Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 02 19, 01:13)
Labukas

Dzimba, kokia puiki naujiena, dziaugiuosi kartu su jumis 4u.gif  thumbup.gif
Koks buvo laukiamas, koks grazus berniukas wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Spejau ir lovele ta grazia nupirkti dabar begalo esu patemkinta Aciukassss wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 02 19, 11:08)
O kokio ūgio jis, kokia galvytės apimtis bigsmile.gif  g.gif

Labuciukas ismatuosiu ir parasysiu smile.gif
Atsakyti
Vakar radau reborna su pilnu torsu
Liu-San, Asian Reborn Baby Girl, sculpt by Adrie Stoete
cia

Ir dar kelis normalesnem kainom:
pigus

brangesnis, manau vertas demesio

Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 19, 11:53)
Labuciukas ismatuosiu ir parasysiu smile.gif

Idomu koks dydis?
Nes kaina tai ne is pigiuju g.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 18, 23:21)
Labuciukas atkeliavo mano berniukas idedu pasigrozeti

user posted image

oho, labai gražus wub.gif

QUOTE(lina0612 @ 2012 02 19, 15:20)

labai mielas šitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 02 19, 15:20)

Idomu koks dydis?
Nes kaina tai ne is pigiuju g.gif

g.gif Keista, bet man neatrodo, kad jis didelis, manau jam tinka 58-62 dydzio kudikiski rubeliai, nuo0-3 menesiu. Pats tas dydis wub.gif

nemanau, kad uz manaji didesnis, lauksim kol Dzimba parasys duomenis g.gif
Ir jos berniuko aprase, rasoma, kad 50 cm dydis g.gif

Jis grazaus sudejimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 19, 21:02)
g.gif Keista, bet man neatrodo, kad jis didelis, manau jam tinka  58-62 dydzio kudikiski rubeliai, nuo0-3 menesiu. Pats tas dydis wub.gif

nemanau, kad uz manaji didesnis, lauksim kol Dzimba parasys duomenis g.gif
Ir jos berniuko aprase, rasoma, kad 50 cm dydis g.gif

Jis grazaus sudejimo wub.gif

Labuciukas jis apie 54-55 sm ir galvyte apie 39cm ka tik ismatavau ,jau visas vaikis mano berniukas Egidukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 20, 22:06)
Labuciukas jis apie 54-55 sm  ir galvyte apie 39cm  ka tik ismatavau ,jau visas vaikis mano berniukas Egidukas  wub.gif

Labukas
Vardukas jam labai tinka wub.gif
Uz manaji didesnis net 2-3 cm, o ir galvytes apimtis jusiskio 1 cm didesne, labai fainas dydis wub.gif
Nezinau, gal mano skonis toks, bet man patinka kudikiai, kurie isitenka i siuos drabuzeliu dydzius, 56, 62, 68 wub.gif Patrikas i 56-62, Kamile 62-68, na gal dar tiktu plius vienas dydis, bet didesni nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 21, 00:13)
Labukas
Vardukas jam labai tinka wub.gif
Uz manaji didesnis net 2-3 cm, o ir galvytes apimtis jusiskio 1 cm didesne, labai fainas dydis wub.gif
Nezinau, gal mano skonis toks, bet man patinka kudikiai, kurie isitenka i siuos drabuzeliu dydzius, 56, 62, 68 wub.gif Patrikas i 56-62, Kamile 62-68, na gal dar tiktu plius vienas dydis, bet didesni nelabai blush2.gif

va tokie ir man patinka,ziuriu musu skoniai sutampa labai ,as irgi dievinu porcelianines lelytes vis paziuriu ,man labai grazu ,jos tokios kaip karalienes smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 20, 23:21)
va tokie ir man patinka,ziuriu musu skoniai sutampa labai ,as irgi dievinu porcelianines lelytes vis paziuriu ,man labai grazu ,jos tokios kaip karalienes smile.gif  wub.gif

O as porcelianinemis nebesizaviu taip, kaip anksciau, perdegiau blush2.gif
Dabar tik zaviuosi reborniniais/tikroviskais kudikiais wub.gif

Jusu labai grazus Egidukas, graziai nutapytas, ir tos seilytes, ach kaip man patinka wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust iš 36cm dydžio, kuri lėlė su funkcijomis yra pati pačiausia, pati įdomiausia?
Turim mažąją Anabelę, tai tikrai superinė, reikia dar vienos, bet jau kitokios, kad nebūtų dvi vienodos. g.gif
Atsakyti
Norėčiau dukrytei penktojo gimtadienio proga nupirkti lėlytę, bet neapsisprendžiu kokią rinktis. Lėlyčių kūdikių turime, tai dabar ieškau su plaukučiais jau "vyresnės" lėlytės.
Pakolkas svarstau tarp Corolle ir Paola Reina lėlyčių. Gal kas esate jas čiupinėję ar šiaip patirties daugiau turite ir galite pasakyti kurios firmos lėlytės būtų geresnės?

Corolle Vanilla Blone

user posted image

Paola Reina

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 22 vasario 2012 - 14:03
QUOTE(Giuste @ 2012 02 21, 00:26)
O as porcelianinemis nebesizaviu taip, kaip anksciau, perdegiau blush2.gif
Dabar tik zaviuosi reborniniais/tikroviskais kudikiais wub.gif

Jusu labai grazus Egidukas, graziai nutapytas, ir tos seilytes, ach kaip man patinka wub.gif

As labai anksciau zavejaus ,dabar tik siaip pasiziuriu,bet perku labiau reborniukus,kai lituku nera geriau miela sirdziai lelyte isigyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 22, 18:31)
As labai anksciau zavejaus ,dabar tik siaip pasiziuriu,bet perku labiau reborniukus,kai lituku nera geriau miela sirdziai lelyte isigyti  wub.gif

Kai pradejau kolekcionuoti/zavetis porcelianinemis, tai dar nezinojau, kad esti tokiu tikrovisku leliu wub.gif Tai dabar negaliu atsilaikyti ju zavesiu, zinau, kad mano turimi jau du reborniukai, nebus paskutiniai smile.gif
Vakar negalejau akiu atitraukti nuo vieno tokio mazycio naujagimio parduodamo per ebay, taip noreciau, zinau, kad dabar nagaliu, reik taupyt verysad.gif
Atsakyti