QUOTE(RSTT @ 2012 06 27, 12:26)
Merginos gal kas žinot kur galima gauti normalių paprastų senoviškų lėlių, ne nuo barbių baby bornų ir kitko panašau jau nebegera... gal kur užmatėt? mažei vos metukai su biškiu ir tikrai nepirksiu kažko kas kainuoja virš 100 litų...
tai nebutina pirkti 100litu kainuojancias leles. yra ir ne vardiniu, po 30lt - 50lt.
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 27, 20:27)
tai nebutina pirkti 100litu kainuojancias leles. yra ir ne vardiniu, po 30lt - 50lt.
nu bet tai vis tiek baby bornai ir barbės bratzės ir tt... noriu tiesiog paprastos lėlės... išmaišiau daug kur maksimas akropolius nu dar bazėse pora vietų liko bet jaučiu reikia prašyt kad kas iš Rusijos parvežtų... nežinau kur dar klausinėt čia man rodos daugiausia info gal kas užmatėt?
QUOTE(RSTT @ 2012 06 28, 08:30)
nu bet tai vis tiek baby bornai ir barbės bratzės ir tt... noriu tiesiog paprastos lėlės... išmaišiau daug kur maksimas akropolius nu dar bazėse pora vietų liko bet jaučiu reikia prašyt kad kas iš Rusijos parvežtų... nežinau kur dar klausinėt čia man rodos daugiausia info gal kas užmatėt?
yra ir paprastu leliu - apskritai nieko nedaranciu, nesuprantu kur jus ieskote
QUOTE(RSTT @ 2012 06 28, 08:30)
o kuo baby born blogas negirdai ir nieko nedaro
laba diena, gal kas zinot kur galima nusipirkti baby amore pipi popo?
QUOTE(Bubocka @ 2012 07 18, 11:30)
laba diena, gal kas zinot kur galima nusipirkti baby amore pipi popo?
Taigi google visagalis parodo, kas turi:
http://www.toys-shop...amp;language=en
QUOTE(lina0612 @ 2012 07 18, 10:51)
as suprantu, kad parodo, ieskau Lietuvoje gal pardavineje
QUOTE(Bubocka @ 2012 07 18, 15:22)
as suprantu, kad parodo, ieskau Lietuvoje gal pardavineje
tokios nemaciau LT, arba dar zaidzia- nieks neparduoda
turiu kitokia , kurios maitint negalima
Visas 3 turejom, nei vieos negaliu isskirti. tik funkcijos skiriasi. Mano dukra per maza, bet man asmeniskai Aanabele labiausiai. CHU CHU kur ropoja tai is vis nepatiko. Brangi, o tos funcijos kazkaip nelimpa. Visa lele padaryta, kad lankstytusi tai tie sulenkimai per riezus, kelius kazkaip keistai. Nelbai maloni, bet kai papaugs mergaite gal noresis tu visokiu funkciju. Babe born, per sunki ir kieta man asmeniskai.
QUOTE(Pagran2kasss @ 2012 07 11, 12:06)
o kuo baby born blogas negirdai ir nieko nedaro
Man tai minusas kad kieta ir labai sunku aprengti. Nors mano dukrytei patinka
O aš nenoriu tų masinių reklaminių lėlių, o kiniškos po 20-30 litų nieko vertos, vaikui burną nudažė, kitos vos tik nupirkus plaukai išslinko ir kojos nukrito. Užtat ir ieškau gal dar kas turi, senų gerų rusiškų lėlių. Maniškes mamka išmetė, pasiutau nu bet tai ką-nebėra. O va iš kur anų gaut, sakau gal kas Rusijon važinėja gal dar ten yra ko nors. Arba senas nebereikalingas atiduoda-bet kol kas tai niekas ko klausiu nebeturi sakė super išpopuliarėjo. BAndysiu sendaikčiuose raustis...