QUOTE(RSTT @ 2012 06 27, 10:26)
Merginos gal kas žinot kur galima gauti normalių paprastų senoviškų lėlių, ne nuo barbių baby bornų ir kitko panašau jau nebegera... gal kur užmatėt? mažei vos metukai su biškiu ir tikrai nepirksiu kažko kas kainuoja virš 100 litų...
Verta per Humanas ir blusturgius pereiti
Sveiki, gal kas turit tokia Chou chou:
arba Early Moments White Boy Doll
arba Teeny Tiny Tears:
Noreciau savo beveik dvimetinukai isrinkti lele. Iidomu butu jusu atsiliepimai.
arba Early Moments White Boy Doll
arba Teeny Tiny Tears:
QUOTE(rokeda @ 2012 09 19, 00:09)
Sveiki, gal kas turit tokia Chou chou:
Būtų įdomu, kokioms lėlės sąvybėms pirmenybė? Tada jau galima lyginti
Užsimerkiančios akys, "valganti ir siusiojanti", kalbanti ar dar kokia kitokia?
O šiaip - dvimetinukei iš parodytų variantų dar nė viena nebūtų įdomi (bent jau maniškei tai tikrai nebuvo). Lėlėmis aktyviai pradėjo žaisti nuo 5 metų. Iki to laiko aš apsiriboti pačiomis paprasčiausiomis, mažesnėmis lėlytėmis minkštu kūneliu ir be jokių funkcijų (gal išskyrus juoką). Bet čia tik mano asmeninė nuomonė
QUOTE(rokeda @ 2012 09 19, 03:09)
mes turim, tik su plaukais - pernai kaledu senelis atnese, tai siuo metu mylimiausia lele (nuo kaledu), nors daugiau zaidzia su mazom lelytem, bet jei jau renkasi didesne - ima butent sia. Dvimetukei ji nebloga - nes lengvai pavalgo, greit sysioja , galima maudyti, pati nesunki, nera labai didele - kad zeme kojos vilktus
Gal kas turite Paola Reina lelytes kaip ju kokybe. Ar jas galima sukuoti (plaukai nesivelia)
QUOTE(Kačia @ 2012 09 19, 16:54)
Gal kas turite Paola Reina lelytes kaip ju kokybe. Ar jas galima sukuoti (plaukai nesivelia)
Mes kol kas turime tik mazytes su dviem kuoksteliais galvoje
Bet kiek apie jas skaiciau , tai ju kokybe
Sveikutės. Kokią lėlytę patartumėt 5-metei kad būtų kuo panašesnė į kūdikį: su sauskelnėm, verktų, valgytų ir t.t.?
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 09 21, 23:12)
Sveikutės. Kokią lėlytę patartumėt 5-metei kad būtų kuo panašesnė į kūdikį: su sauskelnėm, verktų, valgytų ir t.t.?
Alive training potty
QUOTE(lina0612 @ 2012 09 19, 18:59)
Mes kol kas turime tik mazytes su dviem kuoksteliais galvoje
labai simpatiska lelyte
Taip apie plaukus nelabai ka ir pasakysit
As tai kitokias ziurinejau, man jos ir labai grazios su blakstiemom ilgais plaukais. Tik va bijau kad blakstienom, neatsiklijuotu ir plaukai nesusoktu i "dredus"
QUOTE(Kačia @ 2012 09 22, 11:02)
labai simpatiska lelyte
As tai kitokias ziurinejau, man jos ir labai grazios su blakstiemom ilgais plaukais. Tik va bijau kad blakstienom, neatsiklijuotu ir plaukai nesusoktu i "dredus"
imeskit foto, apie kurias
QUOTE(Kriiste @ 2012 09 22, 13:48)
imeskit foto, apie kurias
apie sitas
http://www.missvinyl...iche.php?id=541
http://www.flickr.co...57626272482231/