Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 01 07, 22:18)
Tai visai kas kita, gyvunu iskamsos ir tikroviski zaislai pagaminti fabrike, tai nepalyginami dalykai, na taip as mastau, nematau rysio schmoll.gif  schmoll.gif

tai kad tiek iskamsos ne fabrike gaminamos, tiek rebornai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 07, 22:19)
Na, mes tolerancija irgi nesiskundžiam biggrin.gif
o ir mergaitės ne viską, turi gauti,ko tik paprašo rolleyes.gif Tikrai netaupyčiau tokiai lėlei schmoll.gif Jeigu dukra užsigeistų- prašau, tegul pati taupo pinigėlius.

Bet, kad as per daug ir nesipriesinu, nes ir paciai tos leles patinka lotuliukas.gif

Taip buna ir su naminiais gyvuneliais, vaikai ispraso, bet ir mums patinka, dziaugiames visa seima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 07, 22:24)
tai kad tiek iskamsos ne fabrike gaminamos, tiek rebornai mirksiukas.gif

Koks skirtumas fabrike ar ne, ne tai turejau svarbiausia minti, o tai, kad tiek tikroviski zaislai ar rebornai gaminami is nenaturaliu medziagu, o iskamsa tai naturalus lavonas, fe, nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 07, 21:50)
nu, mano mažoji dvimetė  labiausiai nori kuo tikresnės lėlės, ir , nors aptekusi chou, anabelėm, visokių ten didumų, vis prašo "Minkštos lėlės panešiot" wub.gif  Dėl silikoninės net drebėdavo, gavau dėžėj laikyt doh.gif  O barbes, bratz ignoruoja unsure.gif
iš gyvenimiškų anekdotų: koks geriausias gyvūnėlis vaikui? PLIUŠINIS lotuliukas.gif
Koks sūnaus gėjaus privalumas- vietoj vieno sūnaus gausi 2, ir jokių nekenčiamų marčių blink.gif  lotuliukas.gif
Koks geriausias vaikas- lėlė rolleyes.gif  neverkia, miega, gražiai aprengta nesipurvina ,niekada neserga,, neužauga iki paauglių, ir į mokslus leist nereikia lotuliukas.gif
kažkada anekdotuose radau, perpasakojau laisvu stilium ax.gif

thumbup.gif

user posted image

Si ne rebornas, labai jau jos norejau. Bus matyt, kai realiai pamatysiu, kas per stebuklas mirksiukas.gif

user posted image
O cia jau skaitosi rebornas, nes menininkas savo rankas pridejo. Nors tai Berenguer lele.
Tai jei Berenguer lele duodame zaisti savo mergaitems, kodel tada sios negalima?
Aisku ne trimetinukei, kuri tuoj suvailos, bet kai paaugs, tai tikrai nelaikysiu pasodinusi, jei tik bus noras, gales zaisti. Tas noras ir dabar yra, ji gal supranta ta lele, kaip drauge g.gif Na , kai uzeina nevalgiadieniai, tai mes visos kartu valgome smile.gif

O tikrojo reborno, na tai nezinau, gal kaip sako kokiu 12 metu mergaitei ir duociau
Bet mazesnei, kai dar pagalvoji, kiek ji kainuoja g.gif
Na, ta galesiu pasakyti tik po keletos metu, nes kol kas, kai turim maziukes galvojame vienaip, o kai maziukes paaugs, gal ir musu nuomones pasikeis biggrin.gif

Bet kaip tema atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 07, 22:27)

Koks skirtumas fabrike ar ne, ne tai turejau svarbiausia minti, o tai, kad tiek tikroviski zaislai ar rebornai gaminami is nenaturaliu medziagu, o iskamsa tai naturalus lavonas, fe, nepatinka schmoll.gif

nzn, ne as ta fabrika akcentavau schmoll.gif
nu iskamsa yra pats tikroviskiausias "zaislas", realiai tikrai nematau skirtumo reborne, atrodo kaip gyvas, tik nekvepuoja (kai kurie net ir "kvepuoja")
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 22:31)
Tas noras ir dabar yra, ji gal supranta ta lele, kaip drauge g.gif 

arba nori to, ko mama neduoda, kaip iprastai tokio amziaus vaikai nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 07, 23:32)
nzn, ne as ta fabrika akcentavau schmoll.gif
nu iskamsa yra pats tikroviskiausias "zaislas", realiai tikrai nematau skirtumo reborne, atrodo kaip gyvas, tik nekvepuoja (kai kurie net ir "kvepuoja")

ne tik kvėpuoja, bet ir širdies plakimas girdisi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 23:31)

user posted image
O cia jau skaitosi rebornas, nes menininkas savo rankas pridejo. Nors tai Berenguer lele.
Tai jei Berenguer lele duodame zaisti savo mergaitems, kodel tada sios negalima?

nelabai man šitas rebornas blush2.gif Nei kaip lėlė ir toli gražu ne kaip meno kūrinys.....žaisti duoti, aišku, galima, jei tik mergaitei ir mamytei to norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 07 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 20:54)

Gal galit paziuret, ar ant tos jusu pirktos kakliuko nugarinej daly po plaukais nera uzraso Berenguer?
Na man labai jau pabasi i Berenguer parduodamas, nors kur Kriste nuoroda imete, tai lyg ir i ja panasi g.gif

Idomu, visgi kokia tai lele?

šiandien tik užsakiau, tai dar nežinau,parašysiu kai gausiu 4u.gif

QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 22:31)

user posted image

Si ne rebornas, labai jau jos norejau. Bus matyt, kai realiai pamatysiu, kas per stebuklas mirksiukas.gif

Bet kaip tema atsigavo thumbup.gif

pirmoji labai labai graži, iš serijos kur mano mama "alpsta"...
antroji man ne schmoll.gif

tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 07, 22:40)
ne tik kvėpuoja, bet ir širdies plakimas girdisi biggrin.gif
Papildyta:

nelabai man šitas rebornas blush2.gif Nei kaip lėlė ir toli gražu ne kaip meno kūrinys.....žaisti duoti, aišku, galima, jei tik mergaitei ir mamytei to norisi.

Tai daug leliu yra pavadintu rebornais, na bet tai nera tikri, galima sakyti kopijos (padielkos)
Taip pat ir kur Dzimba pardavinejo, tai taip pat nera tikrasis rebornas

user posted image

Sis jau tikras rebornas. Tik su juo nezais jokia maza mergaite.
Jis apsigyveno leliu kolekcijoje Vilniuje.
Tik viena SM mamyte jau issiaiskino ir jo kai kuriuos trukumus.
Ji pagamino vokiete. Labai jau ju daug prikepa
Jei kam idomu, jos internetine svetaine
http://www_mummelbaerchen_de/Home.html
Ten ji pagal metus sudeda savo padarytas leles
Paskutinioji 2012 m lele jau irgi parduodama, kaina kol kas tik iki 40 sv pakilusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 23:54)
Tai daug leliu yra pavadintu rebornais, na bet tai nera tikri, galima sakyti kopijos (padielkos)

tai aš tą ir norėjau pasakyti, kad tai yra tik kppija, ir nelabai vykusi- mano nuomone.
O Dzimbos parduodamų lėlių- viens prie vieno- vienoj kinietiškų daiktų parduotuvėj mačiau blush2.gif
Atsakyti
Nu bet rebornas ir yra rebornas - gi jiems gaminti ner suteikiamos kazkokios teises - kam iseina geriau, kam baisiau, o kam serijine gamyba... Yra grazus, yra baisus. Vieni brangus, kiti kainuoja kiek paprasta lele. Esmes tai nekeicia schmoll.gif
kaip ir paveikslai - vertinimo kriteriju daug - vieni milijonus kainuoja, kitus uz č0 lt gali nupirkt - ir tai vistiek vadinas PAVEIKSLAS
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 07, 23:07)
Nu bet rebornas ir yra rebornas - gi jiems gaminti ner suteikiamos kazkokios teises - kam iseina geriau, kam baisiau, o kam serijine gamyba... Yra grazus, yra baisus. Vieni brangus, kiti kainuoja kiek paprasta lele. Esmes tai nekeicia schmoll.gif
kaip ir paveikslai - vertinimo kriteriju daug - vieni milijonus kainuoja, kitus uz č0 lt gali nupirkt - ir tai vistiek vadinas PAVEIKSLAS

Taip, kartais tuos rebornus is paprastu leliu kai padaro, tai tik lele sugadina
Mano "rebornas" tai tik pagrazinta Berenguer lele, bet man ji grazi kaip lele
Jei suprantantis ja pamato, mato visus pliusus ir minusus
O jei tik pradedantysis, tai jam jau tai tikras rebornas mirksiukas.gif

Man paciai Ashton drake ir Berenguer leles labai patinka, tik neprisipirksi ju bele kiek wub.gif
Ba ir taip MB is namu jau varo su tom lelem doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 23:20)
Taip, kartais tuos rebornus is paprastu leliu kai padaro, tai tik lele sugadina

nu bet o gal kazkam ji grazi ir visai nesugadinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 07, 22:54)

user posted image

mane ten tos beždžionės išgasdino...
o 2011m kolekcijoj labai gražių mačiau wub.gif
Atsakyti