Mamytes, pasakykit, ar dar yra pirkti lele "Mazoji Paula"?
Sakykit nuo kokio amziaus vaikai pradeda zaist su lelem?
QUOTE(tercija @ 2012 11 18, 13:15)
Jei teisingai parenkant, nuo 1 m
Maniske nuo 1m pradejo su mazaja Anabele zaist
manau tai individualu ir dar priklauso - ka jus vadinate zaidimu su lelemis
Manau labai skirtingai. Mano didzioji dar metuku nesulaukus stumde vezimeli su lelyte, buvo tikra mamyte. O mazoji tik dabar, kai suejo 5 metai, pradejo dometis lelemis. Ir pagaliau Kaledu senelio paprase ne masinytes, o Baby Born.
Papildyta:
QUOTE(lorus81 @ 2012 11 19, 20:00)
Kazin kada bus JAMAM?
VBS sake, kad Klp ateitanti sestadieni.
QUOTE(izaura16 @ 2012 10 25, 14:58)
Bet man ji vistiek , labai kokybiska, tiek kartu maudyta, prausta, vis dar kvepia vanile
Man irgi
QUOTE(lorus81 @ 2012 11 19, 20:00)
Kazin kada bus JAMAM?
visur 24d Šeštadienį
QUOTE(tercija @ 2012 11 18, 14:15)
Mano didziajai 3 metai dar nezaicia, mazajai 1,5m tai jau zaidzia. Nuo vaiko priklauso, neskubekite leliu pirkti tai tikrai
Šiaulių Tilžėje yra tokia žaislų išparduotuvė
tai yra nemažai anabelių kelių rūšių-bandžiau įžiūrėt, bet nemačiau ar ten 5 ar 6 versija.
ir Rock a bye dvi lėlytės, po 100lt, bet yra turbūt kokie nors trūkumai, nes ant vienos angliškai buvo parašyta; sugražinta gal kas neveikia
o Brukline irgi kita žaislų išparduotuvė, tai ten esu irgi nemažai mačiusi, net Corolle, ir kainos nuo 100 iki 160lt
gal kam bus naudinga
tai yra nemažai anabelių kelių rūšių-bandžiau įžiūrėt, bet nemačiau ar ten 5 ar 6 versija.
ir Rock a bye dvi lėlytės, po 100lt, bet yra turbūt kokie nors trūkumai, nes ant vienos angliškai buvo parašyta; sugražinta gal kas neveikia
o Brukline irgi kita žaislų išparduotuvė, tai ten esu irgi nemažai mačiusi, net Corolle, ir kainos nuo 100 iki 160lt
gal kam bus naudinga
jeee gavau dukrai anabele 7os versijos