Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 07, 23:24)
mane ten tos beždžionės išgasdino...
o 2011m kolekcijoj labai gražių mačiau wub.gif

man tas bezdziones viena mamyte uzrode
net nezinojau, kad dar ir tokias daro
norejo pirkt, ale, kad jos labai jau brangios wub.gif
Atsakyti
dar tokias radau berenger

http://cgi.ebay.fr/w...vectorid=229480

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 07, 23:07)
Nu bet rebornas ir yra rebornas - gi jiems gaminti ner suteikiamos kazkokios teises - kam iseina geriau, kam baisiau, o kam serijine gamyba... Yra grazus, yra baisus. Vieni brangus, kiti kainuoja kiek paprasta lele. Esmes tai nekeicia schmoll.gif
kaip ir paveikslai - vertinimo kriteriju daug - vieni milijonus kainuoja, kitus uz č0 lt gali nupirkt - ir tai vistiek vadinas PAVEIKSLAS

Oi Kriiste, kiek daug nezinot.
Skulpturas rebornu daro tik tikri skulptoriai, jie islipdo jas savo rankomis, ir pagal tuos sablonus fabrike yra gaminamos leliu skulpturos, galvos ir galunes.
Tas skulpturas perka dailininkai, meistrai ir nutapo, vat nuo to ir priklauso reborno kaina, jo menine verte, butent kokio dailininko lele nutapyta, kuo dailininkas labiau nusipelnes tuo rebornas vertingesnis ir pinigine ir menine verte.
Tokias skulpturas perka ir pradedantieji, ju kokybe apgailetina.
Cia kaip ir su paveikslais.
Kolekcionieriams labai svarbu yra kokio dailininko nutapyta.
O eiliniai renkames pagal skoni ir pagal pinigines stori mirksiukas.gif

Nesuprantu, kas jums neaisku g.gif

Dabar stengiamasi jau atsikratyt to zodzio rebornas, nes realiai rebornai daromi individualiai pagal uzsakymus, ir is tu paciu skulpturu, tik dailininke, palei vaiko nuotrauka, parenka jam atatinkama skulptura, panasia veiduko forma ir nutapo is nuotraukos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 07, 23:23)
nu bet o gal kazkam ji grazi ir visai nesugadinta g.gif

Vyksta parodos, kur dailininkai demonstruoja savo darbus, yra tam tikros leliu dazymo technikos, jas ivertina, metu laimetoju leles kolekcionieriai perka uz nerealiai dideles kainas.Yra komisijos, kurios supranta ta tapymo kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 02:04)
Oi Kriiste, kiek daug nezinot.
Skulpturas rebornu daro tik tikri skulptoriai, jie islipdo jas savo rankomis, ir pagal tuos sablonus fabrike yra gaminamos leliu skulpturos, galvos ir galunes.
Tas skulpturas perka dailininkai, meistrai ir nutapo, vat nuo to ir priklauso reborno kaina, jo menine verte, butent kokio dailininko lele nutapyta, kuo dailininkas labiau nusipelnes tuo rebornas vertingesnis ir pinigine ir menine verte.
Tokias skulpturas perka ir pradedantieji, ju kokybe apgailetina.
Cia kaip ir su paveikslais.
Kolekcionieriams labai svarbu yra kokio dailininko nutapyta.
O eiliniai renkames pagal skoni ir pagal pinigines stori mirksiukas.gif

Vyksta parodos, kur dailininkai demonstruoja savo darbus, yra tam tikros leliu dazymo technikos, jas ivertina, metu laimetoju leles kolekcionieriai perka uz nerealiai dideles kainas.Yra komisijos, kurios supranta ta tapymo kokybe.

o va cia jus esat ne teisi - tu skulpturu pilnas ebay, manau uzsieny ju ir dar nemazai kur galima gaut - juos gali pirkt ir gamint bile kas, o ne tik dailininkai, menininkai ir pan. Sakot realiai neimanoma sugalvojus padaryt savo skulpturos - viskas imanoma, tik reik tam kazkokiu ziniu, noro ir pinigu. Rebornas - nera butent ta lele, kazkiekno sukurta - rebornas yra lele, kiek imanoma panasesne i tikra kudiki, vaika, ranku darbo. Zmogiska, reali lele - muliazas cool.gif
Aisku vardines leles yra brangesnes kolekcionieriu tarpe, bet tai nereiskia, kad nepripazintas zmogus neturi galimybes pagamint ta reborna rolleyes.gif

O parodos organizuojamos tam, kad visuomene apie gaminius suzinotu, azartiski geistu ir moketu pinigus...
Taip yra visame kame, tortu kepejams, leliu gamintojams, gyvunu veisejams cool.gif
Zmones ir ju poreikiai labai skirtingi - vieni pirks suni, lele, paveiksla butent to dailinko, kurejo, veisejo - kad galetu visiems pasakyti kieno jis kurtas, veistas, tapytas ir KIEK uz tai sumokejo, kiti pirks pigesni, bet ne visada prastesni, galbut nepripazinta, bet butent jam reiklainga gyvuniuka, lele ar paveiksla ir dziaugsis tuo ka turi - kitiems neafisuodami.

Man asmeniskai nepriimtina pati rebornu tipo leliu laikymo namie ideja, o ne pacios leles, ju gamintojai ar turetojai - kiekvienam savo.

As tik issakiau savo nuomone - ir neaisku ne man - o butent jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 12:58)
o va cia jus esat ne teisi - tu skulpturu pilnas ebay, manau uzsieny ju ir dar nemazai kur galima gaut - juos gali pirkt ir gamint bile kas, o ne tik dailininkai, menininkai ir pan. Sakot realiai neimanoma sugalvojus padaryt savo skulpturos - viskas imanoma, tik reik tam kazkokiu ziniu, noro ir pinigu. Rebornas - nera butent ta lele, kazkiekno sukurta - rebornas yra lele, kiek imanoma panasesne i tikra kudiki, vaika, ranku darbo. Zmogiska, reali lele - muliazas cool.gif
Aisku vardines leles yra brangesnes kolekcionieriu tarpe, bet tai nereiskia, kad nepripazintas zmogus neturi galimybes pagamint ta reborna rolleyes.gif

O parodos organizuojamos tam, kad visuomene apie gaminius suzinotu, azartiski geistu ir moketu pinigus...
Taip yra visame kame, tortu kepejams, leliu gamintojams, gyvunu veisejams cool.gif
Zmones ir ju poreikiai labai skirtingi - vieni pirks suni, lele, paveiksla butent to dailinko, kurejo, veisejo - kad galetu visiems pasakyti kieno jis kurtas, veistas, tapytas ir KIEK uz tai sumokejo, kiti pirks pigesni, bet ne visada prastesni, galbut nepripazinta, bet butent jam reiklainga gyvuniuka, lele ar paveiksla ir dziaugsis tuo ka turi - kitiems neafisuodami.

Man asmeniskai nepriimtina pati rebornu tipo leliu laikymo namie ideja, o ne pacios leles, ju gamintojai ar turetojai - kiekvienam savo.

As tik issakiau savo nuomone - ir neaisku ne man - o butent jums mirksiukas.gif

OI :ohTas skulpturas ir parduoda per ebay ir dar spec parduotuvese.
Taip, jas gali pirkti bet kas, bet, dailininku menininku yra zinomos pavardes, jie pasiraso po savo darbu.

REBORNAS YRA ZODIS-ATGIMES.
TIKRAS REBORNAS YRA NUTAPOMAS PAGAL REALIA NUOTRAUKA MIRUSIO KUDIKIO.
SIE UZSAKYMAI DAROMI INDIVIDUALIAI.
REBORNAI NERA PARDUODAMI, TIK DAROMI PAGAL UZSAKYMA.

Bet zodis rebornas prigijo. Ir tokios leles yra gaminamos, net motinom neturinciom vaiku, tai ju vaikas juk nemire, tai prie ko cia tas zodis ATGIMES-REBORNAS, tiesiog taip jas vadina

O perka tas tikroviskas leles zmones, nes jos laaabai grazios, jos tokios tikroviskos, man seile tista i jas beziurint.

Yra zmoniu, kuriems tokios leles nepatinka, tai juk niekas nevercia gi ju isigyti, bet nereiketu pasiepti tu, kurie perka tokias leles su malonumu, ir dar kokiu doh.gif

Naujoves sunkiai prigyja, o ypac musu visuomeneje, ir tai yra negincytina tiesa.Ar pamenate, kokia klaiki reakcija buvo apie daikciukus, kuriuos galima nusipirktiS shopo parduotuveje, o apie siu parduotuviu atsiradima, oi kiek perTV buvo diskusiju doh.gif O siandien, apie tai kalbam taip laisvai, ir nebeklausiam, o kam tau to daikciuko reikia blink.gif (manau supratot apie ka as cia)
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 13:38)
Yra zmoniu, kuriems tokios leles nepatinka, tai juk niekas nevercia gi ju isigyti, bet nereiketu pasiepti tu, kurie perka tokias leles su malonumu, ir dar kokiu doh.gif

Naujoves sunkiai prigyja, o ypac musu visuomeneje, ir tai yra negincytina tiesa.Ar pamenate, kokia klaiki reakcija buvo apie daikciukus, kuriuos galima nusipirktiS shopo parduotuveje, o apie siu parduotuviu atsiradima, oi kiek perTV buvo diskusiju doh.gif O siandien, apie tai kalbam taip laisvai, ir nebeklausiam, o kam tau to daikciuko reikia blink.gif (manau supratot apie ka as cia)

Tai nieks ir nepasiepia perkanciuju sau zaidimui (ne kolekcijai), man kazkaip ju gaila, nes tikrai manau kad su psichika kazkas ne taip (kai lele veziojas kartu, rupinas ja, perrengineja, perka jai baldus, rubus, pampersus ir vaidina kad augina vaika) g.gif

kartais tos naujoves galetu ir neprigyti, kaip kad vaiku teisiu askalavimas, nepagarba mokytojams, tevams, nesantuokinis gyvenimas, daznos skyrybos, sekso kultas ir pan... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 13:54)
Tai nieks ir nepasiepia perkanciuju sau zaidimui (ne kolekcijai), man kazkaip ju gaila, nes tikrai manau kad su psichika kazkas ne taip (kai lele veziojas kartu, rupinas ja, perrengineja, perka jai baldus, rubus, pampersus ir vaidina kad augina vaika) g.gif

kartais tos naujoves galetu ir neprigyti, kaip kad vaiku teisiu askalavimas, nepagarba mokytojams, tevams, nesantuokinis gyvenimas, daznos skyrybos, sekso kultas ir pan... rolleyes.gif

Jus cia tikriausiai apie suaugusias moteris, kaip as supratau. Na taip, ir as sutinku, kai perziangiamos bet kokios ribos, atrodo ir man keistokai. Normalu yra tai, kas ir yra proto ribose, nusipirkti, pasidziaugdi, pasisodinti ar pasiguldyti, laiks nuo laiko dulkes nusluostyt, o gal ir ka nors pasiut idomesnio koki rubeli ar nupirkt per ispardavimus, nematau tikrai nieko blogo schmoll.gif Bet ja rupintis kaip kudikiu, keltis net naktimis prie jos, manau, kad neatsiras ne vieno zmogaus, kuris pasakytu, kad tai normalu mirksiukas.gif
Mano mama turi ant lovos pasisodinusi tokia didele lele.Karts nuo karto jinai, kai toks noras uzeina, pasiuva nauja lelei kokia pusta suknele, skrybelaite, man labai grazu.Tai jei, tarkim as tureciau tikroviska kudiki ir jam pasiuciau ar nupirkciau koki nauja rubeli, tai pagal jus tai jau butu nenormalu. Vat apie tai ir kalbam, kad viskas yra normalu, kas telpa i proto ribas.

O tos naujoves, kurias jus isvardinot, sakydama, kad gali ir nebuti, tai pasakysiu tiek, kol kas musu seimai, butent musu, jos nepakenke.As manau, kad viskas priklauso nuo musu paciu, kiek tas naujoves mes isileisime i savo seima, kiek jos itakos musu gyvenima..o svarbiausia koki mes patys tevai perduosime savo pavyzdziu gyvenimo buda savo vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 17:48)
Tai jei, tarkim as tureciau tikroviska kudiki ir jam pasiuciau ar nupirkciau koki nauja rubeli, tai pagal jus tai jau butu nenormalu. Vat apie tai ir kalbam, kad viskas yra normalu, kas telpa i proto ribas.

O tos naujoves, kurias jus isvardinot, sakydama, kad gali ir nebuti, tai pasakysiu tiek, kol kas musu seimai, butent musu, jos nepakenke.

tai jei jus turetumet tikroviska kudiki (aisku jei jums jo reikia) - tai nieko blogo - kiekvienas grozi ir namu interjera suvokia skirtingai, kas kaip mano, tas taip daro, bet tie kudikiai tikrai nera zaislas vaikams... Nu man mazu maziausiai keista butu matant kieme kokia mergaite veziojancia reborna doh.gif Nu ne zaislas jis yra tikrai...

o as nuolat susiduriu su vaikais ir seimomis, kuriems tos "naujoves" labai pakenke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 08, 18:00)
tai jei jus turetumet tikroviska kudiki (aisku jei jums jo reikia) - tai nieko blogo - kiekvienas grozi ir namu interjera suvokia skirtingai, kas kaip mano, tas taip daro, bet tie kudikiai tikrai nera zaislas vaikams... Nu man mazu maziausiai keista butu matant kieme kokia mergaite veziojancia reborna doh.gif Nu ne zaislas jis yra tikrai...

o as nuolat susiduriu su vaikais ir seimomis, kuriems tos "naujoves" labai pakenke rolleyes.gif

Taip sutinku, jos nera zaislas, mazametems netinkamos.Bet 12 mergaitei jau galima su tokia lele zaist, o ir tas zaidimas yra kitoks, tik pasidziaugimas, perrengimas, susukavimas, na dar ant ranku palaiko, na zodziu tik dziaugiasi.
O mazoji mokosi is seses.

Ir as noriu pasakyti, kad sesiamete su savo anabele ar babybornu zaisdavo grubiai, tai uz galvos paimdavo, patasydavo ir uz kojos, na nedraskydavo, bet zaisdavo kaio ne su tikru vaiku tarkim. O dabar, kaip graziai elgiasi su musu silikonine lelyte, kaip atsargiai paima, paguldo, kaip patinka jai, i savo zaislines net nebeziuri schmoll.gif
Vadinasi, tas tikroviskumas patinka mergaitem.
O ir Ingrida rase, kad jos 2 metu mazuliuke, nori kuo tikroviskesnes leles. Kyla klausimas, o kodel nori tikroviskesnes, o todel, kad ji mato kokias mamyte turi tikroviskas leles savo kolekcijoje. Jei mergaite, turi tokia galimybe pasirinkti su kokia lele zaisti ar su zaisliska ar su tikroviska, pasirenka tikroviskesne, nes jos mielesnes, grazesnes.
Be to as jau kazkaip manau, kad jau ir zaisliskos leles gaminamos vis labiau tikroviskesnes, ar man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 19:28)
Taip sutinku, jos nera zaislas, mazametems netinkamos.Bet 12 mergaitei jau galima su tokia lele zaist, o ir tas zaidimas yra kitoks, tik pasidziaugimas, perrengimas,  susukavimas, na dar ant ranku palaiko, na zodziu tik dziaugiasi.
O mazoji mokosi is seses.

Ir as noriu pasakyti, kad sesiamete su savo anabele ar babybornu zaisdavo grubiai, tai uz galvos paimdavo, patasydavo ir uz kojos, na nedraskydavo, bet zaisdavo kaio ne su tikru vaiku tarkim. O dabar, kaip graziai elgiasi su musu silikonine lelyte, kaip atsargiai paima, paguldo, kaip patinka jai, i savo zaislines net nebeziuri schmoll.gif
Vadinasi, tas tikroviskumas patinka mergaitem.
O ir Ingrida rase, kad jos 2 metu mazuliuke, nori kuo tikroviskesnes leles. Kyla klausimas, o kodel nori tikroviskesnes, o todel, kad ji mato kokias mamyte turi tikroviskas leles savo kolekcijoje. Jei mergaite, turi tokia galimybe pasirinkti su kokia lele zaisti ar su zaisliska ar su tikroviska, pasirenka tikroviskesne, nes jos mielesnes, grazesnes.
Be to as jau kazkaip manau, kad jau ir zaisliskos leles gaminamos vis labiau tikroviskesnes, ar man taip atrodo g.gif

O gal galite parodyti savo silikoninę lėlę? ax.gif  blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 08 sausio 2012 - 18:36
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 08, 18:36)
O gal galite parodyti savo silikoninę lėlę? ax.gif  blush2.gif

aš parodysiu cool.gif
user posted imageuser posted image
Daugiau pozų albume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 08, 18:46)
aš parodysiu cool.gif
user posted imageuser posted image