Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 05 07, 19:39)
O man liezuvis nieztejo pranest naujiena lotuliukas.gif
Labai puikus darbas, tokia tikroviska,tikrai puiki thumbup.gif  thumbup.gif

O keliaujancia turbut pamatysim tik tada, kai atkeliaus i namus wub.gif
Itariu jau nebeilgai laukt

! 
PRašom talpinti tinkamo dydžio nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 05 10, 12:25)
Na parodysiu as blush2.gif
Tiesa ne konkrecia, bet autores darbus
Radau svetaine (kairej puse regorn dols, o paskui kiekvienos vardas ir foto):
http://www.hhgalleri...amp;group=Chloe

O keliaujancia turbut pamatysim tik tada, kai atkeliaus i namus wub.gif
Itariu jau nebeilgai laukt

Puikus darbai, superiniai thumbup.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 07, 19:39)
O man liezuvis nieztejo pranest naujiena lotuliukas.gif
Labai puikus darbas, tokia tikroviska,tikrai puiki thumbup.gif  thumbup.gif

Ar atostogaujam, kad tema taip apmirusi?

Nupirkau savo mazei dar kelias Paola reina lelytes
(tik foto nepadarysiu dabar)

Nerealios man jos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, renkames lelyte, gal tarsit zodely zinove kur? o gal pasiulys ka geresnio?
norejom Paulos, bet jos tas robatiskumas, musu kazkaip nesuzavejo, noretumem kad butu daug funkciju, ir ne paspaust rankyte ir tada padarys, tokios tikroviskesnes ...

user posted image
ar
user posted image
Atsakyti
Sveiki, renkames lelyte, gal tarsit zodely zinoves kuri? o gal pasiulysit ka geresnio?
norejom Paulos, bet jos tas robatiskumas, musu kazkaip nesuzavejo, noretumem kad butu daug funkciju, ir ne paspaust rankyte ir tada padarys, tokios tikroviskesnes ...

user posted image
arba
chou chou sergancia lelyte..
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 06 14, 00:17)
Sveiki, renkames lelyte, gal tarsit zodely zinoves kuri? o gal pasiulysit ka geresnio?

user posted image
arba
chou chou sergancia lelyte..

Nors man Fisher price lelytes labai patinka,
bet as 3 m mergaitei Chou chou sergancia pirkciau
Jei ta senesnio modelio, tai ji lengva, turbut is Chou chou lengviausia
O sita kokiu 5 metu dovanociau, beje si lele reaguoja i varda, kuri jai duosite:)
Tik vardas turi buti trumpas, kaip supratau, nes ilgas man niekaip neisirase

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 06 13, 23:48)
Nors man Fisher price lelytes labai patinka,
bet as 3 m mergaitei Chou chou sergancia pirkciau
Jei ta senesnio modelio, tai ji lengva, turbut is Chou chou lengviausia
O sita kokiu 5 metu dovanociau, beje si lele reaguoja i varda, kuri jai duosite:)
Tik vardas turi buti trumpas, kaip supratau, nes ilgas man niekaip neisirase

Aciu jum labai uz ats, dar norejau paklausti, ar yra konkurenciu serganciai chou chou? o as nesisivaizduoju kuri versija senesne, kuri naujesne blush2.gif unsure.gif
Aciu labai jum uz visa info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 06 14, 12:41)
Aciu jum labai uz ats, dar norejau paklausti,  ar yra konkurenciu serganciai  chou chou? o as nesisivaizduoju kuri versija senesne, kuri  naujesne  blush2.gif  unsure.gif 
Aciu labai jum uz visa info  4u.gif

o as nepirkciau tokiam amziuje nei sergancios nei fisher price - siu leliu funkcijos gana ribotos - juk viena tik serga ir serga, ja reik gydyt ir gydyt - kiek kartu per diena vaikas ta darys (nu nebent zaisit su isjungta) unsure.gif O fisher price lele isvis kaip robotukas, butent sio modelio rankytese jauciasi vielos ar kas ten, nu kaip protezai, o ir zaidimas su ja - iduot i rankas buteliuka - ir lele pati geria, ar iduot apkloteli - ji uzsikloja kazka vaikui nesuprantamai kalbedama doh.gif

Maziukei pirkciau is leliu kudikiu, turinciu kudikiskas funkcijas - ciulptuko, buteliuko ciulpima, miegojimo, verkimo, gugavimo - kas vaikui suprantama (tokiame amziuje) - ir jis savarankiskai gali atspeti ko lele neori ir pasirupinti ja. Tai anabeles, chou rock a buy lelytes. Aisku, kai jau visos yra - galbut paivairinimui idomu ir turet tas su dygstanciais dantukais, srgancias, ropojancias - bet cia jau kai neber ko dovanot lotuliukas.gif - aisku tai tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 14, 14:09)
o as nepirkciau tokiam amziuje nei sergancios nei fisher price - siu leliu funkcijos gana ribotos - juk viena tik serga ir serga, ja reik gydyt ir gydyt - kiek kartu per diena vaikas ta darys (nu nebent zaisit su isjungta) unsure.gif  O fisher price lele isvis kaip robotukas, butent sio modelio rankytese jauciasi vielos ar kas ten, nu kaip protezai, o ir zaidimas su ja - iduot i rankas buteliuka - ir lele pati geria, ar iduot apkloteli - ji uzsikloja kazka vaikui nesuprantamai kalbedama doh.gif 

Maziukei pirkciau is leliu kudikiu, turinciu kudikiskas funkcijas - ciulptuko, buteliuko ciulpima, miegojimo, verkimo, gugavimo - kas vaikui suprantama (tokiame amziuje) - ir jis savarankiskai gali atspeti ko lele neori ir pasirupinti ja. Tai anabeles, chou rock a buy lelytes. Aisku, kai jau visos yra - galbut paivairinimui idomu ir turet tas su dygstanciais dantukais, srgancias, ropojancias - bet cia jau kai neber ko dovanot lotuliukas.gif  - aisku tai tik mano nuomone blush2.gif

O jus turite Chou chou sergancia?
Man ta senesnes versijos labai net thumbup.gif
Visu pirma ji lengva, kas aktualu mazoms mergaitems.
Su sauksteliu galima ne tik vaistus girdyti, bet ir ale "maitinti"

Rock a buy savo funkcijom labiau primena kudiki, bet ji jau sunkesne

Galima daugiau rasti leliu, kurios tikrai pacios paciausios
Mano mazajai labai patiko Alive, tik manau, kad dar siai lelei per maza, taigi Alive laukia savo eiles
Kai gavo FP valgancia ledus, tai tik su ja zaide, bet vis pastebiu, kad jai Alexa labiausiai patinka, ji daugiausiai nesiojama buna, tai soske ideda, tai buteliuka

Bet kadangi klause apie konkrecias leles, tai as jas ir palyginau

Tik jei dabar reiktu kokia nauja nupirkt, jau turbut nebeissirinkciau kuria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 06 14, 23:32)
O jus turite Chou chou sergancia?

turejom, bet pardaviau - nes populiari buvo pirmas dvi savaites gal...

Dabar zaidziamiausia Chou chou - tik modelio nepamenu - bet ji su plaukais, geria vandeni ir sysioja, su ja galima maudytis - bet ji kitu funkciju neturi, ir trynukai, kurie reaguoja vienas i kita ir anabele mirksiukas.gif Alive kai turejom - karta apkakojo - ir daugiau su ja zaist neperase lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 15, 14:02)
turejom, bet pardaviau - nes populiari buvo pirmas dvi savaites gal...

Dabar zaidziamiausia Chou chou - tik modelio nepamenu - bet ji su plaukais, geria vandeni ir sysioja, su ja galima maudytis - bet ji kitu funkciju neturi, ir trynukai, kurie reaguoja vienas i kita ir anabele  mirksiukas.gif Alive kai turejom - karta apkakojo - ir daugiau su ja zaist neperase lotuliukas.gif

Gal si:
http://www.yogee.com...air-p-5285.html
user posted image

Labai simpatiska is veiduko:)
Tik ju gal mazai isleista buvo, kad nelabai macius as ju?
Atsakyti