas

Tai itariu, kad jus siek tiek apmove doh.gif
Ir permokejot uz ja gerokai doh.gif

Kiek as prisiziurejus tu leliu ale rebornu, tik zodis reborn idetas ir kaina ziauriai uzkelta
O is tikro tai kartais nieko doro joms net nebuna padaryta
Cia paprasciausia lele:
user posted image
O cia koks pradedantysis ar megejas padare reborna ir tokios pat leles, kaip ir tokios paprastos leles, tai gana neblogai padarytas, bet tikruoju rebornu cia nekvepia
user posted image

Ta kur baltai aprenkta ant kaklo raso REGINA J ispausta ir atkeliavo orogonalioje dezuteje
Kur Ashton drake mano lelyte ji originali ir plaukuciai yra pirkta is Ashton drake kolekcijos atkeliavo originalioje su inicialais dezuteje su sertifikatu tai manau tikrai originali grazi Ashton drake lelyte

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 01:29)
user posted image

Papildyta:
user posted image

Limited 57/100, 58 cm,
Papildyta:
Superinis thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

O si jusu mamos Kamile?

Kokios graziosssssssssssssssssssssss va ko tikrai noreciau pasaka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 09, 03:03)
Gal jūsų mama anos temos pirmuose puslapiuose rašydavo, kad turi atskirą kambarį lėlėms. nemačiau jos kolekcijos, kai skaičiau jau buvo atsijungusi, tai nujaučiu kad įspūdinga

aš irgi susiejau  drinks_cheers.gif
praeitos temos pirmus dešimt ar daugiau psl paskaitinėk.
nieko blogo neprirašė, sakė kad bute gyvenat ir daug lėlių nepageidaujat turėt, todėl jūsų dukrytė nueina , po vieną lėlę parsineša 4u.gif

Taip, jau perskaiciau, taip jau ir yra, kolekcionuoti nemanau schmoll.gif
Bet tema skaiciau net kelis kartus, bet tik taip pavirsutiniskai, o to reborno berniuko as net neprisimenu, jo nepazinau schmoll.gif

Mama juokias, sako dabar dviese galesim bendrauti po siuo niku ar jai su kitu niku prisiregistruot biggrin.gif
Uzteks sito niko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 01:40)

Na, pasirodo mes visos seklės- morkos lotuliukas.gif aš irgi tą patį galvojau biggrin.gif
Ir žiūriu, pas mus čia, temoj, jau pasiekimų yra: išskyrėm, kad kolekcinės lėlės- ne visos yra rebornai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 11:41)
Na, pasirodo mes visos seklės- morkos lotuliukas.gif aš irgi tą patį galvojau biggrin.gif
Ir žiūriu, pas mus čia, temoj, jau pasiekimų yra: išskyrėm, kad  kolekcinės lėlės- ne visos yra rebornai biggrin.gif

Ai juokingai buvo, ir net siurpu, kad mamai ikele nuotrauka Lina, na ji sako prase, o man Ingrida, as neprasiau, bet tokia panasi situacija lotuliukas.gif

Taip pasiekimu jau yra, bet nuo tu pasiekimu, man paciai galvele susisuko
Lina ziuriu gerai apie rebornus nusimano

Taip, ne visos kolekcines yra rebornai, ir ne visos tikroviskos( kaip kad rasiau ) yra rebornai

O jums nepatinka sis zodis rebornas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 09 sausio 2012 - 11:59
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 11:41)
Ir žiūriu, pas mus čia, temoj, jau pasiekimų yra: išskyrėm, kad  kolekcinės lėlės- ne visos yra rebornai biggrin.gif

Dabar yra pardavime si, raso reborn lotuliukas.gif
user posted image

Kas nesigaudo lai perka kaip reborna, o tai yra paprasta Antonio juan lele, ir jai net nieko nepareborninta mirksiukas.gif , na jos siaip fainos, Ispaniskos, bet rebornu net nekvepia

Turiu is ju serijos nupirkus savo merginai (realiai grazesne nei foto)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 11:57)
Taip pasiekimu jau yra, bet nuo tu pasiekimu, man paciai galvele susisuko
Lina ziuriu gerai apie rebornus nusimano

Ingrida labiau mirksiukas.gif
Ji gal daugiau domisi
O as vis laiko tam neturiu

Man labiau patinka kolekcines leles tarkim Lee Middleton labai grazios
Pvz si (ji ne mano, kitoj kolekcijoj)
user posted image

Man rebornai, jei graziai padaryti , labai patinka