Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(lina0612 @ 2012 04 03, 15:51)
Naujausias pirkinys dukriuko lelems biggrin.gif

user posted image

Tik dabar galvoju, kaip mano kruopa ta rankena pasieks? g.gif
Na, bet gausiu, tada bus matyt mirksiukas.gif

Ko tai tema pamirus, pavasaris veikia ax.gif

Koks fainas vezimukas, nesuprantu ar jis zaislinis ar tikras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 04 03, 22:32)
Koks fainas vezimukas, nesuprantu ar jis zaislinis ar tikras biggrin.gif

Tikras zaisliniu leliu biggrin.gif
pardavejas raso nuo 3 iki 5 metu
dabar UK nerandu, bet buvau ju macius
http://lilyandpercy....cess-dolls-pram

Buvau toki pirkus:
user posted image
http://www.smythstoy...-109964itm.aspx

bet nors raso nuo 3 m, tikrai kokiu 2-3 m tik tinkamas, maziukas labai
o kaip tokiam amziui , tai dar ir labai netvirtas, nors isvaizda jo thumbup.gif

Paskui Anabeles ziurejau 2011 m modeli, bet pasirode, kad labai daug plastmases doh.gif

Tai dabar sita isbandysim, gal tiks, o jei ne ieskosiu Silver cros, jie thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos lėlyčių fanės,gal galit kas pasakyti ar vertas dėmesio šis babybornas? Įdomu kokias funkcijas turi,ar jokiu-tik palaistai gėlytę ir viskas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 04 15, 21:34)
Sveikos lėlyčių fanės,gal galit kas pasakyti ar vertas dėmesio šis babybornas? Įdomu kokias funkcijas turi,ar jokiu-tik palaistai gėlytę ir viskas  g.gif
user posted image

Geria vandenuka (buteliuka reiks pirkti atskirai), sisioja i puoduka (i komplekta neieina). Galima maitinti. Neverkia arba nesugebejome pravirkdyti ( sunkiai sekasi ir su kitu BB) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 04 16, 16:43)
Geria vandenuka (buteliuka reiks pirkti atskirai), sisioja i puoduka (i komplekta neieina). Galima maitinti. Neverkia arba nesugebejome pravirkdyti ( sunkiai sekasi ir su kitu BB) smile.gif

Kad BB verktu pirma reikia prigirdyti i asaru rezervuara
O girdyti reikia buteliuka paspaudziant smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Tyngiu visa tema skaityt, tai paklausiu. Pasimeciau cia tarp baby bornu, anabeliu ir t.t.
Kaip suprantu Baby bornas kietu kuneliu? Maniske labai megsta renginet tai tikriausiai geriau minkstu? O anabeles ir chou chou minkstos?
Dar labai aktualu man dydis leliu, kadangi viena paprasta dabar turim, ir jos rubeliai keli yra, tai noreciau panasaus ugio pataikyt. Gal kas galit parasyt tu triju leliu ugius? Buciau labai dekinka smile.gif Musiskes leles 41 cm..
Vezimeli turim Anabeles nuostabu ir gulimas ir sedimas ir t.t. Itariu ir lele kuri buvo su tuo vezimu buvo anabele, bet tikrai nieko nedare, be funkciju, isnesem i darzeli doh.gif nes maniskei iki siol visai neidomu leles buvo doh.gif o dabar kai paziuriu kokios kainos tu leliu.. doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 11 gegužės 2012 - 08:40
Nustebino mane šita tema. Tema pagal pavadinimą skirta lėlėm, kurios tinkamos mergaitėm, bet sąžiningai perskaičiusi nieko apie jas dorai ir neradau. Ar jums neatrodo, kad jūs susikurkit temą bendraminčiuose ar dar kur ir diskutuokit apie tuos savo rebornus ir kitas lėles, su kuriom jūs žaidžiat o ne vaikai, o šita tema pagal pavadinimą skirta vaikiškom lėlėm. Ir kad užduos tuos pačius klausimus 100 kartų, tai čia nėra nieko tragiško tam temos ir skirtos.
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2012 04 24, 21:54)
Nustebino mane šita tema. Tema pagal pavadinimą skirta lėlėm, kurios tinkamos mergaitėm, bet sąžiningai perskaičiusi nieko apie jas dorai ir neradau. Ar jums neatrodo, kad jūs susikurkit temą bendraminčiuose ar dar kur ir diskutuokit apie tuos savo rebornus ir kitas lėles, su kuriom jūs žaidžiat o ne vaikai, o šita tema pagal pavadinimą skirta vaikiškom lėlėm. Ir kad užduos tuos pačius klausimus 100 kartų, tai čia nėra nieko tragiško tam temos ir skirtos.

Prasom prisijunkite ir atsakinekite 100 kartu i tuos pacius klausimus, nematau nieko tragisko rolleyes.gif

As neatsakiau i paskutini klausima, nes mano mergaitei neidomios pasirode nei Anabele, nei Chou chou nei baby bornai, siomis lelemis mes nesusidomejome, tad neturiu ka atsakyti rolleyes.gif

Merginos, a-uuuuu,kas naujo is leliu pasaulio, nejau nieko naujo nerasta bigsmile.gif
As vakar ir siandien va laukiu silikonines Lily Rosespristatymo i namus, turi atvezt, va laukiu nesulaukiu g.gif
Ta pirmaja silikonine Lily Rose Prichvatizavo anuke, noriu ir as cry.gif

Ach merginos, nejau temuke taip apmire, o zinau zinau, kad yra puikiu naujienu, ach kokia grazuole keliauja i Lietuva, nejau jos seimininke nutyles, nepasirodys sioje temoje su tokiu rebornu, ach koks darbas, koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 11 gegužės 2012 - 08:42
sveikos, kokia galetumet patarti lelyte kuria butu galima sukuoti ir rengti? dar gerai butu su garsais , o jei dar lietuviu kalba smile.gif beje kur perkat sias lelytes?

o is kur perkat rebornus?
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2012 05 07, 15:57)
o is kur perkat rebornus?

UK
USA
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 07, 12:01)
Ach merginos, nejau temuke taip apmire, o zinau zinau, kad yra puikiu naujienu, ach kokia grazuole keliauja i Lietuva, nejau jos seimininke nutyles, nepasirodys sioje temoje su tokiu rebornu, ach koks darbas, koks grozis wub.gif  thumbup.gif

Taip rankos niezti ja parodyti blush2.gif

Bet laukiu, kada seimininke ikels foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviile @ 2012 05 07, 15:14)
sveikos, kokia galetumet patarti lelyte kuria butu galima sukuoti ir rengti? dar gerai butu su garsais , o jei dar lietuviu kalba smile.gif beje kur perkat sias lelytes?

Jei norit kad kalbetu lietuviskai, tada jokio pasirinkimo nera- vienintele Paula

Jei norit sukuot, tada reikia, ziureti, kad plaukai butu geri

Is sukuojamu ir dar su garsu , siulyciau Zapf creation Mole, tik jos naujos jau turbut nebenupirksit

Papildyta:
Naujausias mano pirkinys
Kadangi Fisher price leles patinka, tai parsisiunciau sita:

Kas turi su meskuciu ir antklode, tai jos labai panasios
Bet mano merginai sita labai patiko thumbup.gif

Dar kelias gavom Paola reina lelytes, na labai jau jos mielos
Tik veliau kada imesiu foto
Nes pirmiau reikia joms papozuoti smile.gif

! 
PRašom talpinti tinkamo dydžio nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 05 07, 16:06)
Taip rankos niezti ja parodyti blush2.gif

Bet laukiu, kada seimininke ikels foto smile.gif

O man liezuvis nieztejo pranest naujiena lotuliukas.gif
Labai puikus darbas, tokia tikroviska,tikrai puiki thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti