Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 20:17)
Aha supratau, taip ir mums graziau.
As savo taip ir susukavau, dar yra spec. priemones plaukams kondicionierius rebornams, jis kaip zele, padaro plaukucius lygius, nepurius, jo pagalba formuojamos garbaneles, pasisiausimai, ar glotniai prisukuojami smile.gif

Jei atvirai man patinka kudikiai be plauku visai tongue.gif

drinks_cheers.gif
mat kaip, net nežinojau

man su plaukučais mielesni, tokie kaip įdėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 21:33)
o man is jusu foto  ta languota suknyte ir paskui ta rudom didelem akim, kur baltai apredyta grazios - bet ten leles, ne rebornai - ar klystu?

Kur baltai apredyta pirkau kaip reborna zinokit as tame zalia visI TUNDRA raso rebornas ir tikiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 22:10)
o ta man idomu be kepures butu pamatyt - nes veidukas jos gana mielas, bet kas matos virs jo - man nelabai patinka... unsure.gif

tas berniukas be kepures kada foto idesiu jis turi juodus isodintus plaukucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 01 08, 21:56)
Kur baltai apredyta pirkau kaip reborna zinokit as tame zalia visI TUNDRA raso rebornas ir tikiu  doh.gif
Papildyta:

tas berniukas be kepures kada foto idesiu jis turi juodus isodintus plaukucius  ax.gif

gal rase kad rebornintas g.gif , cia anksciau kai buvo diskusija apie rebornus iskilus - buvo kazkas rade net anabele ar chou reborninta - tai va panasiau (ta prasme plaukus isodino - ir jau rebornintas lotuliukas.gif )
bet jos veidukas grazus mirksiukas.gif
o va del tos kur su kepure - mes su Siverija ne apie berniuka kalbejom, o apie ta, kur jums labiausiai patinka - nu ji su suknele - tad ko gero mergyte lotuliukas.gif , bet ji irgi ner visiskai rebornas, tiosiog lele, ir veidukas grazus jos, o va kas po kepure - man nepatinka, ale tarpinis variantas tarp leles ir reborno (nu cia tik tai, kas matyti foto, realiai gal kitaip ji).
spec susiradau ana foto - pas jus i rebornus ko gero galetu pretenduoti tas berniukas, kuri pardavet ir cia kur naujas, nelimpa jums - aisku sprendimas tik pagal foto rolleyes.gif
Atsakyti
Tikra ziuriu maisalyne su tuo supratimu, kas rebornas o kas ne biggrin.gif
Mano supratimu, na tik cia jau mano supratimu, kad tikrieji rebornai, arciau tos tiesos yra tie, kurie yra tapomi ant skulpturu, kurios spec. ir gaminamos rebornams gaminti.

Ir manau, jei ne is skulpturos jie daromi, tai man rods jie nera rebornai, o tik padielkos. Tai taip, na cia tik as taip manau, gal ir klystu, bet ebay, kur rebornai parduodami, yra is skulpturu, o ant kitu raso, kad reborninta, na siek tiek surealistinta.
Panasiai masto ir Kriiste.

Bent sioje naujoj temoj, mano supratimu, nera ne vieno reborno, g.gif
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 01 08, 20:31)
man rubuiliukai labiau patinka kai zandukai yra ir spalvyte mielesne sitas berniukas per raudonas kazkaip ir patinka tik atsimerke ir miela kai sypsosi o plaukuciai ziurint kokie kartais visai nieko buna tokie pasisiause padauziukai  wub.gif

Man ir patinka rubuiliukai, bet patinka ir tokie raudoni, arba, kai buna tokios raud demeles ant kaktytes, nosytes, rankytes ir padukai wub.gif
Norim kudikio atsimerkusio, tokio naujagimio.
Svarbu, kad nebutu per daug galuniu medziagine dalis, kuo daugiau viniline, raso3/4, nepatinka 1/4, bet labiausiai patinka pilnai vinilines galunes, ypac kojytes, raso ( full limbs)
Ir norim berniuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 08 sausio 2012 - 22:44
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 22:52)

Ir norim berniuko smile.gif

o kodėl būtent berniuko?
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 08, 23:04)
o kodėl būtent berniuko?

Taip panos nori smile.gif
Mergyte turim silikonine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 23:06)
Taip panos nori smile.gif
Mergyte turim silikonine smile.gif

aišku

man vis dėlto gražiausios (dabar peržiūrėjau) tos lėlės iš mano paskutinio įdėto psl. bent jau man. wub.gif
http://www.rosacoelh...a/galeria6.html

iš šitų bet kokią norėčiau turėti

beje, reikėjo temą pavadinti'; lėlės kurios patinka mamytėms... tongue.gif

va kokį vežimėlį užmačiau čia vienam komise už 10eurų. trečiadienį važiuosim pirkti jei dar bus wub.gif
user posted image

tik dar bus per aukštas mano panelei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 08 sausio 2012 - 23:23
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 08, 23:21)
aišku

man vis dėlto gražiausios  (dabar peržiūrėjau) tos lėlės iš mano paskutinio įdėto psl. bent jau man. wub.gif
http://www.rosacoelh...a/galeria6.html

iš šitų bet kokią norėčiau turėti

beje, reikėjo temą pavadinti'; lėlės kurios patinka mamytėms... tongue.gif
va kokį vežimėlį užmačiau čia vienam komise už 10eurų. trečiadienį važiuosim pirkti jei dar bus wub.gif
user posted image

tik dar bus per aukštas mano panelei

Joo tos pacios graziausios, kur idejot, mano mama viena tokia pamaciau turi reborna, mums neduoda, ir anukiu neprileidzia
devil.gif
Ne ne ji gera, yra pripirkus anukem tiek zaisliniu leliu, visa kalna doh.gif
Papildyta:
Is jusu nuorodos turi tokia
http://www.rosacoelh...ter/esther.html
Papildyta:
Vardu Kamile, turejo ir berniuka, bet nelabai patiko, tai pardave.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 19:34)
Jo kaina gera, bet pati lele man nelabai. Silikonine nupirkta, yra ju pirkt ir ebay, bet kainos dideles doh.gif
Papildyta:

Na ne siulas, bet plaukas, ne taip issireiskiau lotuliukas.gif
Visi rebornai bei kitos tikroviskos leles turi tik tokius plaukucius, arba nutapo plaukus.

Tas Thomas nevertas demesio, o silikonine thumbup.gif
Tik sios leles tai ne rebornai, tai kolekcines Ashton drake leles

Jei norit tokios silikonines Lily rose, viena moteris parduot savo ruosiasi.
Tik ji brangiau parduos , nei Emuke buvo, nes iskaiciavo i kaina kelione is Vilniaus i Kauna
Galesiu duoti jos kontaktus

O ebay, jei naujos, tai tikrai labai jos brangios, na bent jau mums lietuviams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 01 08, 19:56)
Labuciukas bet temutes judejimas super  drinks_cheers.gif  man asmeniskai patinka grazios lelytes paziuri ir taip mano  wub.gif  kaip ir Ashton Drake Baby  man jos labai mielos kaip mano si man begalo miela nekeisciau nei i nieka kur ta nuoruoda idejau buvo idomu paziureti bet tureti kazkaip nelabai na nesimpatiska ji visai
juk si tokia miela
user posted image

Butu idomu jusu sita pamatyti be kepures
Jai su plaukais nieko nedaryta?
Nesugadinti, neperdaryti?
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 21:10)
o ta man idomu be kepures butu pamatyt - nes veidukas jos gana mielas, bet kas matos virs jo - man nelabai patinka... unsure.gif

na va musu mintys vienodos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linute aciu, bet mes turim ta silikonine gi rasiau, tai yra mano vyresnele turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 01:01)
Tas Thomas nevertas demesio, o silikonine  thumbup.gif
Tik sios leles tai ne rebornai, tai kolekcines Ashton drake leles

Jei norit tokios silikonines Lily rose, viena moteris parduot savo ruosiasi.
Tik ji brangiau parduos , nei Emuke buvo, nes iskaiciavo i kaina kelione is Vilniaus i Kauna
Galesiu duoti jos kontaktus

O ebay, jei naujos, tai tikrai labai jos brangios, na bent jau mums lietuviams ax.gif
Papildyta:
Butu idomu jusu sita pamatyti be kepures
Jai su plaukais nieko nedaryta?
Nesugadinti, neperdaryti?
Papildyta:
na va musu mintys vienodos drinks_cheers.gif

kai tik padarysiu foto idesiu maciau va tokia pat
http://www.ashtondra...vinyl-doll.html
man jos lelytes begalo super wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 01:03)
Linute aciu, bet mes turim ta silikonine gi rasiau, tai yra mano vyresnele turi smile.gif

idekit foto idomu paziureti as jau irgi noreciau silikonines visos nors viena tureti blush2.gif
Atsakyti
Foto siandien idejo Ingrida lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti